- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.301
Evtttt cnmmmm gozum seni ariyodu yazlktqyim.cokta giremiyorum netten dolayi.. cuma test yaptim cikti. Kan verdim 2246 cikti. Kendi doktoruma bayramdan sonra gidebilcem. Burdada devlete gttik bugun. Alttan muayene etmek istedi. Kabul etmedim. Daha kcuuk karindqn goremem dedi ama yinede bakti. Mercimk kadar bisey gorunuyo dedi. Kan tahlili yapmadi bidaha oyle ciktim. Yani durumlar nasil hic bilmiyorm. Biran once kendi dktorumu gormek isteyurmhamilemisin kuzumm hayırlı olsunn cok sevindimm
Hayirli olsun.Evtttt cnmmmm gozum seni ariyodu yazlktqyim.cokta giremiyorum netten dolayi.. cuma test yaptim cikti. Kan verdim 2246 cikti. Kendi doktoruma bayramdan sonra gidebilcem. Burdada devlete gttik bugun. Alttan muayene etmek istedi. Kabul etmedim. Daha kcuuk karindqn goremem dedi ama yinede bakti. Mercimk kadar bisey gorunuyo dedi. Kan tahlili yapmadi bidaha oyle ciktim. Yani durumlar nasil hic bilmiyorm. Biran once kendi dktorumu gormek isteyurm
anladım cok sevindim fazla yorma kendini biraz bekle fazla kurcalatma insallah hayırlısıyla sagsalım tutunur rabbim tum anne adaylarına nasip etsin ben tel bozuk netten bakıyım dedım burdanda zor oluyor aliştim tele ara aa gelirim pek olmayabilirim güzel haberler bekliym sizlerden opldunuz canlarEvtttt cnmmmm gozum seni ariyodu yazlktqyim.cokta giremiyorum netten dolayi.. cuma test yaptim cikti. Kan verdim 2246 cikti. Kendi doktoruma bayramdan sonra gidebilcem. Burdada devlete gttik bugun. Alttan muayene etmek istedi. Kabul etmedim. Daha kcuuk karindqn goremem dedi ama yinede bakti. Mercimk kadar bisey gorunuyo dedi. Kan tahlili yapmadi bidaha oyle ciktim. Yani durumlar nasil hic bilmiyorm. Biran once kendi dktorumu gormek isteyurm
sen nasıl oldun canımHayirli olsun.
kolay gelsin canım bende yapasım var ama hiç havamda degilim senin dediğin gibi allah kolaylık versın dıyelimBen temizlik yapiorum. Gerçi temizlik mı beni yapıo ben mi onu bilmiyorum..
Hiç havamda değilim..
bende iyiyim kuzum nemli hava bunaltıcı geciyor zamanIyiyim kuzum sen nasılsın :)
kolay gelsin canım bende yapasım var ama hiç havamda degilim senin dediğin gibi allah kolaylık versın dıyelim
bende iyiyim kuzum nemli hava bunaltıcı geciyor zaman
Sağol canım. Bitti sayılır. Çokta sıcak haliyle daha da yoruluosun.. aman sen yat dinlen.kolay gelsin canım bende yapasım var ama hiç havamda degilim senin dediğin gibi allah kolaylık versın dıyelim
bende iyiyim kuzum nemli hava bunaltıcı geciyor zaman
Selam.. Eskisi gibi sık giremiyorum bu aralar...Ondan hep geç görüyorum bildirimleri...
bendetel bozuk netten bakıyom arda bu aralar pek olamayabilirim ıyıym sukur kuzum aynı iş güç kadınlarn bayram temizlikleri kolay gelsin herkeze:)Nasilsin kuzum ne zamandir gorusmuyoruz neler yapiyorsun??
Bizde bayram temizligi bitti sayilir.
esseactear hamiş insallah bende yeni aldım haber bayram temizlik falan derken ugrasiyoruz kuzum bizde sen nasılsın neler yaptın akalımSelam kizlar
Sükür bizi kavusturana
Son zamanda cok misafirimiz vardi. Ancak hazirlik falan derken hic giremedim kk'ya
Nasilsiniz kuzular
Ne var ne yok?
Varmi yeni güzel haberler??
şükür canıım sn napıyon neler ediyon bakemCanımmm nasılsın
esseactear hamiş insallah bende yeni aldım haber bayram temizlik falan derken ugrasiyoruz kuzum bizde sen nasılsın neler yaptın akalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?