- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.581
Hımm.. olabilir.Tatlianne nasil? Kontrolu vardi yanlis hatirlamiyorsam? Yarindi sanirim
Doğru haklısın ..Bazen benim telefondan nette takiliyor kuzum tesadüfen görürse diye..
Yok cnm.persembe dönucem dugun falan btti de esimde izin aldi.oda burda biraz daha takilcaz.. cok.girmiyorm T Tatlianne20 nerelerde haberim.hic yok nasl oldu acabaYok bilmiyor cnm. Biraz titiz üyelik konularindanasilsin cnm tatilin bittimi
Evet evet de az daha sabir etsin
Ozaman son günlerin tadini cikarin günlük ev hayatina girmedenYok cnm.persembe dönucem dugun falan btti de esimde izin aldi.oda burda biraz daha takilcaz.. cok.girmiyorm T Tatlianne20 nerelerde haberim.hic yok nasl oldu acaba
Allah iyilik versin cnm
Kolay gelsin hic bos kalamiyorsun dimi. Insan kendine bazen vakit ayiramiyor..
tatlim ben yeni üyelik acmak icin zarifinciyi iptal ettirdim sonra bu ismimle e-posta adresi sorunu cikti... ancak geldik
Inanirim cnm. Yavas yavas yap yorma kendini. 3 günlük dünya icin degmezAmin canım
Malesef kalamıyorum birde artık daha kolay yoruluyorum...
Olsun geldin ya o da güzel
Bildigim kadariyla olmaz dondurulmuş sutten yogurt ama yarin bir anneme sorimIyi yapmissin canım.
Bende buzluğa süt atmıştım. Onu çıkardım dışarı koydum
Çözülünce laynatip yoğurt yapsam olur mu
Yarın bende sulu yemek ve pilav yapcam.
Kaynanama gitmcm
Yemek hazırlamak zor gelmiyor zaten
Şuan çok yorgunum karnım sancıliyor
Hosgeldin canm ozlettin kendini hadi hayirli olsunMerhaba kizlar ben geldimm zarifincibu benim yeni üyeligim haneriniz olsun hepinizi teker teker takip edicem
Kac gündür yeni üyelik acmak icin ugrasiyorum e-posta adresinde sorun varmisama cok sükür simdi oldu hepinizi cok özledimmm
Hosbuldum canimnnHosgeldin canm ozlettin kendini hadi hayirli olsun
Günaydin beybiler
Bugün ugrayamam heralde buraya. Teyzemin dogum günü var oraya gidicem
Simdi bi dus alirim kahvalti hazirlarim evi toplarim
Sana kolay gelsin.. Teyzenin doğum gününü kutluyorum.. nice yıllara insallah..Günaydin beybiler
Bugün ugrayamam heralde buraya. Teyzemin dogum günü var oraya gidicem
Simdi bi dus alirim kahvalti hazirlarim evi toplarim
Senin teyzeninde dogum günü kutlu olsun canim nice yıllara insallah..benim teyzeminde doğum günü
Senin teyzeninde dogum günü kutlu olsun canim nice yıllara insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?