- 21 Eylül 2017
- 2.861
- 7.091
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.321
Sana da doktor hanım diyelim mi??Günaydın kızlar uyuyakalmışım
Öperim cnm yiyorum zaten findigiAyy ne sevimlidir. Op benim icin minnak ellerden
Estağfurullah. Minnak diyin cok sevimli olurSana da doktor hanım diyelim mi??
Öperim cnm yiyorum zaten findigi
Hımm.. tamam o da olur..Estağfurullah. Minnak diyin cok sevimli olur
İnsallah canim..4 5 sene sonra bi yapayım ben de yiycem. Simdiden planlar kuruyorum nasil yesem diye
Merhaba canim nasilsin???Hayırlı günler kızlar
Iiyim kuzum morelim bugün iyi şükür kontrolden geldim doktor sonuç temiz çıkmış normal ense kalınlığında önemi yok kafana takma dediMerhaba canim nasilsin???
Vok sevindim canimIiyim kuzum morelim bugün iyi şükür kontrolden geldim doktor sonuç temiz çıkmış normal ense kalınlığında önemi yok kafana takma dedi
Amin kzum allah razı olsun bizim fıstık bacaklari açmadı buseferde göremedik cinsiyeti.sagsalim olsun da:)Vok sevindim canimcok sükür hersey iyiye gidiyor. Saglicakla bebisi kucagina alirsin isnallah
Amin kzum allah razı olsun bizim fıstık bacaklari açmadı buseferde göremedik cinsiyeti.sagsalim olsun da:)
Benim bugün karnim agriyor cnm ya.. bisey yaptigim yok. Esimle sigorta isine girdik onunla ugrasiyoruz isteSen naptin bakalım canım
Merak ediyor insan yine ne olursa olsun diyor ama süpriz yapar galiba:)cok gizemli bi cocuk olucak desene
Geçmiş olsun usutme kendini.Benim bugün karnim agriyor cnm ya.. bisey yaptigim yok. Esimle sigorta isine girdik onunla ugrasiyoruz iste
Merak ediyor insan yine ne olursa olsun diyor ama süpriz yapar galiba:)
Sagol cnm. Yok üsütmedim adet oldum bu ay yine karin agrisi var iste..Geçmiş olsun usutme kendini.
Yaaa hadi hayırlısı olsun ozaman.
6 aylık olduğunda almaya başlarım inşallah rabbim nasip ederse şükür iiyim vitaminlere basladik igne başladık pirtilasma yok ama ihtimal hepatip b çıktı hamilelikte ona baslancak bebege bulasmasin diye.bole şimdilik şükür yinedeAynen cnm. Süpriz yumurta gibi. Kiyafet falan alirken hem erkegin hemde kizin giyebilecgi seyler al belli olana kadar
Sagol cnm. Yok üsütmedim adet oldum bu ay yine karin agrisi var iste..
tsk ederim kuzumm bakalim artik ne olucak halimiz
Sende baska ne var ne yok? Kendi sagligin da iyi?
Tabiki buna da sükür. Bebis saglikli ya gerisi cözülür. Vitamin her hamis aliyor takma kafana onlari6 aylık olduğunda almaya başlarım inşallah rabbim nasip ederse şükür iiyim vitaminlere basladik igne başladık pirtilasma yok ama ihtimal hepatip b çıktı hamilelikte ona baslancak bebege bulasmasin diye.bole şimdilik şükür yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?