- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.241
Bunu ilk defa duydum. Ama kendim rahat ve yavaş bir şekilde götürecem lojman olacağı için ev küçük bu evimde büyük o yizden fazla esya goturmicem bu 3 tane ev değiştirdim 5 yıl içinde yeni esya alacam. Beyaz eşya olarak fırın mutfak masası alacam bendeki çok büyük onuda goturmicem bir tane 6 metre halim bar sadece onu götürecem perde ve yyatak odam beyaz eşyalarım bide koltuk takımım yeni eve gore halı dikecez ayakkabilik banyo için mini dolap duşa kabin alacaz banyoda yeri yapmışlar ama kabin koymamislar herkes koymak zorunda. Mutfak tezgahı yarı su dökülür onu bide perdelerin yeri yok onuda takmalari lazim baya bizde iş var kızlar bakalım hayırlısıSirketle anlasin,herseyi onlar yapar paketler daha rahat olur.
İnsallah kendi eviniz de olur canim, taşınmak zahmetli valla, çok kolay gelsin ..Bunu ilk defa duydum. Ama kendim rahat ve yavaş bir şekilde götürecem lojman olacağı için ev küçük bu evimde büyük o yizden fazla esya goturmicem bu 3 tane ev değiştirdim 5 yıl içinde yeni esya alacam. Beyaz eşya olarak fırın mutfak masası alacam bendeki çok büyük onuda goturmicem bir tane 6 metre halim bar sadece onu götürecem perde ve yyatak odam beyaz eşyalarım bide koltuk takımım yeni eve gore halı dikecez ayakkabilik banyo için mini dolap duşa kabin alacaz banyoda yeri yapmışlar ama kabin koymamislar herkes koymak zorunda. Mutfak tezgahı yarı su dökülür onu bide perdelerin yeri yok onuda takmalari lazim baya bizde iş var kızlar bakalım hayırlısı
Asiyeyi bilmiyorum canim bende merak ediyorum..Son etkinlik 02.34 diyor asiyemin profilinde ve hesabı pasif bilen varmı Kızlar
Amin canım sağol. Bakalım eşim gelsin ne diyor ona göre karar verecez.İnsallah kendi eviniz de olur canim, taşınmak zahmetli valla, çok kolay gelsin ..
Bulca nın dediği evden eve nakliyat işi yapan firmalar da var , benim bir yakınım öyle taşınmıştı herşeyi elemanlar yapmış..
Bir kac gundur biraz kirginlik ve yorgunluk var uzerimde canm ama iyiyiz cok sukur sen nasilsin bu arada bana burdan bildirim gelmiyor iki gundur nie acabaKuzum gittin mi doktora? Ne dedi? Umarim hersey yolundadir :)
Naislsiniz poncigimmm
Allah buyuk canmGittim kuzum bakti 24 haftalik olmuşum kilosu ii dedi kollari bacaklari 4 hafta yine kısa devam ayaklar halen ice bakıyormuş muhtemelen bu alcilikta değil dedi ameliyat yaparlar bunu dedi çene küçükmüş baksa bisi demedi gönderdi @Zeytintanem
Bu arada kızlar evi taşicam gibi gözüküyor. Bugün belli oldu ne yapacağımı bilmiyorum yemek konusunda gidecegim ev küçük ve çoğu esyami yeni alacam baya bir kafa allak bullak içimden birşey yapmak gelmiyor bide oruç beni çok yoruyor kizlar pazar gününden bu güne bakiyorum çok acikiyorum normalmi bu ben orucun 2 haftasını sahursuz tutardım sikinti yoktu ama suan hep midem gurulduyor dün temizlik yapim dedim kurudum resmen
Yavas yavas yap zorlanmaki rahatsizda olmaysin canmBu arada taşınma için yapabildiklerimi yaparım gerisini Akşam ve hafta sonları eşim evdeyken yapacam yavaş yavaş yardima belki kaynanam gelir ama ben istemem istediğim eşyaları kafa rahatligiyla toplim bide çoğu esyami goturmicem o yuzden kafa sakinligiyle eşimle larar vermek istiyorum dua edin kazasız belasız taşınim varya ne gözler çekecek bu taşınmamı korkuyorum
Ayyy tamiratli ve tam bitmemis ev cok zor yaa alah yardimcin olsunBunu ilk defa duydum. Ama kendim rahat ve yavaş bir şekilde götürecem lojman olacağı için ev küçük bu evimde büyük o yizden fazla esya goturmicem bu 3 tane ev değiştirdim 5 yıl içinde yeni esya alacam. Beyaz eşya olarak fırın mutfak masası alacam bendeki çok büyük onuda goturmicem bir tane 6 metre halim bar sadece onu götürecem perde ve yyatak odam beyaz eşyalarım bide koltuk takımım yeni eve gore halı dikecez ayakkabilik banyo için mini dolap duşa kabin alacaz banyoda yeri yapmışlar ama kabin koymamislar herkes koymak zorunda. Mutfak tezgahı yarı su dökülür onu bide perdelerin yeri yok onuda takmalari lazim baya bizde iş var kızlar bakalım hayırlısı
Aleyküm selam canlarrr.Selam canlar
Aleyküm selamSelam canlar
Katılıyorum,ince işi hiç bitmez tamiratı olan evde.Ayyy tamiratli ve tam bitmemis ev cok zor yaa alah yardimcin olsun
Hayirli sahurlar tatlim bizde sahur bitti simdi namaz kilip yatcamHayırlı geceler hayırlı sahurlar Canlar
Aleyküm selam pek girmicen konulara :))Selam kızlar :) gene çenemi tutamadım ban yedim1 hafta ban olur mu :/ oluyomuş
Haklisin tatli annemAleyküm selam pek girmicen konulara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?