- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.101
Evet doğru canim hamilelikte pek mudahale etmiyorlar Rabbim bu durumda olan tüm hamilelere yardım ve şifa versin zor vallahiCok siddetlenirse goruncem esime dedim yeni çıkmaya başlıyor. Dedi cekersin birine dedim bisi yapmıyorlar hamilelikte dedi ben gittim dedi
20 lik disse cok kotu oluyor agrisi annem cektirdi ama gec kalinmis cok zor oldu,birsey yapmiyorlar diyene bakma sen git gorun bir iltihap varsa vucuda bile yayilir sen onlemini al.Cok siddetlenirse goruncem esime dedim yeni çıkmaya başlıyor. Dedi cekersin birine dedim bisi yapmıyorlar hamilelikte dedi ben gittim dedi
Ellerine sağlık canım. Teşekkür ederim kotu oldum ya felaket sanciyor.Bugün biraz temizlik yaptım.az önce karniyariğı fırına attım. Bir cacık yapcam sonra şimdi erken yanina hafif bisiler
Evet doğru canim hamilelikte pek mudahale etmiyorlar Rabbim bu durumda olan tüm hamilelere yardım ve şifa versin zor vallahi
Dayanılmaz olursa gitcem kuzn20 lik disse cok kotu oluyor agrisi annem cektirdi ama gec kalinmis cok zor oldu,birsey yapmiyorlar diyene bakma sen git gorun bir iltihap varsa vucuda bile yayilir sen onlemini al.
Evet benimbulca kız sen şu fakfakirler topigine o guzel sözler le gelen degilmisin aklımda guzel sozler hayırlı mesajlar yazan olarak kalmissin
Evet bende arada giriyorum pek kimse olmuyorEvet benimama bu aralar pek giremiyorum.
Hazirlandim kuzu iftara gitcez bugun bisi yapmadim :) sen napiyonKizlar nasilsiniz
Aynen öle canım iyiki var bura kafami dagitiyorum derdimi paylasiyorum cok guzel dua edenler oluyor.Suan en sevdiğim an hem iftara hazırlık yapacak vakit ve biz bu vakitte bile birbirimizle hasret giderim ozlem giderip birbirimizden hayirli şifalı dua aliyoruz ne mutlu bize ne mutlu. KADINLAR KULÜBÜ
Ayy w guzel yemek yapmaktan kurtuldunHazirlandim kuzu iftara gitcez bugun bisi yapmadim :) sen napiyon
İyiyim siz nasılsınız :)mesan selam canım nasılsın
Adamin gelmesini bekliyom bazen biri davet etse diye bakiyor :)))Ayy w guzel yemek yapmaktan kurtuldun
Ne yapsin adam yemeklerinden kurtulmak icin :) saka saka degisklik guzldirAdamin gelmesini bekliyom bazen biri davet etse diye bakiyor :)))
Bilsemm keşkeeGeçmiş olsun canım niye nasıl bir sorun olduki
Yok kuzum yalnış yazmışım biri davet etse diye bakiyorum bizimkisi tam tersi pek sevmez:)Ne yapsin adam yemeklerinden kurtulmak icin :) saka saka degisklik guzldir
Hosgeldin kuzum
Bende şükür iiyim canım dis ağrısı cekiyom desem hamilelikte daha zor biraz iyi şimdi mksafirlikte yiyemedim pek bugün basladi galiba 20li olabilirİyiyim siz nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?