- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.201
Ohh!! Ne güzel canim, sen bugün rahatsın desene..Kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz.. benim kizin sinavi vardi bugun onu goturdum geldim yorulmusum.. hic bisey yapmadim bugun bitek bulasik makinasini bosalttim.. esim de aksam yemegi disarda yiyrlim dedi.., ohhhhh canima minnet dedim.. zaten bu hafta 2 kere evde yemek yaptim hep disarda gezmedeydikk rahatlikmis valla yaaa
Aynen canim....Ohh!! Ne güzel canim, sen bugün rahatsın desene..
Oooh iyi etmissin hazir erkek disari demisken hic vakit kaybetmeden evet diyip yirtcaksin valla evde yapmaktanKizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz.. benim kizin sinavi vardi bugun onu goturdum geldim yorulmusum.. hic bisey yapmadim bugun bitek bulasik makinasini bosalttim.. esim de aksam yemegi disarda yiyrlim dedi.., ohhhhh canima minnet dedim.. zaten bu hafta 2 kere evde yemek yaptim hep disarda gezmedeydikk rahatlikmis valla yaaa
Oooh iyi etmissin hazir erkek disari demisken hic vakit kaybetmeden evet diyip yirtcaksin valla evde yapmaktan
Bizimde buzdolabi bozuldu servis geldi yapti bende hazir bozyulmus ve servis gelmisken gittikten sonra buzdilabini boşaltip butun malzemeleri yikayip sildim bugun cok yorgunum sadece çalişmakla geçti pazarim[/QUAyyyy buzdolabi cok onemli yaa... benimde temizlenecek ama hic yapasim yok valla... sende dinlen biraz
Hemen geliyorummm....yada sen ucan supurgeyi al kacccBiride bugun beni kacirabilirmi diaarita cok ihtiyacim var kafayi dinlemeye ve işlerden kurtulmaya
Normalde hergun silerim cok onem veririm buzdilabina ici kirli ve daginik oldugumu icinden birsey yiyemem ama bugun baya uğrastim
Yok beni ozel burdan alin daha heycanliHemen geliyorummm....yada sen ucan supurgeyi al kaccc
Ne sınavı canim basarilar diliyorum...Kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz.. benim kizin sinavi vardi bugun onu goturdum geldim yorulmusum.. hic bisey yapmadim bugun bitek bulasik makinasini bosalttim.. esim de aksam yemegi disarda yiyrlim dedi.., ohhhhh canima minnet dedim.. zaten bu hafta 2 kere evde yemek yaptim hep disarda gezmedeydikk rahatlikmis valla yaaa
İyi yapmışsın canim..Oooh iyi etmissin hazir erkek disari demisken hic vakit kaybetmeden evet diyip yirtcaksin valla evde yapmaktan
Bizimde buzdolabi bozuldu servis geldi yapti bende hazir bozyulmus ve servis gelmisken gittikten sonra buzdilabini boşaltip butun malzemeleri yikayip sildim bugun cok yorgunum sadece çalişmakla geçti pazarim
Aynen canim bende dikkat ederim öyle , bazıları karbonatla siliyormuş deterjan kullanmıyormuş ..Normalde hergun silerim cok onem veririm buzdilabina ici kirli ve daginik oldugumu icinden birsey yiyemem ama bugun baya uğrastim
Birluluga girdi.. ama kazanacagindan degil stres atmak amacliNe sınavı canim basarilar diliyorum...
Bursluluk demek istedim canim D __Dahlia__Birluluga girdi.. ama kazanacagindan degil stres atmak amacli
Tamm cnm anladim..Birluluga girdi.. ama kazanacagindan degil stres atmak amacli
Evet bende karbonatla silmistim ama bugun oyle yapmadim karbonat yoktu baska sefereAynen canim bende dikkat ederim öyle , bazıları karbonatla siliyormuş deterjan kullanmıyormuş ..
Aleyküm selam canimmmSlm canlarr
Nasilsin xnm keyifler nasil bebeis iyimiAleyküm selam canimmm
Yemek yedik topladim uzandım canım şimdilik bir sıkıntı yok ıyiim canım sen neler yaptin bakemNasilsin xnm keyifler nasil bebeis iyimi
Bende ayni cnm ramazan iftar davetleri az kaldi bayrama dogru yazliga gidicem artik kv de oraya yakin bayramada orda oluruz. KismetseYemek yedik topladim uzandım canım şimdilik bir sıkıntı yok ıyiim canım sen neler yaptin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?