- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.841
Canm ne diycem bilmiyorum seni cok iyi anliyorum hangisi hakkinda hayirlisiyla oo olsun bakalim bir denemek lazim belkide susmak bir çozum olmuyor ilerisi icin allh yardimcin olsunBabam kayinbabana anlat.
Bisey olursa babannene git dedi.
Dün ya ben oleyim ya da BU adam olsun diye dua rttm.
Bebeğime baba olamicak.
Bende baba olmayı hakettiğini düşünmüyorum.
Üzüntü konusunda kendimi kontrol edemiyorum.sanssizligim işte.
bazen biraz ses cikarmak lazim yoksa bir kere yaptimi karsisinda ona neden yaptin diyen biri olmadimi buu onu daha da cesaretlendiriyor ikincisini yapmaya korkmazAnnem de herkesi galeyana getiriyor diye kızdım şimdilik kimse sesini çıkarmasın diye düşündüm.
Ama hata mi ettim bilmiyorum
Inan bana illaki senin soyledigin ortaya cikar ve sen olayi kapatmakla kalirsin çunki bir kere açtin ağzini korkup geri cekilmiyceksinOnlara söylememiş izlenimi verdim kendimce
Alla razi olsun en azindan sahip cikmişAnnemin ikinci evliligi baba yok başımızda ama eşi babalık yaptı oda korudu beni eşimin ustune yürüdü biz varız bu kızın arkasında dedi Allah razı olsun şımdı bile der biseye ihtiyaç olursa ara diye
Aklinca oo sana trip atiyor birak hic umursamaBilmiyorum ben olay büyümesin dedim ama bir dahakine kim nr yapıyorsa yapsın.
Eşim geldi.
Yemek yemedi.
Ben yedim . Şimdi yatağa girdim
Yüzüne bakmıyorum.haketmiyor.
Anahtarı alıp dışarı çıktı tv vs. Açık.
Nereye gitti bilmiyorum.
en azindan sonun iyi gidiyor ve zir gunler geçmis canm en azindan yasafiklatina deymiş ve boşuna çekmiş olmadinçok şükür ağzımin içine bakar ne isticem diye duzeldi neler neler etti ama duzeldi...
Canim konunun kösesinde “konu takip iptal” yazar ordan yapabilirsin..Arkadaslar size bisey sormak istiyorum.
Yebi üye oldugumdan beri yazdigim konulari otomatikman takip ediyorumistemedigim halde. Ayarlarda baktim ama nasil kapaticam bulamadim
Geçmişi temizle canim , öyle olmuyor mu??Bunu bende merak ediyorum.. mesela ben telden giriyorum.. Google den k yazınca direk çıkıyor sayfa. Ne yaptıysam gitmiyor..eşim alsa eline girse direk okuduğum sayfalar cikiyo
Helâl olsun annene canim sahip çıkmış ..Bencede tekrar yapar bende yasamistim dayak isini annem esimi duvara yapıştırıp bogazini sıktı sen bu kizi sahipsizmi sandin dedi beni sevme ama kizima dokunamazsin dedi biraz annemle konusmadi ama simdi herzaman annemi arar halini hatrini sorar ...annem simdi diyor o bogaz sikma esini kendine getirdi der...
Rabbim seni ve bebeğini korusun ..amin amin..Öyle canım.
Herşey olacağına varır...
Bitecekse biter.
Düzelecekse düzelir...
Bu şekilde omur gitmez
Üzülmekten bebeğim kaskatı kesildi.
Allah onun hakkını eşimden slsin inşallah
Babası olcak birde.
Napiosun bakayimGunaydinnn kizlarrr
Annem herseyimdir hem annelik hem babalık yaptı en büyük sirdasim arkadasimdir...Canim konunun kösesinde “konu takip iptal” yazar ordan yapabilirsin..
Geçmişi temizle canim , öyle olmuyor mu??
Helâl olsun annene canim sahip çıkmış ..
Rabbim seni ve bebeğini korusun ..amin amin..
napiyım kızımın aşısı var evdeyim cikacam az sonra sen nasilsinNapiosun bakayim
Bende biraz bakayim dediydim Kk ya .. iyiyim çok şükür ..N
napiyım kızımın aşısı var evdeyim cikacam az sonra sen nasilsin
Gunaydin tatlimGünaydın canlarim..
Bugun daha daha nasılsın kuzumGünaydın..
Sen nasılsın cnmGunaydin tatlişkolar
Şükür diyelim canımBugun daha daha nasılsın kuzum
Allah kabul etsin canim.. hem kuran dinlemek iyi gelir sana..Şükür diyelim canım
Bugün okuldan sonra halmlara gidicem mevlt okutcakmis
Çok şukur iyiyim canm evdeyim iste bende klasik, bu aralar diyett ve sporla savaşiyomSen nasılsın cnm
Kolay gelsin cnm..insallah istediğin forma kavuşursun ..Çok şukur iyiyim canm evdeyim iste bende klasik, bu aralar diyett ve sporla savaşiyom
Allah kabul etsin kendine ve bize bol bol dua et canm cok guzel ben cok seviyorum mevlutlere gitmeyiŞükür diyelim canım
Bugün okuldan sonra halmlara gidicem mevlt okutcakmis
Allah kabul etsin canim.. hem kuran dinlemek iyi gelir sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?