- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.761
Hahahahhhh hic sevmem sicagi birtek deniz icin olsun sicak sonrasi hep sogukkSıcakladıkca mutlu oluyorum. Hep gider güneşe otururum. Bir ara erzurumda yaşamıştım dalga olarak kız erzurumda geldi durun bi kemikleri ısınsın diyorlar
Minnakım sen nickini değiştirdin bu da güzel olmuş canim hayırlı olsun...Eşim sadece şortla geziyor ben yorganın altına giriyorum. Bende kansızlık var eşimde de tam aksine kan çökmüş doktor kan ver dediher konuda o kadar tersiz ki artık gülme krizine giriyorum. Normal kısa kollu tayt giyiyor komşular. Ben de durun başarabilirsem size çoraplarımı göstercem
Hava soğuk değil ama ben sıcağı seviyorum o yüzden yorgan bitişik yaşıyorum
Tatlim Adet donemlerinde agri kesici hic iyi degil heleki majezik gibi agir bir ilaç bence bu sefer bir kadin doğuma git soyle sana dayanamadigin gunlerde bir ilaç versin boyle kendine zarar veriyon ki ben bir kere gitmiştim dr a kesinlile agri kesiciyi yasakliyodu bence sende birdaha kafana gore içme tatlim rahme ve yunurtaliklara zarar verme zaten kesin bir ilac var onu vercektir başkada verceğini zannetmem canmEzana 1 saat kala hasta oldum. Ağrı kesici ilk gün icince beni kesiyor 1 gun falan uzuyor günüm o yüzden içmeyeyim dedim ama ağrıdan ateşim çıktı eşim de kızdı 1 gün uzun olsun nolcak diye şimdi majezik içtim yorganın altına girdim sıcacık uyumusum. Uyandım geldim :)
Olur oyle takmaEşim sadece şortla geziyor ben yorganın altına giriyorum. Bende kansızlık var eşimde de tam aksine kan çökmüş doktor kan ver dediher konuda o kadar tersiz ki artık gülme krizine giriyorum. Normal kısa kollu tayt giyiyor komşular. Ben de durun başarabilirsem size çoraplarımı göstercem
Hava soğuk değil ama ben sıcağı seviyorum o yüzden yorgan bitişik yaşıyorum
Vanish kosla beyazlara dök birazda camaşir suyu ekleyebilirsin ama cok az beklet ve elde tekrar yika tertemiz olur canmKızlar hayırlı sahurlar olsun insallah...
Bisey soracaktım dolapta asılı olan beyaz tişörtler sararmış nasıl beyazlatabilirim acaba ? Netten baktım ama birde size sorayım dedim..???
Gunaydin canikolar
Günaydınlar...
Günaydın ballarrrrGünaydin
İyi geceler :)
Hoşgeldin canimcanimAmin Allah hepimizin oruclarini kabul etsin inş
Isimmi degistirdin kuzu.Selam canlarne zamandan beri banliyim hakedenın birine bir terbiyesüz dedim de siz nasılsınız napiyorsunuz. Oruç iyi ya ben gene okul için annemlerin eve döndüm sonra derslere girmeme kararı aldim kendi evime geldim orucun ilk gününden beri evimdeyim 2.30 a kadar çalışıyorum sahur hazırlıyorum 4 gibi geri uyuyoruz 12 de uyanıyorum. Gunlerim böyle geçip gidiyor siz napiyorsunuz. Yeni yuzler goruyorum herkese hosgeldiniz diyorum
Napim kuzum idare ediyorum cok sükür sen nasilsin napiyosunn❤mutluannemutlubebekk napiyon kuzu
Bende bisiler yedim uzandım işler var usengenclik geldi. Sonlara dayanmis kuzu heran dogum yapabilin:)Napim kuzum idare ediyorum cok sükür sen nasilsin napiyosunn❤
Bende umuyordum annem aradi 10 gibi kalktim kahvalti yaptim uzandim. Nasil gidiyorIyidir cnm yeni kalktimm bakiniyom oyle sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?