- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.881
Cok su ic cnm karanlik yap odani sesten kacin. Ayaklarini da sicak tut. Insallah hemen gecerÇok afedersiniz regl oldum başımmmm çok agriyor yataktayim suan bas ağrısı icin aspirin alsam regli keser mi acaba çok kotu oldum şimdi her giderek ağırlaşıyor ağrısı
Makarna dün yedim cnm. Henüz karnim daha acikmadi ama düünmeye basladim:) sagol fikirlerin icinEn kolay makarna, tost, patates kızartması falan kuzum ben tek olunca böyle gecistiriyorum
Ben iyim canimNasılsınız kızlar
B Bugunneselibirgun nasilsin kuzum? Bi gelisme var mi?
Elbiseni güle güle giyin insallahKuzum bie gelişme yok
Halama gittim.
Orda kafamı dağıttım kendime bir elbise aldım lira pembis renkkk
Öyle işte canım
Dün eşim akşam yumurta domates baklava almaya gitmiş.
Yediklerini koymuş lavabonun içine ama tatlı tabağını salonda bırakmış.
Halamla konuştuk biraz.
O da bana birkaç hafta içinde alışverişe git bende gelirim gelcek yoksa dedi.
Ama ne kadar gider masraf bilmiyrm
Elbiseni güle güle giyin insallah
Halanla konusman iyi olmus kafani dagitmissin iyi gelmistir sana
Halanla git ozaman alisverise cnm. Masrafida düsünme
Suanlik ihtiyacini al. Mayista da yazlik kiysfetlerini alirsin bolca :)Yok canım ona göre para alcam esimden.
Acaba şuanlik kendi ihtiyaclarimi mi alsam.
Üvey annem mayısta alışverişe gidelim dedi ama ben o zamana ağırlaşır miyim bilmiyorum
Canim daha ankaradamisinAllah hepinizdende razi olsun kuzum binkere
Malzemelere gore uydur canin istediginiBugün yalnizin evde ne yemek yapabilirim kendime
Aslinda cok acikmadim ama atistirmak istiyor cnm
Offf elerine saglik afiyet olsun canmBen iyim canimcanim sıkıldı dolapda ispanagim vardi ispanakli kek yaptim hemen psimesini bekliyorum sen nasilsin? Neler yaptin
Suanlik ihtiyacini al. Mayista da yazlik kiysfetlerini alirsin bolca :)
Peynir zeytin ekmek yedim cnm. Severim öyle :)Malzemelere gore uydur canin istedigini
Gelin beraber olsun kuzuOfff elerine saglik afiyet olsun canm
Yok cnm neden gec olsun ki. Bebis temmuzda gelmicek mi? Hadi haziranin sonunda gelmis olsa bile zaman var allahin izniyle :)Kendime pijama vs alayim o zaman bebegin ihtiyaçlarını üvey anneyle alırsam
Bu sefer geç kalmış olmam mi
Ay bi de erken dogarsa
Peynir zeytin ekmek yedim cnm. Severim öyle :)
Gelin beraber olsun kuzu
Yok cnm neden gec olsun ki. Bebis temmuzda gelmicek mi? Hadi haziranin sonunda gelmis olsa bile zaman var allahin izniyle :)
Ben iyim canimcanim sıkıldı dolapda ispanagim vardi ispanakli kek yaptim hemen psimesini bekliyorum sen nasilsin? Neler yaptin
Al canım bebisin kıyafetlerini. Anca aldın ettin yikadin utuledin derken anca yetişirTemmuzun 7 si dedi doktor
Ama erken doğum olursa
Şuan 7. Aydayommm
Al canım bebisin kıyafetlerini. Anca aldın ettin yikadin utuledin derken anca yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?