- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.661
Ayy davul çalincada bir baska guzel duygu oluyor yaa tabi bebekler olunca biraz sikintiBu davulcu da güm güm , çocuğu uyandıracak nerdeyseanladık tamam...
Hic acikma ve susamak olmuyo bunyeyle alakalo belkide hic zorlanmadim biakc gundur bakalim.. 2 gibi kalkip su iciyorz yeterli biraz ben yiyorm da esime uyku daha agir basiyoSahurda kalkmak daha iyi peygamberimiz kalkmanin daha sunnet olduğunu ßiyluyor hem kalkmadan tutnak çok zor tavsiye etmiyom ama twbi sen bilirsin
Bende senelerdir kalkip su icip yatiyorum. Sahurda bisey yiyince gün icerisinde daha cok acikiyorum.Biz artik resmen sahur yapmiyorz. 3. Gunden yetti alisti bunye. Gunduz hic acikmiyorm. Iftarida cok yiyoruz. Sahira su icip yattii esim bende su icip yaticam artik bakalim
Aynen cnm anneme hep derdim cok yeyince cok acikyirom inanmazdiBende senelerdir kalkip su icip yatiyorum. Sahurda bisey yiyince gün icerisinde daha cok acikiyorum.
Aynen cnm anneme hep derdim cok yeyince cok acikyirom inanmazdi
Tabi her insan farkli olur ben dayanamam hayatta ama yinede cok zorlama ke dini canmHic acikma ve susamak olmuyo bunyeyle alakalo belkide hic zorlanmadim biakc gundur bakalim.. 2 gibi kalkip su iciyorz yeterli biraz ben yiyorm da esime uyku daha agir basiyo
Iyidir canim şimdilik benim rutin her zaman ki gibiNabersiniz arkadaslar ne var ne yok neler yapiyorsunuz
yeni gördüm canimm yaa iyiyiz şükür diyelim sen nasılsınEsseteacher B Bitterlokumu @Bayan Papatya @ilginc Kiz D __Dahlia__ @Madammor @MAL KABUL @-Mahperi- @berrrakkk cerenanne napiyonuz nasilsiniz kızlar.
Uyudum kalktim mutfağı topluycam yavas sofra kurulur falan. Sizler napiyonuz kuzmNabersiniz arkadaslar ne var ne yok neler yapiyorsunuz
Bende temizlik yaptim kisa bi mola veriyorum yemege baslicam sonra ancak pisiririm kuzumUyudum kalktim mutfağı topluycam yavas sofra kurulur falan. Sizler napiyonuz kuzm
Benm gorumcem var.. elti istemezdim sanrim ben gorumce bi derece daha iyiKizlar aranizda eltisi olan var mi?
Benim 4 görümcem var hepsiyle iyi anlasiyorum cok sükür. EltimBenm gorumcem var.. elti istemezdim sanrim ben gorumce bi derece daha iyi
Şimdilik yok canim..Kizlar aranizda eltisi olan var mi?
Allah seveceğin anlaşacağın elti nasip etsin insallah... canim...Benim 4 görümcem var hepsiyle iyi anlasiyorum cok sükür. Eltim
Olmasini bende istemiyorum ama olacak gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?