- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.121
Hoşbuldum :))Hosgeldin kuzum
Nasılsın canımHoşbuldum :))
Teşekkür ederim siz?Nasılsın canım
Bende misafirlikten geldik uzandim birazdan bisiler hazirliycamTeşekkür ederim siz?
Gece gece dolanıyorum uyku tutmadı
Aynen bende ona baka kaldim simdiye bisiler hazirladim adam birazdaha uyusun dedim uyuya kaldi oturuyordu normalde biraz bakinayim sofra kurcam. Sinekler nerden geldi.Kuzum benim valla bende oturmsm tv izlyrm çok Aramızda izlyrm ve pis sinekler öldürdü beni yaa offf kicik aldım yaa
Iyi yapıyorsun kuzum şimdiden afyet olsun size. .....hiç sorma ya birici kat olunca var yani resmen tiksindim vallaAynen bende ona baka kaldim simdiye bisiler hazirladim adam birazdaha uyusun dedim uyuya kaldi oturuyordu normalde biraz bakinayim sofra kurcam. Sinekler nerden geldi.
Sağol kuzum sanada afiyet olsun.. kötü olmuş onun kasintisi falan pisligi allah kolaylik versinIyi yapıyorsun kuzum şimdiden afyet olsun size. .....hiç sorma ya birici kat olunca var yani resmen tiksindim valla
Sağol kuzum benim. ...aynen kicik oldum resmen yaaSağol kuzum sanada afiyet olsun.. kötü olmuş onun kasintisi falan pisligi allah kolaylik versin
Kendi eviniz mi kzuuSağol kuzum benim. ...aynen kicik oldum resmen yaa
Kalktım bacı kalktım...D __Dahlia__Asiyemmm2121 Esseteacher melankolimm @Misss_laviniaaa B Bitterlokumu IsikOlsun @BeautifulPanda0814 esrarengizhayat huhu hadi kalkın bacilar:)
Yok kuzum kiraKendi eviniz mi kzuu
Kolay gelsin gülüm :) baslasin sahrKalktım bacı kalktım...
Iyi bare ilerde guzel bir ev nasip etsin rahat edecegin inşallah kzumYok kuzum kira
İnşallah kuzum çok sağol. .eşime diyorum ev al kredi cek kiraya verecemiz parayı kredi ye veririz 600 daha iyi bizim için biliyoruz ki evimize veriyoruz oda tmm dedi bu sene alacz artk hayırlısı kuzumKolay gelsin gülüm :) baslasin sahr
Iyi bare ilerde guzel bir ev nasip etsin rahat edecegin inşallah kzum
İnsallah canim...İnşallah kuzum çok sağol. .eşime diyorum ev al kredi cek kiraya verecemiz parayı kredi ye veririz 600 daha iyi bizim için biliyoruz ki evimize veriyoruz oda tmm dedi bu sene alacz artk hayırlısı kuzum
İnşallah ablamİnsallah canim...
Internetim bitti malesef ondan giremedim canim iyiyim ramazan iste cok sukur guzel gidiyor bir sekilde int buldum girdim şimdi bizim ezan okundu artik bugunde başlasinD __Dahlia__Asiyemmm2121 Esseteacher melankolimm @Misss_laviniaaa B Bitterlokumu IsikOlsun @BeautifulPanda0814 esrarengizhayat huhu hadi kalkın bacilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?