- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.261
Kolay gelsin canım. Bende oğlumu uyuttum yazlıkları çıkarıyorumŞuan sadece çamaşır asma işini yaptim
Hepimize insallah canm olsun canm olur arada oyle napcan hayata yetişemiyon malaesef bazenAllah iyilik versin biterrim uzak kalıyorum bu aralar size. Pek vaktim olmuyor
Yok canım,Benim de dikkatimi çekti hep uykun varSen hamilelikten şüpheleniyordun ne oldu o? bebiş vardır belki ondan uyku olabilir
Ayy bu cocuklarin kendi işlerine gelinceki zekiVallahi cin gibi biliyor,arabaya ne giriyo
Aleyküm selam kuzum sen nasılsınSlmm kızlar ❤
Nasılsıniz?
benim babam yer sanirim bazen tuzu kacirsamda ahaa diyom cok tuz atmişsin diycek hir bakiyom babişkom tuzluk elinde tekrar yemegi tuzluyooAllahım bir yemek yapmissim
Tuzundan yenmedi
Yaa benim eşim de tuzu çok kullanıyor, surekli ağız dalaşı yaparız bu konu yüzünden.benim babam yer sanirim bazen tuzu kacirsamda ahaa diyom cok tuz atmişsin diycek hir bakiyom babişkom tuzluk elinde tekrar yemegi tuzluyoo
Tıp okuyorum 2. Sınıftayım daha 4 senem var. Okulda 3. Senem bir sene sınıfta kaldım. O yuzden uzerimde ister istemez bir baskı var. Rahatlamak icin konusmaya ihtiyacim vardi. Cok sukur sizin gibi guzel insanlarin arasına düştüm. Sizlerin yazdıklarını okuyorum. Kafam dağılıyorHadi az daha dayan :) ne okuyorsun okulun bitmesine ne kadar var :)
Allahım bir yemek yapmissim
Tuzundan yenmedi
Ne yaptin ki oyle borege katcan merak ettimYaa benim eşim de tuzu çok kullanıyor, surekli ağız dalaşı yaparız bu konu yüzünden.
Ama bayağı tuzlu yapmissim adam yemedi bende yemedim.
Yarın borek yaparım bende.. ziyan olmaz
Icimden bir ses kazancaksin dio bilmiyom ama sen boyke olumsuz yorum yapinca bile bir ses zaten kazancan nie boyle kendini uzuyon diooTıp okuyorum 2. Sınıftayım daha 4 senem var. Okulda 3. Senem bir sene sınıfta kaldım. O yuzden uzerimde ister istemez bir baskı var. Rahatlamak icin konusmaya ihtiyacim vardi. Cok sukur sizin gibi guzel insanlarin arasına düştüm. Sizlerin yazdıklarını okuyorum. Kafam dağılıyor
Ayyy garibim yaaaAnneannem de bizim evde bir yemek yapmıştı bizim tuzluk çok akıtıyor. Anneanne bak cok koydun bizimki cok akıtıyor dedimse de iyi görmediğinden inanmadı. Doldurdu tuzu. Sonra yiyememistik. Kabul etmemişti tuzlu olduğunu kendisi koca tabagı bitirmisti inadından
Icimden bir ses kazancaksin dio bilmiyom ama sen boyke olumsuz yorum yapinca bile bir ses zaten kazancan nie boyle kendini uzuyon dioo
Kazaninca soylede beeraber gobek atalim banada eglence spor olurYaa cok tesekkur ederim.Icim ferahladı. Insallah alnimin akıyla çıkarım. Burda gobek atcam geçince
Ahahahah tamam beraber coşalım burdaKazaninca soylede beeraber gobek atalim banada eglence spor olur
Ahhh ahhhh bende muzdaribim bu durumdan zaten suan diyetteyim ramazana kadar ne verdiysem kaar insallah veririmde gerci benim vermem ğereken 8 kilom var ama cok zor yaaAhahahah tamam beraber coşalım burdaokul derdini aştıktan sonra da acilen diyet. Boyum 157 kilom 58 :/ esimle tanıştığımda 48 kiloydum. Aşkım canım diyen adam gecen tosunum dedi minyon hallerimi kaybetmek istemiyorum arada gobegime falan espiriler yapıyorlar. Takılmıyorum ama eski kıyafetlerime sığmıyorum acilen onları da giyebilmem lazım. En sevdigim seyler dolapta beni bekliyor
Ramazanda imkansiz zaten. Ramazandan sonra da gecersem insallah yapacagim gecemezsem agustosa kadar bütünleme sınavı var hayatta verememAhhh ahhhh bende muzdaribim bu durumdan zaten suan diyetteyim ramazana kadar ne verdiysem kaar insallah veririmde gerci benim vermem ğereken 8 kilom var ama cok zor yaa
Allah kolaylık versin canım. Biz hep burdayiz takıl bize dağıt kafayı sonra otur ders çalışTıp okuyorum 2. Sınıftayım daha 4 senem var. Okulda 3. Senem bir sene sınıfta kaldım. O yuzden uzerimde ister istemez bir baskı var. Rahatlamak icin konusmaya ihtiyacim vardi. Cok sukur sizin gibi guzel insanlarin arasına düştüm. Sizlerin yazdıklarını okuyorum. Kafam dağılıyor
Bende çok seviorum hele sabah uykusu... sağolsun oğlum pek izin vermiyor ama sağlık olsun :)Yok canım,
Yeni bitti adet..
Uykuyu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?