- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.981
Arkadaş bizim topigi ele geçircak galibaburası neresi. kayboldum
16 aylık canim..Kizin kac yasinda canm
Arkadaş bizim topigi ele geçircak galiba
Canim burası normal sohbet muhabbet topiği..sivastrabzon fena gaza geldim iş yapıyorum burasıda sohbet alanı sanırım buraya yaptığımız işleri rapor etmiyoruz değilmi?
Vermeyelimmm..İzin vermeyiz galiba dimi
İkimizden başka kimsede yok ki...Vermeyelimmm..
16 aylık canim..
alkah bagislasin anne sutu varsa bir kac damla gozune surebilirsin bide demlenmis cay pamukla gozune uzanmis bir sekilde bir kac dk pamuk gozde kalsin mikrop ve kirpiklerde ki ilthabi alir
AynnCanlar burasi bizim sohbet, muhabbet derlestigimiz topiğimiz yolu ve sayfayi karistirdiniz galiba ele kimse geciremez gecirmeye çalisani..... Gelmek arkadaşlik yapmak isteyen herkese acik topigimiz diger turlu yasakk
Marotinu burdan niye diyon kuldas ☺
sivastrabzon fena gaza geldim iş yapıyorum burasıda sohbet alanı sanırım buraya yaptığımız işleri rapor etmiyoruz değilmi?
Bu ne ola kii
burası neresi. kayboldum
Çok özür dilerim herkesten. Ben de kaybolmusum galibaİzin vermeyiz galiba dimi
Ne maratonu canimÇok özür dilerim herkesten. Ben de kaybolmusum galibaburda yazdıktan sonra çıkmayı unutmuşum ..
Yanlış yere yazmışım. Maraton d da boşa gitti galiba..
Bizim evisleriyle ilgili bir.topik var da, orda anlaşıp hep beraber iş yapmak içinNe maratonu canim
Tam da temizlik yaparken.Bizim evisleriyle ilgili bir.topik var da, orda anlaşıp hep beraber iş yapmak için
Bende öyle bi topikteyim scayip motive oluyor insanTam da temizlik yaparken.insan o gazla iyi iş yapar
Vallahi aslında tam bana Gore.. yahu daha bitmeyen işlerim var. Burda takiliorum..Bende öyle bi topikteyim scayip motive oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?