Hayırlı günler balım yegimi ocağa koydum kk de takılıyorum sen napiyosun nasılsın
Şükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Mutlu gunler yemek yapiyorum tatli annecik. sen napiyorsun? :))
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum

Kaç gündür evimden uzaktaydım bugün geldim ortalığı topladım. Kisliklari kaldırdım. Duşa girecem birazdan. Evimi baya özlemişim. Sen ne yapiyon canim sanada hayırlı günler.
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Şükür iyiyim çocuklarla yemek yedik bulaşıkları toplamadan bı gireyim bakayım dedim :)
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)

Iyiyiyim şükür yemek yapiyrm sen nasılsın kuzum benim
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum

Iyiyim cnm ne tim bitmek üzere sık giremiyorum iyilik valla ..
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.
Tesekkr edrm tatlim canim cok sıkkin sorunlar aynii
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler

İyidir tatlicim senden naber :)
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.

İyi akşamlar herkese..
Havayla uyumlu bir ruh halindeyim, tek isteğim bir engel olmadan dinlenmek..bedenim ve ruhumla başbaşa..
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))

Tv izliyoruz canim...
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))

Biraz halsizlik var canim almisim dikkat ediyorum da ilerlemesin sen ne yapiyosun??
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Valla sürekli geziyorum bu aralar
O piknik senin , bu gezme benim
Sen neler yapıyorsun canım
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)

Ayniii canim allahin izniyle bu sondu yeter artik

Bende gece uyumadigim için bugün saat 4ten sonra uyuyayim dedim
Bir uyu bir uyan şuan saçma sapan bir haldeyim..
Kalktim yemek için birşeyler hazırlıyorum kızımla kendime yiyip yatarim diye dusunuyorum..
Kzuum hastami olcan arada kizla çk hava al halsiz kaliyon sürekli uzanmak olmuyor

T
TAtlis cinsiyet bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…