Bence orasi cok soguk oldugu icin sicagi seviyorsundur..burasi da cok sicak oldugu icin bizde sogugu seviyoruz. Insan neyi bulamazsa onu ister ya
Sizler burda kişin yaşayamssiniz bazi kişlar kar dizlere kadar yagar ve bir ay yerde olur erimez tabi erirsede tekrar yagar ama bu sene cok zor gecmedi kiş normalde sular donar su saatleri patlar korumak icin herseyi yapariz ama yazida fazla sevmiyen var ben başak burcuyum yaz benim için vazgecilmez

Biz hala yorganla yatiyoz desem inanmassin çunki daha sicak gelmedi bize ohhh ne guzel ince giy çik guneşe tadini çikarin
Yorgani birak carsaf dahi ortmuyorum guneste gezmek imkansiz daha evin kapisindan ciktigin an Su icinde kaliyorsun nemle 50 derece ve üzeri olur hissedilen sicaklik hatta 60 lara dayanmışti ,birde toz bulutu olursa daha beter oluyor,tek kotu yanimiz sicaklik,yoksa cok guzel ve cok ucuz bir sehir

Bence orasi cok soguk oldugu icin sicagi seviyorsundur..burasi da cok sicak oldugu icin bizde sogugu seviyoruz. Insan neyi bulamazsa onu ister ya
Ben de konyadayim buraya 2 haftadır 40 iki ikindiler yağıyor. Her gün öğleden sonra yağmur yağıyor serinliyor. Hoş gelsin bu arada

Biz hala yorganla yatiyoz desem inanmassin çunki daha sicak gelmedi bize ohhh ne guzel ince giy çik guneşe tadini çikarin
Ben de yorganimla uyuyom eşim de vantilatörü açıp uyuyor ben iyice ortunuyom o açtıkça resmen mücadele veriyoz. O uyuyunca kalkıp kapatıyor sabah bakıyom geri açmış

Allah kolaylık versin canım ya ben antalyaya tatile gelmiştim de inan nem falan çok zor. Konyada da kuru sıcak ar ama bu ara kırk ikindiler var yağıyor serinliyor. Hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:
Hoşbulduk,kuru sıcak yine idare edilir cunku nem yok sizin oralarda,o yuzden serinde olur.

Orda yaşamak isterdim

Bizim burda yazin nem olmaz sicaktan yanarsin ince giyinirsin ama oyle nemden terleme tarzi sicak yok sadece gece terleme olur oda bir zahmet biraz olsun ama dimi yazin burasi super olur siz buranin yazini o zaman çok seversiniz

Kizlar yagmur dedik bugun şuan burda yagmur nerdesyse felaket yagiyor gok catliycak gibi gurultulu ve şimşek çarpiyor valla bahceler bostanlar icin super ama artik yaz gelsin istiyorummmm

Aynen haklisin kisin cok zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…