- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.241
Allah iyilik versin biterrim uzak kalıyorum bu aralar size. Pek vaktim olmuyorIyiyiz canm evdeyim ben
Sevdiği bir çikolata var onu alıyoruz, kasanın önüne gelince elinden alicam diye ağlamaya başlıyor.. tanıyorlar artık marketteYiyecek biseyler mi istiyor o yüzden mi ağlıyor. Allahtan benim oğlan öyle değil sadece kakaolu süt ister onu da alıyorum zaten
Yavaş yavaş yap diycem de bir biraktin mı alıp başını gidiyor ev...Kızlar kolay gelsin
Bende baya halsizim.
Çamaşırları yerleştirdim.
yatağı toplamadım nevresim srrilcek.
Makinaya çamaşır attım.
yemek yaptım.
Yapmam gereken çok şey var.
Materyallerin yüzlerini dikicem
Bir kostüm hazırlıcam .
Etkinlik duzenlicem keçeden.
Kartonu keçeyle kaplıcam.
Nevresimler yerlescek.
Çamaşır asılcak.
Toz alınması süpürge tutulması gerek ama malesef onları yapamam.
Eğilip kalkınca çok ağrıyor her yanım.
Ben yemek yapıyorum..Slmm kızlar ❤
Nasılsıniz?
Kiyamam ya. Sey ayni cikolatadan bir de arabaya koysaniz kasada birini biraksaniz. Zaten artık tanımışlar sorun olmaz insallah.Sevdiği bir çikolata var onu alıyoruz, kasanın önüne gelince elinden alicam diye ağlamaya başlıyor.. tanıyorlar artık markette
Vallahi cin gibi biliyor,arabaya ne giriyoKiyamam ya. Sey ayni cikolatadan bir de arabaya koysaniz kasada birini biraksaniz. Zaten artık tanımışlar sorun olmaz insallah.
Ahahah yerim ya. Gözümün önünde canlandi o tatlış halleriVallahi cin gibi biliyor,arabaya ne giriyo
inşaallah..Ahahah yerim ya. Gözümün önünde canlandi o tatlış halleriAllah kolaylik versin ilerde gulersiniz bu gunlere
Hheheh normaldir çocukların o anlık bile elinden alınmasına tahammülü olmuyor :)Sevdiği bir çikolata var onu alıyoruz, kasanın önüne gelince elinden alicam diye ağlamaya başlıyor.. tanıyorlar artık markette
Kasadan o kadar hızlı geciriyolar kii, gormen lazım...Hheheh normaldir çocukların o anlık bile elinden alınmasına tahammülü olmuyor :)
Okudukça benim gözümse büyüdü Allah kolaylık versin canım. Temizliği boşver kendini iyi hissedince yap boşverKızlar kolay gelsin
Bende baya halsizim.
Çamaşırları yerleştirdim.
yatağı toplamadım nevresim srrilcek.
Makinaya çamaşır attım.
yemek yaptım.
Yapmam gereken çok şey var.
Materyallerin yüzlerini dikicem
Bir kostüm hazırlıcam .
Etkinlik duzenlicem keçeden.
Kartonu keçeyle kaplıcam.
Nevresimler yerlescek.
Çamaşır asılcak.
Toz alınması süpürge tutulması gerek ama malesef onları yapamam.
Eğilip kalkınca çok ağrıyor her yanım.
Benim de dikkatimi çekti hep uykun varBen yemek yapıyorum..
Bi taraftan uykum var
Bu kadar uyku duskunlugu fazla yaa.
Sen ne yapıyorsun❤
Baya uzun bi gün olmuş senin için :) dinlen güzelceBen de kütüphanede ders çalışıyordum eve geldim. Kardeşim sınavlardan düşük not almış annemlerden gizliyomus. Oğlum gizleme o karne eve gelcek sonucta gel soyleyelim dedim. Gittik o konuyu hallettik. Simdi ikimiz oturuyoruz. Ayaklarım yorulmuş. 8.30 da derse gittim 40 dakika önce geldim
Ahahahahah yaa Maşallahinşaallah..
Ayy karabiberden hapşırık tuttu ikimizide, hadi anne hapsuralim diyo
Baya uzun bi gün olmuş senin için :) dinlen güzelce
Hadi az daha dayan :) ne okuyorsun okulun bitmesine ne kadar var :)Insallah bundan sonra boyle olacak. Baska turlu ezberleri bitiremeyecegim. Bu sınavdan bi 80 alsam rahatlayacagim. 1.5 ay disimi sıkayım yazin bol bol film izliycem. Guzel şeylerin hayalini kuruyorum
Okudukça benim gözümse büyüdü Allah kolaylık versin canım. Temizliği boşver kendini iyi hissedince yap boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?