Allah kabul etsin cnm. Baska türlü gün gecmiyor ki. Aksama menüde ne var?

Allah kabul etsin cnm. Baska türlü gün gecmiyor ki. Aksama menüde ne var?
Aynen en guzeli ibadetle gecirmek yoksa bu ayin ne onemi olur ağzini sadece bağliycaksan.
Kremlii tavuk corba belki firin posetine sebze tavuk atarim yaninda makarna veya bilgur yaparim bakalim

Aynen en guzeli ibadetle gecirmek yoksa bu ayin ne onemi olur ağzini sadece bağliycaksan.
Kremlii tavuk corba belki firin posetine sebze tavuk atarim yaninda makarna veya bilgur yaparim bakalim
Aynen önemi kalmaz. Hem zaman var bos oturmaktansa ibadet edilsin daha güzel :)
Oh mis gibi yemek simiden ellerine saglik afiyet olsun cnm

Dualarim sizlerle kuzum. Allah herkese saglikli bir bebis ve huzurlu bir aile nasip etsin. Konusmak istersen biz buradayiz
Teşekkür ederim canım benim allah razi olsun kuzm
Allah buyuk canim bu kadar guzel temiz bir ayda yurekten duaeden kk guzelleri var insallh birinin duasi kabul olurda bebisin hayirlusiyla, saglicakla doğar
Aynen herkesten binkere razi olsun

Ayy bizimkilerde yemegi değistirdi herkesin siparişi varbakalim corba aynisi, şakşuka tarzi sebze yemegi, tavuk sote istiyolar yine degismesse bu yapilcak
ramazanda sabahki menü ayni kalmiyor ki
Ben onun icin iftara dogru yapiyorum cünkü 10 kere degisiyor
Ben bugün lazanya yaptim dünden sehriye corbam vardi

Biz artik resmen sahur yapmiyorz. 3. Gunden yetti alisti bunye. Gunduz hic acikmiyorm. Iftarida cok yiyoruz. Sahira su icip yattii esim bende su icip yaticam artik bakalim
Sahurda kalkmak daha iyi peygamberimiz kalkmanin daha sunnet olduğunu ßiyluyor hem kalkmadan tutnak çok zor tavsiye etmiyom ama twbi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…