- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.641
Valla iyidir cok şukur canim sen nasilsin bir kaç gundur yoksunEsseteacher B Bitterlokumu @Bayan Papatya @ilginc Kiz D __Dahlia__ @Madammor @MAL KABUL @-Mahperi- @berrrakkk @cerenanne napiyonuz nasilsiniz kızlar.
Ben bugun cok susadim valla ne yalaN soyliyim bilmiyom nie o kadar susadim ama yinede cok guzel gidiyorSlm cnlar ilk gun oruc cok iyi gecti hic acikmadim susamadim ins boyle devam edwrsizler nasilsiniz T Tatlianne20 nasil olsun cnm
Dualarim sizlerle kuzum. Allah herkese saglikli bir bebis ve huzurlu bir aile nasip etsin. Konusmak istersen biz buradayizHer ikiside kuzm dua edin sadece hayırlısı ile alirim kucağıma
Allah buyuk canim bu kadar guzel temiz bir ayda yurekten duaeden kk guzelleri var insallh birinin duasi kabul olurda bebisin hayirlusiyla, saglicakla doğarHer ikiside kuzm dua edin sadece hayırlısı ile alirim kucağıma
Saol canim. Çok sukur dune göre bugun biraz iyi allah onu başimizdan eksik etmesin cok uzuldukBaban daha iyi oldu mu canim?
Allah kabul etsin cnm. Baska türlü gün gecmiyor ki. Aksama menüde ne var?Iyi gidiyor simdilik canim. Sadece biraz basim agriyor kafa yorgunluğu var ben sabah 7.30 gibi kalkip işlerimi yapip camiye gidoyom canim saat 9.30 başliyoz bayan hocamiz cuzi okuyor saat 13.0 kadar orda oluyom ogle namazi kilip eve geliyoz şuan biraz dinleniyom kalkip kuran okiycam
Amin canim..Saol canim. Çok sukur dune göre bugun biraz iyi allah onu başimizdan eksik etmesin cok uzulduk
Aynen en guzeli ibadetle gecirmek yoksa bu ayin ne onemi olur ağzini sadece bağliycaksan.Allah kabul etsin cnm. Baska türlü gün gecmiyor ki. Aksama menüde ne var?
❤❤❤Amin canim..
Aynen önemi kalmaz. Hem zaman var bos oturmaktansa ibadet edilsin daha güzel :)Aynen en guzeli ibadetle gecirmek yoksa bu ayin ne onemi olur ağzini sadece bağliycaksan.
Kremlii tavuk corba belki firin posetine sebze tavuk atarim yaninda makarna veya bilgur yaparim bakalim
Saol canim sen karar verdinmi ne yemek yapcaginaAynen önemi kalmaz. Hem zaman var bos oturmaktansa ibadet edilsin daha güzel :)
Oh mis gibi yemek simiden ellerine saglik afiyet olsun cnm
Teşekkür ederim canım benim allah razi olsun kuzmDualarim sizlerle kuzum. Allah herkese saglikli bir bebis ve huzurlu bir aile nasip etsin. Konusmak istersen biz buradayiz
Aynen herkesten binkere razi olsunAllah buyuk canim bu kadar guzel temiz bir ayda yurekten duaeden kk guzelleri var insallh birinin duasi kabul olurda bebisin hayirlusiyla, saglicakla doğar
Ben daha karar vermedim canimSaol canim sen karar verdinmi ne yemek yapcagina
❤❤❤Teşekkür ederim canım benim allah razi olsun kuzm
Aynen herkesten binkere razi olsun
Ayy bizimkilerde yemegi değistirdi herkesin siparişi varBen daha karar vermedim canimdünden corbam var. Yanina bisey daha yaparim
Ayy bizimkilerde yemegi değistirdi herkesin siparişi varbakalim corba aynisi, şakşuka tarzi sebze yemegi, tavuk sote istiyolar yine degismesse bu yapilcak
Sahurda kalkmak daha iyi peygamberimiz kalkmanin daha sunnet olduğunu ßiyluyor hem kalkmadan tutnak çok zor tavsiye etmiyom ama twbi sen bilirsinBiz artik resmen sahur yapmiyorz. 3. Gunden yetti alisti bunye. Gunduz hic acikmiyorm. Iftarida cok yiyoruz. Sahira su icip yattii esim bende su icip yaticam artik bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?