Canm ne diycem bilmiyorum seni cok iyi anliyorum hangisi hakkinda hayirlisiyla oo olsun bakalim bir denemek lazim belkide susmak bir çozum olmuyor ilerisi icin allh yardimcin olsun
Annem de herkesi galeyana getiriyor diye kızdım şimdilik kimse sesini çıkarmasın diye düşündüm.
Ama hata mi ettim bilmiyorum
bazen biraz ses cikarmak lazim yoksa bir kere yaptimi karsisinda ona neden yaptin diyen biri olmadimi buu onu daha da cesaretlendiriyor ikincisini yapmaya korkmaz
Onlara söylememiş izlenimi verdim kendimce
Inan bana illaki senin soyledigin ortaya cikar ve sen olayi kapatmakla kalirsin çunki bir kere açtin ağzini korkup geri cekilmiyceksin

Alla razi olsun en azindan sahip cikmiş
Aklinca oo sana trip atiyor birak hic umursama
çok şükür ağzımin içine bakar ne isticem diye duzeldi neler neler etti ama duzeldi...
en azindan sonun iyi gidiyor ve zir gunler geçmis canm en azindan yasafiklatina deymiş ve boşuna çekmiş olmadin
onu merak ettigini duşunmesin ama sende oo gelmeden cayini yemegini yee bekleme bebişi dusun

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum.

Yebi üye oldugumdan beri yazdigim konulari otomatikman takip ediyorum istemedigim halde. Ayarlarda baktim ama nasil kapaticam bulamadim
Canim konunun kösesinde “konu takip iptal” yazar ordan yapabilirsin..
Bunu bende merak ediyorum.. mesela ben telden giriyorum.. Google den k yazınca direk çıkıyor sayfa. Ne yaptıysam gitmiyor..eşim alsa eline girse direk okuduğum sayfalar cikiyo
Geçmişi temizle canim , öyle olmuyor mu??
Helâl olsun annene canim sahip çıkmış ..
Rabbim seni ve bebeğini korusun ..amin amin..

Canim konunun kösesinde “konu takip iptal” yazar ordan yapabilirsin..

Geçmişi temizle canim , öyle olmuyor mu??

Helâl olsun annene canim sahip çıkmış ..

Rabbim seni ve bebeğini korusun ..amin amin..
Annem herseyimdir hem annelik hem babalık yaptı en büyük sirdasim arkadasimdir...

Allah kabul etsin canim.. hem kuran dinlemek iyi gelir sana..

Aynen öyle kızlar.
Dün rüyamda salon ve mutfağın yerinin yanmis ama sönmüş olduğunu gördüm. Yer kapkaraydi.
Tesisatçı cagiemisim kaynanam birkaç konsum ve arkadaşım gelmiş.

Birde lokma yedim rüyamda hayırlara çıksın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…