Gittim kuzum bakti 24 haftalik olmuşum kilosu ii dedi kollari bacaklari 4 hafta yine kısa devam ayaklar halen ice bakıyormuş muhtemelen bu alcilikta değil dedi ameliyat yaparlar bunu dedi çene küçükmüş baksa bisi demedi gönderdi Zeytintanem

İyi geceler kuzum, sen yine de süt , peynir ,yoğurt bol bol ye , ceviz , fındık pekmez felan ..
Boğazına iyi bak , ilaç gibi düşün öyle ye...
Rabbim büyük , insallah saglikla gelir ...
Benim yeğen de 5 aylık olmuş o da yolda ... inşallah..

Başka haber ; bizim burayı kepçeler kazmış , çok gürültü vardı çalışma yapılıyor , kızı gündüz zor uyuttum valla yarın da zor gibi görünüyor ..

Menümde ; Ezo gelin , bulgur pilavı , cacık , turşu ayran , salata vardı ...

Simdi de kalktım sahur yapacam...

Hayırlı sahurlar olsun insallah hepimize ..

Ellerine sağlık afiyet olsun canım

Bu arada kızlar evi taşicam gibi gözüküyor. Bugün belli oldu ne yapacağımı bilmiyorum yemek konusunda gidecegim ev küçük ve çoğu esyami yeni alacam baya bir kafa allak bullak içimden birşey yapmak gelmiyor bide oruç beni çok yoruyor kizlar pazar gününden bu güne bakiyorum çok acikiyorum normalmi bu ben orucun 2 haftasını sahursuz tutardım sikinti yoktu ama suan hep midem gurulduyor dün temizlik yapim dedim kurudum resmen

Sen niyetlendin mi kuzum hamilelikte niye tutuyon yemegin istahın iyiyse beslenmene iyi bak canım normal iki canlisin artık oda istiyor vitamin

Son düzenleme:
Haklısın kuzum belki kisalik duzelir

Ahh!! Canim sen birde hamilesin, yardım alman lazım birilerinden , böyle olmaz .. Taşınmak çok zor yaa.. Allah kolaylık versin ..

Oruç tutuyor musun ? Peki ..
Hamile iken bende tutmamıştım ama benim bir tanıdığım da bir gün tutup bir gün tutmamıştı öyle geçirmişti , borcum çoğalıyor diye...

Evet kızlar seneye bebisimi Allahın izniyle kucağıma alırsam tutamicam e bari bu yıl tutim dedim ama taşınma esnasinda bakarsam çok zorlanirsam tutmam

Bu arada taşınma için yapabildiklerimi yaparım gerisini Akşam ve hafta sonları eşim evdeyken yapacam yavaş yavaş yardima belki kaynanam gelir ama ben istemem istediğim eşyaları kafa rahatligiyla toplim bide çoğu esyami goturmicem o yuzden kafa sakinligiyle eşimle larar vermek istiyorum dua edin kazasız belasız taşınim varya ne gözler çekecek bu taşınmamı korkuyorum

Sirketle anlasin,herseyi onlar yapar paketler daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…