Sirketle anlasin,herseyi onlar yapar paketler daha rahat olur.
Bunu ilk defa duydum. Ama kendim rahat ve yavaş bir şekilde götürecem lojman olacağı için ev küçük bu evimde büyük o yizden fazla esya goturmicem bu 3 tane ev değiştirdim 5 yıl içinde yeni esya alacam. Beyaz eşya olarak fırın mutfak masası alacam bendeki çok büyük onuda goturmicem bir tane 6 metre halim bar sadece onu götürecem perde ve yyatak odam beyaz eşyalarım bide koltuk takımım yeni eve gore halı dikecez ayakkabilik banyo için mini dolap duşa kabin alacaz banyoda yeri yapmışlar ama kabin koymamislar herkes koymak zorunda. Mutfak tezgahı yarı su dökülür onu bide perdelerin yeri yok onuda takmalari lazim baya bizde iş var kızlar bakalım hayırlısı

İnsallah kendi eviniz de olur canim, taşınmak zahmetli valla, çok kolay gelsin ..
Bulca nın dediği evden eve nakliyat işi yapan firmalar da var , benim bir yakınım öyle taşınmıştı herşeyi elemanlar yapmış..

Amin canım sağol. Bakalım eşim gelsin ne diyor ona göre karar verecez.

Kuzum gittin mi doktora? Ne dedi? Umarim hersey yolundadir :)

Naislsiniz poncigimmm
Bir kac gundur biraz kirginlik ve yorgunluk var uzerimde canm ama iyiyiz cok sukur sen nasilsin bu arada bana burdan bildirim gelmiyor iki gundur nie acaba

Allah buyuk canm

Kolay gelsin canim cok zor valla

Yavas yavas yap zorlanmaki rahatsizda olmaysin canm

Ayyy tamiratli ve tam bitmemis ev cok zor yaa alah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…