- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.961
Kizin kac yasinda canmKızlar birşey soracaktım ; kızımın gözü çapaklanıyor ne yapmalıyım ??
Kendimi yaşlı hissettim..
DündeZeytintanem e halı silmeyle alakalı fikir verdim.... Yaşlanıyorum galiba
Amin insallah hepimiz ki mubarek oksun canmSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
HosgeldinAyy avluya dalmisim.geldimm
Ayyy tatlis yaaAyyyy delircem şimdi...bu saat olmuş kızım niloya diye tutturmuş,,,
Çizgi film aşkı aşılayan kardeşime
Kara_gozlum hoşgeldin kuzum tekrardan aramıza
Tatlis miss gelmis ya amaniiin ben sok .Tatlis gozlerin aydin olsun cancazim sonuclarin temiz cikmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu hayirlisiyla insaAllah...Kara_gozlum hoşgeldin kuzum tekrardan aramıza
Cnm dün baya yogundum gozun aydin temiz cikmiş sonuçlar Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallarGünaydın kızlar hayırlı kandiller ve cumalar
kubdef ha_mim Yildiztozu16 S Sifayildizi @nergismor areser CKbeautyandsheer K klbk33 zambak86 Littlelemon O Ofyoruldum A Alaikra Ben_olmak Dostacilisoyler @Mi_a chentiq
Adını çıkaramadığım bir üye daha vardı 《p》 harfiyle başlıyordu..
11.00 -14.00 Maraton başlasııın.
(Çalışanları bilerek ekledim, listeyi kaydedecegim, yine de unuttuğum varsa denetleyebilir kendisini)..
Bu ne ola kiikubdef ha_mim Yildiztozu16 S Sifayildizi @nergismor areser CKbeautyandsheer K klbk33 zambak86 Littlelemon O Ofyoruldum A Alaikra Ben_olmak Dostacilisoyler @Mi_a chentiq
Adını çıkaramadığım bir üye daha vardı 《p》 harfiyle başlıyordu..
11.00 -14.00 Maraton başlasııın.
(Çalışanları bilerek ekledim, listeyi kaydedecegim, yine de unuttuğum varsa denetleyebilir kendisini)..
burası neresi. kayboldumMarotinu burdan niye diyon kuldas ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?