- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.221
Bebişimi uyuttum az sonrada oglum gelecek okuldn mutfakta telfnla oynarim sen napiyosun..Eee kızlar napiyonuz bakalım nasıl gidiyor
Bende uzandim tv izliyom namaz kilcam inşallah yemek yapilcak falan:)Bebişimi uyuttum az sonrada oglum gelecek okuldn mutfakta telfnla oynarim sen napiyosun..
Benim telas az sonra baslar bebis uyanir oğlanın karnını doyur ,derslere yardım ,yemek yap derken aksm olurBende uzandim tv izliyom namaz kilcam inşallah yemek yapilcak falan:)
Aynen öle oluyor kadın olmak kolay değil kzumBenim telas az sonra baslar bebis uyanir oğlanın karnını doyur ,derslere yardım ,yemek yap derken aksm olur
Bende namaz kıldım bisiler yapıp yerim otururum 5 gibi de yemek yapmaya basla:)Bende evdeyim iş güç şimdi oturuyorum. Kizima uyutsam az bende uyurum belki...
Aynen öle hepimiz ayniiz:)Bende evdeyim oyke is guc deeken ugrasiyom hava guzel evde oturmaktan can sikintisi iste
Ohhb afiyet olsunBende cokk sukurr evime döndum ama sular kesik yarin gelicekmis oyle oturyorum... birazdan kalkip yemek yaparim kac zamandir bezelye istyodu canm sonunda üsengecligi birakip gidip aldim
Allah kabul etsin canım..Bende namaz kıldım bisiler yapıp yerim otururum 5 gibi de yemek yapmaya basla:)
Sgll cnmmOhhb afiyet olsun
Evet çok zor gerçekten. Biraz daha bekliyorum ama bu yaz birakmasi lazım bezi bebek doğunca daha zor olurBenim kızda 27aylik. Yedi beni yaa..
İnadi tuturmasi, herşeye sinirlenip eşyaları yere atması.kizdigimda karşılık vermesi..
ben bide çok sabırsız ve sinirli biriyim..
Offf offff çok iyi anlıyorum seni...
Ama tuvalet konusunda ustunde gitme
Amin kuzum pirasa yaptım makarna corba salata yapiyorum canımAllah kabul etsin canım..
Ne yemek yapican
Çocuk kendi birakicak zaman i bilir canım . Çok zorlamamak lazım..Evet çok zor gerçekten. Biraz daha bekliyorum ama bu yaz birakmasi lazım bezi bebek doğunca daha zor olur
Ellerine sağlık cnmAmin kuzum pirasa yaptım makarna corba salata yapiyorum canım
Iyiyiz canm evdeyim benSelam kızlar. Eşim bu hafta gece vardiyasında. Sabahtan beri daha yeni oturabildim. Güneş biraz sönsün oğlumu parka götürcem çok sıcak şimdi. Siz nasılsınız
Yiyecek biseyler mi istiyor o yüzden mi ağlıyor. Allahtan benim oğlan öyle değil sadece kakaolu süt ister onu da alıyorum zatenÇocuk kendi birakicak zaman i bilir canım . Çok zorlamamak lazım..
Ben en zorlandığım şey. Markete girince kasa da ağlaması, bugün artık kasa da çocuk Abla bu kızın market e alerjisi mı var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?