- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.341
Iyiyim kuzum sen nasılsın napiyon bacımHey napıyorsunuz
Iyiyim kuzum sen nasılsın napiyon bacım
Huhuuuu kizlarrr hepiniz kayboldunuzzzz güzel havayi bulunca
Napiyorsun cnmBen burdaym:)
Ben kütüphanedeyim :)Huhuuuu kizlarrr hepiniz kayboldunuzzzz güzel havayi bulunca
Tebrik ederim canimKızlar bugün sunum vardı atlattik tam puan aldık çok şükür
Kolay gelsin cnmBen kütüphanedeyim :)
tebrik ederim kuzummmKızlar bugün sunum vardı atlattik tam puan aldık çok şükür
Tebrik ederim canim
Kolay gelsin cnm
tebrik ederim kuzummmcok sevindim
Meraba canım soğan kuru kullandım ben adet sokmesi intahap enfeksiyon ben kullandım. Hergun taze sabah aksam soğan dörde bolerdim 5 dakka kaynatirdim dinlenirdi icerdim kimiside aksamdan çığ suya koyup sabah aksam günlük içer.sogan kuru nssil basladiniz
bende seviyorum islak mendilleriTeşekkürler kızlar
Eve geldim hemen süpürge tuttum bulaşık vardı onu yıkadım şimdi de toz alcam ıslak mendille ziyan olmasındd
kuzum tv izliyorum sonra azcik bi disari cikariz esimleEsseteacher B Bitterlokumu Zeytintanem efisn @Sumeyyemertileyza @lyyyss B Bugunneselibirgun SeviyomHee @_nurunnisa_ Asiyemmm2121 @Madammor Senden Gelen Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL mahperi hatun _heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ @minik meleklerim minnakhatun01 VosVos35 sezson SEVDAM07 @Yukakita son izci sivastrabzon zms rainbow @nergismor @Misss_laviniaaa hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Hayırlı günler balım yegimi ocağa koydum kk de takılıyorum sen napiyosun nasılsınEsseteacher B Bitterlokumu Zeytintanem efisn @Sumeyyemertileyza @lyyyss B Bugunneselibirgun SeviyomHee @_nurunnisa_ Asiyemmm2121 @Madammor Senden Gelen Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL mahperi hatun _heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ @minik meleklerim minnakhatun01 VosVos35 sezson SEVDAM07 @Yukakita son izci sivastrabzon zms rainbow @nergismor @Misss_laviniaaa hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Napiyorsun cnm
Bende öyle. Canim tatli bisey istiyor ama giyinip markete gidecek halim yokİyiym cnm tv izlyrm sen
Mutlu gunler yemek yapiyorum tatli annecik.Esseteacher B Bitterlokumu Zeytintanem efisn @Sumeyyemertileyza @lyyyss B Bugunneselibirgun SeviyomHee @_nurunnisa_ Asiyemmm2121 @Madammor Senden Gelen Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL mahperi hatun _heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ @minik meleklerim minnakhatun01 VosVos35 sezson SEVDAM07 @Yukakita son izci sivastrabzon zms rainbow @nergismor @Misss_laviniaaa hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
Kaç gündür evimden uzaktaydım bugün geldim ortalığı topladım. Kisliklari kaldırdım. Duşa girecem birazdan. Evimi baya özlemişim. Sen ne yapiyon canim sanada hayırlı günler.Esseteacher B Bitterlokumu Zeytintanem efisn @Sumeyyemertileyza @lyyyss B Bugunneselibirgun SeviyomHee @_nurunnisa_ Asiyemmm2121 @Madammor Senden Gelen Hannaz Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL mahperi hatun _heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz PrensesAnnesi_ @minik meleklerim minnakhatun01 VosVos35 sezson SEVDAM07 @Yukakita son izci sivastrabzon zms rainbow @nergismor @Misss_laviniaaa hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?