Hep iyi ol kuzum..
Nisam cok mutsuzum aslinda. Oyu olmak istiyorum ama degilim. Sessiz sakin yatıyorum evde. Konuşmuyorum kimseyle. Sizle de konuşamadım. Içimden hiç bir sey gelmiyor. Dün eşim ailesinin yanına gitti. Ben gitmek istemedim. arkadaşlarımla iftara gittim. Daha iyi hissediyorum. O güçle size yazayım dedim. B Bitterlokumu sorunca kötüyüm demek istemedim. Iyiyim dersem iyi olurum dedim. Ama olamadım. Doğruyu söylemek istiyorum. Ben hiç iyi hissetmiyorum

Canım duzelmedimi aranizdaki buzlar devam ediyor mu

Canım duzelmedimi aranizdaki buzlar devam ediyor mu

Eşim aynı eşim. Ben de artık kapattım ayrılık konusunu. Ama soğudum biraz. Önceden 1 saat haber alamasam meraklanırdım. Şimdi bakıyorum ilgisiz davranıyor, umrumda olmuyor. Evde napiyor bilmiyorum. Babasının doğum günü partisi varmış gitmiş orda oynamış. Ben de kızdım milletin içinde mi oynadın beni oynatir misin herkes seni mi seyretti iyi o zaman bundan sonra düğüne gidince ben de istediğimi yaparim dedim. Konuşmadım bile kapattım telefonu. Benim bu yaz kuzenimin düğünü vardı düğün 1 kerelik bir şey. beni oynatmadı suslendim gittim oturdum. Babasının her sene olan doğum gününde oynamış canım sıkıldı. Babasına niye böyle büyük bir parti ile doğum günü yaptıklarını da anlamadim ama orası beni ilgilendirmez. Bir sürü yabancı vardı diyor bana değil kendisine bile yabancı. Her şey bana batmaya başladı aile düzenlerimiz cok farklı. Ailelerimiz çok farklı. Her konuda çok rahatlar. Ama bu rahatlığın içinde eşim beni sıkıyor. Kendisi ailesiyle geçen yaz otele gittiler kadın erkek karışık aquaparklara. Ben kapalıyım pantolon giyiyorum bol alırdım ama kilo aldığım için şimdi dar oluyor ona bile laf söylüyor. Kendisi 95 kilo boyu 18i ben de 157 yim 58 kiloyum bana kilolu diyor. Kendisi sanki brad pitt karşısında angelina jolie bekliyor. Çok doluyum iste. Çok kızgınım. Bana söz verdi senle zaman geçirgen eve gelince diye. Partileri 2 de bitti. Sahur yaptı uyudu benimle konuşmadı. Özür dilerim çok uykum var sabah konusalim dedi yattı.

Biliyor musun T Tatlianne20 artık hiç bisey beklemiyorum. Ne arıyorum ne soruyorum. Herkes istediği gibi davransin. Benden bu kadar. Ben pes ediyorum. Kendi düzenim içinde yuvarlanıp gidicem

Aynen canim iyi diyelim iyi olsun negatifi çağırma ... hani evine dönmüştün iyi gidiyordu ..!!

Sen daha iyi bilirsin canim... soğumuş olman da kötü tabii , canim baş başa tatile gitmeyi düşündünüz mü? Belki iyi gelir...

Sen daha iyi bilirsin canim... soğumuş olman da kötü tabii , canim baş başa tatile gitmeyi düşündünüz mü? Belki iyi gelir...

Içimden hiç bir sey gelmiyor kuzum ya. Şuan çok karışığım geri gelmesini bile istemiyorum. Ben evimde huzurluyum. En azından kapatıyorum telefonu, kafa rahat.

Içimden hiç bir sey gelmiyor kuzum ya. Şuan çok karışığım geri gelmesini bile istemiyorum. Ben evimde huzurluyum. En azından kapatıyorum telefonu, kafa rahat.
Canim ne yaptığını felan o kadar merak etme kafaya çok taktığın icin oluyor bunlar yoruyorsun kendini , o zaten anlayacaktır bir süre sıkıldığında .. umarım anlar..

Canım benim allahım inşallah kısa zamanda anlar erkekler istedigini yapar ama kadınlar malesef öle olmuyor. Sen fazla umursama onu biraz kendinle ilgilen kendin kafani tak üzerine düşme şunu yaptin bunu yaptin niye orda burda deme bırak anlar inşallah üzülme kuzum allahıma sigin inşallah düzelir hatasinin farkina varir. Ama aile meselerinde beraber olmak gerek birlikte bisiler yapsaniz onun ailesinde sen senin de o birlikte harekharekete geçmek gerekti.

Bir hamiş daha geliyor ... açilinnnn Çok sevindim canim... nasıl haber vermeyi düşünüyorsun baba adayına melankolimm
Valla ogrenmemle onun araması bie oldu ben dedim sana birşey diyeyim mi oda dadiki hamlesin nerden biliyorsun dedim dün akşam rüyamda öğren dim dedi o çok sevindi çünkü çok istiyordu. Telefonu kapatır kapatmaz size soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…