- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.621
Allah kabul etsin canım ben tutmuyorum sizlere kolaylik versin evi topluyom uzaniyom ole geciyor kuzumSelam arkadaslar nasilsiniz? Oruc nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz?
Ben kalktim evi topladim, esim uyaninca da bi süpürge cekerim
Amin cümlemize insallah cnm. Sana da kolay gelsin kuzum nasil oldun? Bebis nasil?Allah kabul etsin canım ben tutmuyorum sizlere kolaylik versin evi topluyom uzaniyom ole geciyor kuzum
Iyi kuzm biraz kotuyum ama iyi olmayolmaya calisiyomAmin cümlemize insallah cnm. Sana da kolay gelsin kuzum nasil oldun? Bebis nasil?
Hayir olsun kuzumIyi kuzm biraz kotuyum ama iyi olmayolmaya calisiyom
Her ikiside kuzm dua edin sadece hayırlısı ile alirim kucağımaHayir olsun kuzumaile sorunlarimi yoksa bebisle alakalimi
Allah kabul etsin canım havada güzel esiyorSlm cnlar ilk gun oruc cok iyi gecti hic acikmadim susamadim ins boyle devam edwrsizler nasilsiniz T Tatlianne20 nasil olsun cnm
Napiyim kuzum kıza yemek yediriyorum ...Esseteacher B Bitterlokumu @Bayan Papatya ilginc Kiz D __Dahlia__ @Madammor @MAL KABUL @-Mahperi- B berrrakkk cerenanne napiyonuz nasilsiniz kızlar.
İnsallah kuzum Rabbim mucizesini gösterir insallah..Her ikiside kuzm dua edin sadece hayırlısı ile alirim kucağıma
Kolay gelsin yarasin funduga inşallah kuzm.Napiyim kuzum kıza yemek yediriyorum ...
Baban daha iyi oldu mu canim?Gunaydin millet
Sağol teyzesi ...Kolay gelsin yarasin funduga inşallah kuzm.
Kolay gelsin canım bende ev islerine başladım şükür iyi olmaya calisiyomSağol canım aynı kosusturmaca işler güçler devam ediyor sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Iyi gidiyor simdilik canim. Sadece biraz basim agriyor kafa yorgunluğu var ben sabah 7.30 gibi kalkip işlerimi yapip camiye gidoyom canim saat 9.30 başliyoz bayan hocamiz cuzi okuyor saat 13.0 kadar orda oluyom ogle namazi kilip eve geliyoz şuan biraz dinleniyom kalkip kuran okiycamSelam arkadaslar nasilsiniz? Oruc nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz?
Ben kalktim evi topladim, esim uyaninca da bi süpürge cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?