Canm gordugun ruya guzel degil sende bugun bir hayir dagit ruyanida kat dagitirken gordugum ruyanin hayirlara vesile olmasi icin de ruya tesiri altinsa kalmasin okuyabiliyosan yasinde okuyabilirsin teslim ederken akşam gordugum ruyanin kolay gecmesi icin dersin

Hiç bisey yapamiyosanda bir kac kuçukk çocuğa cikolata veya kek falan alip ver dedigim gibide soyle oylede kabul eder rabbim insalh.) Iki cocuk olsada olur belki para sokintisi yaşiyosundur biliyorum

Hiç bisey yapamiyosanda bir kac kuçukk çocuğa cikolata veya kek falan alip ver dedigim gibide soyle oylede kabul eder rabbim insalh.) Iki cocuk olsada olur belki para sokintisi yaşiyosundur biliyorum

Ben anlamına baktim yanıyor gorursek sikintiya
Sönmüş ve tamir ediyorsak sikintidan kurtulup hayra mutluluğa delaletmis

Ama dediğin gibi yapayım en iyisi...
Dün hem cuma hem kıyamet süresi okudum.
Uykuya dalmak benim için zor oluyor.
Teşbih çeke çeke uyuyorum

Çok afedersiniz regl oldum başımmmm çok agriyor yataktayim suan bas ağrısı icin aspirin alsam regli keser mi acaba çok kotu oldum şimdi her giderek ağırlaşıyor ağrısı

Çok afedersiniz regl oldum başımmmm çok agriyor yataktayim suan bas ağrısı icin aspirin alsam regli keser mi acaba çok kotu oldum şimdi her giderek ağırlaşıyor ağrısı
Majezik varsa ondan iç o kesmiyor. Asprin hakkında bilgim yok geçmiş olsun

Ayy o baş ağrısı bende de oluyo.adet başlangıcı ve bitişi mahvoluyorum..
Aspirin değil de vermidon ya da majezik varsa al derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…