- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.001
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-4130#post-55651912Vallahi aslında tam bana Gore.. yahu daha bitmeyen işlerim var. Burda takiliorum..
Bi kedimin tuvaleti bide aynalar kaldı...
Ufffg daha pazara gidicem
En pratik karışık kizartma geliyor aklıma ..kıymayı da başka şeye kullanırsın, kendine kadar yapsan yeter makarnayla harika gider..Kizlar ne yapiyosunuz.
Ben eve geldim
Ne yesem karar veremedim
Hiç uğraşmak istemiyorum ama dışardan alsam
Öyle yakınlarda bir yer yok
Evde de uğraşıcam
Ne yapsam ki.
Makarna
Patlıcan koyma
Domates patates sogan biber
Vs var
Aksama kaynanama ve babanneme gidicez.
Yemek yapma dedi 3sim
Ama şimdilik kendime kadar yapıp yiyim diyorm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-4130#post-55651912
Bir ziyaret et istersen, belki sen de katılırsın aramıza, seviniriz ..
En pratik karışık kizartma geliyor aklıma ..kıymayı da başka şeye kullanırsın, kendine kadar yapsan yeter makarnayla harika gider..
Sağol canım. Ben zaten deli gibi temizlik yapıyorum.. dusun eşim sabah altıda gidiyor ise ben onun arkasından banyo tuvalet çamaşır suyuna buluyorum...https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-4130#post-55651912
Bir ziyaret et istersen, belki sen de katılırsın aramıza, seviniriz ..
En pratik karışık kizartma geliyor aklıma ..kıymayı da başka şeye kullanırsın, kendine kadar yapsan yeter makarnayla harika gider..
Önemli değil..Sağol canım. Ben zaten deli gibi temizlik yapıyorum.. dusun eşim sabah altıda gidiyor ise ben onun arkasından banyo tuvalet çamaşır suyuna buluyorum...
Göz attım topiginize ben çok kuralcı bir insanim ama kurallar bana Gore değil bünyeme ters
Benim takildigimin adi "ev işleri ile başı dertte olanlar"Neymiş adı o topigin kızlar
Benim bugün pertim çıktıbenim de detaylı temizlik yapmam lazım ama tam bir bahar yorgunluğu var üstümde
Iyi aksamlar canmİyi aksamlar arkadaşlar ..
Ben simdi çikiyorum namazi kilip kuran okuycam biraz gec gelebilirim opuyorum hepinizi.. Sizleride duamda eksik etmedim sizde beni unutmayin canlarHatunlarr hadi gelin sohbet edelim
Selam canlar bugun oruçluydum ve int'im az cok giremiyom hep beraber gonullerimiz bir olsun bol bol dua edelim allahim dualarimizi kabul eder insallah
Ben simdi çikiyorum namazi kilip kuran okuycam biraz gec gelebilirim opuyorum hepinizi.. Sizleride duamda eksik etmedim sizde beni unutmayin canlar
İnsallah canim bekliyoruz..Kızlar size anlatacaklarım var. Gece yazarim insallah.
Selam canlar bugun oruçluydum ve int'im az cok giremiyom hep beraber gonullerimiz bir olsun bol bol dua edelim allahim dualarimizi kabul eder insallah
İnsallah canim.. Allah kabul etsin .. senin içinde ederiz canim ..Ben simdi çikiyorum namazi kilip kuran okuycam biraz gec gelebilirim opuyorum hepinizi.. Sizleride duamda eksik etmedim sizde beni unutmayin canlar
Canım benim yaa gün içinde hep aklıma geliyorsun aklıma geldikçe de dua ediyorum. Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarını kabul etsin. Evine huzur sana sabır versin. Eşine hidayet versin inşallah. Bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah kuzumKızlar eşim eve gelmesine yakın beni aradı.
Niye kaynanama gitmediğimi sordu.
Bahane bunlar dedi.
Telefonda yarim saat konuştuk.
Sen sözümü dinlemiyosun dedi. Sürekli didistiniz annemden kaciyosun sen onu sevmiyosun o da seni sevmiyor . Bbabamii da kendinden sogutcaksin. Özür dilerim yaptığım yanlışti ama sende beni kocayı geç insan yerine bile koymuyosun. Onlara muhtac olduğunu unutma. Asgari ücretle geçinsek bu kadar rahat olamazdin . Yemegimiz bie bizim .Temizlik iş vs konusuna girdi bu tarz şeyler söyledi.
Bende cevaplarını verdim. Babası niye karin gelmiyor diyormuş. Bu da sözümü geçiremiyorum diyormuş.
Hergun gitmemi bekliyorlar. Gitmeyince eşimi üstüme salıyorlar. Bende gitmek istemiyorum.
Akşam eşimle gitmem bile sorun oluyor eşim için.
Yüzyüze konuşursak patlar diye telefonda konuştuk. Biseyler çözülmedi. Çünkü o kendi isteği olsun istiyor.
Kaynanamlara gittik kandil diye evde yoklarmis camiye gitmisler.
Aradim kapattı. Bi daha aradım namaz kılıyorum dedi.
Eşimle de şuan konuşmuyoruz hala.
Bu konuda taviz vermek istemiyorum. Gittikçe sorun oluyor çünkü.
Ben hamileyim orda rahat edemiyorum.
Hem giyim hem fiziksel durum olarak. O babasından sonra eve girmemi hoş karşılamıyor. O yüzden onla bir gitmemi istemiyormuş. Bende ben orda yasamiyorum. Dedim. O da yemek birliğinden söz etti.
Bende benim midem bulanırken yerimden kalkamazken kimse yemeğiniz bir demiyoedu. Ben iyi iken mi yemeğimiz bir dedim.
Gitseydin dedi. Ee o halimle gidecek olsam zaten...
Okula zor gittim..
Biraz kuran okudum biraz tesbih çektim. Kızlar dua edin bana yuvam için...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?