- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.741
Aynen carsaf bile yokkkkkkkYorgani birak carsaf dahi ortmuyorum guneste gezmek imkansiz daha evin kapisindan ciktigin an Su icinde kaliyorsun nemle 50 derece ve üzeri olur hissedilen sicaklik hatta 60 lara dayanmışti ,birde toz bulutu olursa daha beter oluyor,tek kotu yanimiz sicaklik,yoksa cok guzel ve cok ucuz bir sehir
mercimek çorbası ve patlıcan Musakka yaptım birde çoban salatası yapıcam dünden kalan yemek de varKizlar neler yaptiniz bakalim ben tekizlik yaptim evi supurdum kizim sildi
Tuvalet banyo yikandi
Tozlar alindi
Camasir serildi.... simdi de yemek yapiyorum menulerde neler var bakim
Ben,,,,
Etli yesil fasuulye
Tereyagli bulgur pilavi
Coban salata
Citir tavuk yapiyorum....
Kolay gelsin canim... bizim kisliklar kalkali 2 ay olacak nerdeysemercimek çorbası ve patlıcan Musakka yaptım birde çoban salatası yapıcam dünden kalan yemek de var
kisliklari toparliyorum bi taraftan yorgan falan yikadim çok yoruldum
teşekkür ederim canımKolay gelsin canim... bizim kisliklar kalkali 2 ay olacak nerdeyse
O zaman is cok desene.. kolay gelsin canimteşekkür ederim canım
bizim buraya yaz gelmedi yorgan da kullanıyoruz hala ama tasinacagimiz için ufaktan toplanmaya başladım . Ramazan da biraz zor olacak ama mecbur yapılacak
O zaman is cok desene.. kolay gelsin canim
MantiKizlar neler yaptiniz bakalim ben tekizlik yaptim evi supurdum kizim sildi
Tuvalet banyo yikandi
Tozlar alindi
Ben,,,,
Etli yesil fasuulye
Tereyagli bulgur pilavi
Coban salata
Yaşarsin insallah sicaklik haric seviyorum zaten diger illere gore Türkiye'nin en ucuz sehiri zaten hem Mersin hem Adana diger illere oranda.Orda yaşamak isterdim
Bizim burasi hem kiyafet hem yiyrcek olarak pahali sizjn oralara gore malesefYaşarsin insallah sicaklik haric seviyorum zaten diger illere gore Türkiye'nin en ucuz sehiri zaten hem Mersin hem Adana diger illere oranda.
Kizlar neler yaptiniz bakalim ben tekizlik yaptim evi supurdum kizim sildi
Tuvalet banyo yikandi
Tozlar alindi
Ben,,,,
Etli yesil fasuulye
Tereyagli bulgur pilavi
Coban salata
Bizde de turlu yemegi
Sehriye çorba. Makarna
Salata
Ayran
Yesillik
Gecmis olsun canim.... ay keske buralarda soguk olsaEzana 1 saat kala hasta oldum. Ağrı kesici ilk gün icince beni kesiyor 1 gun falan uzuyor günüm o yüzden içmeyeyim dedim ama ağrıdan ateşim çıktı eşim de kızdı 1 gün uzun olsun nolcak diye şimdi majezik içtim yorganın altına girdim sıcacık uyumusum. Uyandım geldim :)
Gecmis olsun canim.... ay keske buralarda soguk olsa
Hadi bekliyoruzzzEşim sadece şortla geziyor ben yorganın altına giriyorum. Bende kansızlık var eşimde de tam aksine kan çökmüş doktor kan ver dediher konuda o kadar tersiz ki artık gülme krizine giriyorum. Normal kısa kollu tayt giyiyor komşular. Ben de durun başarabilirsem size çoraplarımı göstercem
Hava soğuk değil ama ben sıcağı seviyorum o yüzden yorgan bitişik yaşıyorum
Ayyyyy evet cok kalin yaa
Ayyyyy evet cok kalin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?