Kızlar kolay gelsin
Bende baya halsizim.
Çamaşırları yerleştirdim.
yatağı toplamadım nevresim srrilcek.

Makinaya çamaşır attım.
yemek yaptım.

Yapmam gereken çok şey var.
Materyallerin yüzlerini dikicem
Bir kostüm hazırlıcam .
Etkinlik duzenlicem keçeden.
Kartonu keçeyle kaplıcam.
Nevresimler yerlescek.
Çamaşır asılcak.

Toz alınması süpürge tutulması gerek ama malesef onları yapamam.
Eğilip kalkınca çok ağrıyor her yanım.

Yiyecek biseyler mi istiyor o yüzden mi ağlıyor. Allahtan benim oğlan öyle değil sadece kakaolu süt ister onu da alıyorum zaten
Sevdiği bir çikolata var onu alıyoruz, kasanın önüne gelince elinden alicam diye ağlamaya başlıyor.. tanıyorlar artık markette

Yavaş yavaş yap diycem de bir biraktin mı alıp başını gidiyor ev...
Ne hazırlığı canimm...

Sevdiği bir çikolata var onu alıyoruz, kasanın önüne gelince elinden alicam diye ağlamaya başlıyor.. tanıyorlar artık markette
Kiyamam ya. Sey ayni cikolatadan bir de arabaya koysaniz kasada birini biraksaniz. Zaten artık tanımışlar sorun olmaz insallah.

Ben de kütüphanede ders çalışıyordum eve geldim. Kardeşim sınavlardan düşük not almış annemlerden gizliyomus. Oğlum gizleme o karne eve gelcek sonucta gel soyleyelim dedim. Gittik o konuyu hallettik. Simdi ikimiz oturuyoruz. Ayaklarım yorulmuş. 8.30 da derse gittim 40 dakika önce geldim

Okudukça benim gözümse büyüdü Allah kolaylık versin canım. Temizliği boşver kendini iyi hissedince yap boşver

Baya uzun bi gün olmuş senin için :) dinlen güzelce

Baya uzun bi gün olmuş senin için :) dinlen güzelce

Insallah bundan sonra boyle olacak. Baska turlu ezberleri bitiremeyecegim. Bu sınavdan bi 80 alsam rahatlayacagim. 1.5 ay disimi sıkayım yazin bol bol film izliycem. Guzel şeylerin hayalini kuruyorum

Insallah bundan sonra boyle olacak. Baska turlu ezberleri bitiremeyecegim. Bu sınavdan bi 80 alsam rahatlayacagim. 1.5 ay disimi sıkayım yazin bol bol film izliycem. Guzel şeylerin hayalini kuruyorum
Hadi az daha dayan :) ne okuyorsun okulun bitmesine ne kadar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…