- 8 Nisan 2017
- 57.331
- 308.395
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.361
Şükür iyiyim çocuklarla yemek yedik bulaşıkları toplamadan bı gireyim bakayım dedim :)@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Iyiyiyim şükür yemek yapiyrm sen nasılsın kuzum benim@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Oooy asiyeeem oooy ne yemek yapiyon bereketli olsunIyiyiyim şükür yemek yapiyrm sen nasılsın kuzum benim
Iyiyim cnm ne tim bitmek üzere sık giremiyorum iyilik valla ..@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Amin. ..ney yaptum desem canun istemesun sakun. ..kaynarlik ...pilav.... cacuk ...Oooy asiyeeem oooy ne yemek yapiyon bereketli olsun
Tesekkr edrm tatlim canim cok sıkkin sorunlar aynii@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Afiyet olsun balum eline sağlıkAmin. ..ney yaptum desem canun istemesun sakun. ..kaynarlik ...pilav.... cacuk ...
Tskr ederim Balım. ..♡♡Afiyet olsun balum eline sağlık
İyi akşamlar herkese..@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Tv izliyoruz canim...@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream Psikolojik Deliii @Pembegomlek @miniminnak elif D __Dahlia__ Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ Minik Duduklu Tencere @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson @SEVDAM07 @Yukakita @son izci sivastrabzon @zms rainbow Dil-i bitab Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Şükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.Hayırlı günler balım yegimi ocağa koydum kk de takılıyorum sen napiyosun nasılsın
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzumMutlu gunler yemek yapiyorum tatli annecik.sen napiyorsun? :))
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzumKaç gündür evimden uzaktaydım bugün geldim ortalığı topladım. Kisliklari kaldırdım. Duşa girecem birazdan. Evimi baya özlemişim. Sen ne yapiyon canim sanada hayırlı günler.
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)Şükür iyiyim çocuklarla yemek yedik bulaşıkları toplamadan bı gireyim bakayım dedim :)
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuumIyiyiyim şükür yemek yapiyrm sen nasılsın kuzum benim
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.Iyiyim cnm ne tim bitmek üzere sık giremiyorum iyilik valla ..
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seylerTesekkr edrm tatlim canim cok sıkkin sorunlar aynii
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.İyidir tatlicim senden naber :)
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))İyi akşamlar herkese..
Havayla uyumlu bir ruh halindeyim, tek isteğim bir engel olmadan dinlenmek..bedenim ve ruhumla başbaşa..
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))Tv izliyoruz canim...
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)Biraz halsizlik var canim almisim dikkat ediyorum da ilerlemesin sen ne yapiyosun??
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)Valla sürekli geziyorum bu aralar
O piknik senin , bu gezme benim
Sen neler yapıyorsun canım
Ayniii canim allahin izniyle bu sondu yeter artikŞükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)
Kzuum hastami olcan arada kizla çk hava al halsiz kaliyon sürekli uzanmak olmuyorBende gece uyumadigim için bugün saat 4ten sonra uyuyayim dedim
Bir uyu bir uyan şuan saçma sapan bir haldeyim..
Kalktim yemek için birşeyler hazırlıyorum kızımla kendime yiyip yatarim diye dusunuyorum..
Annemlere mi geldin allah yardimcin olsun balim dua et bol bol uzuluyorsan gençliğini harcama konuştuk bunlari.Ayniii canim allahin izniyle bu sondu yeter artik
TAtlis cinsiyet bellimiŞükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?