- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.861
Saol canmKolay gelsin cnm..insallah istediğin forma kavuşursun ..
Olur canm ederim insallahAllah kabul etsin kendine ve bize bol bol dua et canm cok guzel ben cok seviyorum mevlutlere gitmeyi
Amin ... canim hayrolsun ..!!Aynen öyle kızlar.
Dün rüyamda salon ve mutfağın yerinin yanmis ama sönmüş olduğunu gördüm. Yer kapkaraydi.
Tesisatçı cagiemisim kaynanam birkaç konsum ve arkadaşım gelmiş.
Birde lokma yedim rüyamda hayırlara çıksın insallah
OperimBende biraz bakayim dediydim Kk ya .. iyiyim çok şükür ..
Öp kuzuyu yerime
Canm gordugun ruya guzel degil sende bugun bir hayir dagit ruyanida kat dagitirken gordugum ruyanin hayirlara vesile olmasi icin de ruya tesiri altinsa kalmasin okuyabiliyosan yasinde okuyabilirsin teslim ederken akşam gordugum ruyanin kolay gecmesi icin dersinAynen öyle kızlar.
Dün rüyamda salon ve mutfağın yerinin yanmis ama sönmüş olduğunu gördüm. Yer kapkaraydi.
Hiç bisey yapamiyosanda bir kac kuçukk çocuğa cikolata veya kek falan alip ver dedigim gibide soyle oylede kabul eder rabbim insalh.) Iki cocuk olsada olur belki para sokintisi yaşiyosundur biliyorumAynen öyle kızlar.
Hiç bisey yapamiyosanda bir kac kuçukk çocuğa cikolata veya kek falan alip ver dedigim gibide soyle oylede kabul eder rabbim insalh.) Iki cocuk olsada olur belki para sokintisi yaşiyosundur biliyorum
Amin inşllah canmHayirli sabahlar güzelliklerbugün rabbim kimin derdi varsa alsin insaallah
Bende simdi gordum canm çokkk sevindim cok sukur allahim buyuk, bu kadar insanin sesini işitti bize ufakta olsa bir mucize bir ferahlik verdiKizlarrr tatliannenin sonuçlar temiz çıkmış çok mutluyum yaaaa
Aynen kuzum çok şükür :)Bende simdi gordum canm çokkk sevindim cok sukur allahim buyuk, bu kadar insanin sesini işitti bize ufakta olsa bir mucize bir ferahlik verdi
Kolayina ne geliyosa onu yap..Bugün yalnizin evde ne yemek yapabilirim kendime
Aslinda cok acikmadim ama atistirmak istiyor cnm
Majezik varsa ondan iç o kesmiyor. Asprin hakkında bilgim yok geçmiş olsunÇok afedersiniz regl oldum başımmmm çok agriyor yataktayim suan bas ağrısı icin aspirin alsam regli keser mi acaba çok kotu oldum şimdi her giderek ağırlaşıyor ağrısı
En kolay makarna, tost, patates kızartması falan kuzum ben tek olunca böyle gecistiriyorumBugün yalnizin evde ne yemek yapabilirim kendime
Aslinda cok acikmadim ama atistirmak istiyor cnm
Ayy o baş ağrısı bende de oluyo.adet başlangıcı ve bitişi mahvoluyorum..Çok afedersiniz regl oldum başımmmm çok agriyor yataktayim suan bas ağrısı icin aspirin alsam regli keser mi acaba çok kotu oldum şimdi her giderek ağırlaşıyor ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?