benim babam yer sanirim bazen tuzu kacirsamda ahaa diyom cok tuz atmişsin diycek hir bakiyom babişkom tuzluk elinde tekrar yemegi tuzluyoo
Yaa benim eşim de tuzu çok kullanıyor, surekli ağız dalaşı yaparız bu konu yüzünden.
Ama bayağı tuzlu yapmissim adam yemedi bende yemedim.
Yarın borek yaparım bende.. ziyan olmaz

Hadi az daha dayan :) ne okuyorsun okulun bitmesine ne kadar var :)
Tıp okuyorum 2. Sınıftayım daha 4 senem var. Okulda 3. Senem bir sene sınıfta kaldım. O yuzden uzerimde ister istemez bir baskı var. Rahatlamak icin konusmaya ihtiyacim vardi. Cok sukur sizin gibi guzel insanlarin arasına düştüm. Sizlerin yazdıklarını okuyorum. Kafam dağılıyor

Allahım bir yemek yapmissim
Tuzundan yenmedi

Anneannem de bizim evde bir yemek yapmıştı bizim tuzluk çok akıtıyor. Anneanne bak cok koydun bizimki cok akıtıyor dedimse de iyi görmediğinden inanmadı. Doldurdu tuzu. Sonra yiyememistik. Kabul etmemişti tuzlu olduğunu kendisi koca tabagı bitirmisti inadından

Yaa benim eşim de tuzu çok kullanıyor, surekli ağız dalaşı yaparız bu konu yüzünden.
Ama bayağı tuzlu yapmissim adam yemedi bende yemedim.
Yarın borek yaparım bende.. ziyan olmaz
Ne yaptin ki oyle borege katcan merak ettim

Icimden bir ses kazancaksin dio bilmiyom ama sen boyke olumsuz yorum yapinca bile bir ses zaten kazancan nie boyle kendini uzuyon dioo

Ayyy garibim yaaa

Kazaninca soylede beeraber gobek atalim banada eglence spor olur
Ahahahah tamam beraber coşalım burda okul derdini aştıktan sonra da acilen diyet. Boyum 157 kilom 58 :/ esimle tanıştığımda 48 kiloydum. Aşkım canım diyen adam gecen tosunum dediminyon hallerimi kaybetmek istemiyorum arada gobegime falan espiriler yapıyorlar. Takılmıyorum ama eski kıyafetlerime sığmıyorum acilen onları da giyebilmem lazım. En sevdigim seyler dolapta beni bekliyor

Ahhh ahhhh bende muzdaribim bu durumdan zaten suan diyetteyim ramazana kadar ne verdiysem kaar insallah veririmde gerci benim vermem ğereken 8 kilom var ama cok zor yaa

Ahhh ahhhh bende muzdaribim bu durumdan zaten suan diyetteyim ramazana kadar ne verdiysem kaar insallah veririmde gerci benim vermem ğereken 8 kilom var ama cok zor yaa
Ramazanda imkansiz zaten. Ramazandan sonra da gecersem insallah yapacagim gecemezsem agustosa kadar bütünleme sınavı var hayatta veremem

Allah kolaylık versin canım. Biz hep burdayiz takıl bize dağıt kafayı sonra otur ders çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…