- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.421
değişince ister istemez yabancilik hissi geliyor ama hosgeldin yine tatlimBakayim eski nickimi doğru yazabilecek miyim?? lyyyss
Selam kızlar. Ben merkeze geçtim ama hala yeni evime gidemedim. Esyam gitti perdelerin takilacagi gecikti daha saat 5 te yapacaklar artık bizde akşam gider fırın masa ayakkabilik duşakabin pervane alacaz. Klimayı sonra en azından ol sa bile mutfak yatak odası için bide halıların ölçüsünü onlar gelsin alsın ben baya bir takintiliyim o konularda 1 santim Fazla yada eksik olsa ariza çıkarırım. Ve tezgahın kenarlarında kapatmamislar onu da bize bıraktılar.
Sgll cnm.benmmmayyy allah saglk versin canim cok tatli simdi senin için
Bende mesajlar zor okuyom etiket yapamıyorum kim ne etmiş oek goremiyorum:)selam canlar napiyinuz bana burdan bildirim gelmiyorr malesef bir kac gundur topigi ariyip duruyomm
Sağol canım benim❤❤❤değişince ister istemez yabancilik hissi geliyor ama hosgeldin yine tatlim
Hakkında hayirlisi olsun canim.. Kan testi yaptırdın mi??Selam kızlar.. nasılsınız.
Yaa ben çok tuhaf bir şey yaşıyorum..
Ben şimdi en son adetimi 7mayista gordum.
Burda bi sorun yok..
Ama ondan sonra bir kaç nedenden dolayı ilişki yaşanmadı
İlişki yaşadığım tarih 5haziran yani 7haziran da adet olmam gerekiyordu . 13gun geçti.. bugün test yaptım çok çok silik çizgi çıktı.. hamile kalmış olabilir miyim.. kafam iyice karışık
Çok kolay gelsin canim...Selam kızlar. Ben merkeze geçtim ama hala yeni evime gidemedim. Esyam gitti perdelerin takilacagi gecikti daha saat 5 te yapacaklar artık bizde akşam gider fırın masa ayakkabilik duşakabin pervane alacaz. Klimayı sonra en azından ol sa bile mutfak yatak odası için bide halıların ölçüsünü onlar gelsin alsın ben baya bir takintiliyim o konularda 1 santim Fazla yada eksik olsa ariza çıkarırım. Ve tezgahın kenarlarında kapatmamislar onu da bize bıraktılar.
Rabbim şifalar versin insallah ..tez vakitte.. miniğekizlar kardeşimin oglu fitik ameliyati olcak bir saat icinde lutfen boll bol dua edin daha 9 aylik kucuk bir bebek
Sana da günaydın canim..Kizlar günaydınlar. Hepinize uzunca bir muuuuccckkkkkkkkk
Yorgunum valla kızkardeşim yardıma gelduli dün yatak odam kaldı. Bu arada halılara bin televizyonuda samsungdan 3 bin 100 tl ye aldık. Bide simfer in ikili firinini. Bin 250 ye aldik. 300 tl ye zuccaciyede harcadik. Toplam heralde 5 bin 650 harcadik ve daha duşa kabin de bu akşam takılacak onada 350. Birde pervane alacaz baya bütçeyi aştık. Ama ihtiyacti baya tuttuğu icin. Artık sineklik mutfak masasını Ayakkabilik. Banyo dolabini 20 gun sonraya ertelemek zorunda kaldık. Ama kaynana bu televizyonu gorse varya ufffffffffffffff hiç hesapta degildi son model valla 4k her ozellik var 127 ekran. İnşallah nazar etmez çünkü ne kadar evime gelse bu çok güzel dediğinde evden çıktığı gibi kırılır yada zarar görür ilk once eşim abartma derdi ama sonra kendi görüp tekrarlandiginda oda diyor.
Banada geldi ama 2018zin son modeliymiş. Ondan gittik begendigimiz boyut orda küçük evde dec gibi büyük türSana da günaydın canim..
Televizyon pahalı geldi bana...
Desene kaynanan kem gözlü Şevket misali keşke benim olsa da diyor mu??? :)))))))
Kiz valla kayinpederim herşeyi alır her kadin onun gibi koca ister tek sorunu surpriz yapar bir baktık geldi dedi hali almisim yok televizyon almışım bir buzdolabı böyle alır evdekilere der ki yarin bu gelecekSana da günaydın canim..
Televizyon pahalı geldi bana...
Desene kaynanan kem gözlü Şevket misali keşke benim olsa da diyor mu??? :)))))))
Kizlar günaydınlar. Hepinize uzunca bir muuuuccckkkkkkkkk
Yorgunum valla kızkardeşim yardıma gelduli dün yatak odam kaldı. Bu arada halılara bin televizyonuda samsungdan 3 bin 100 tl ye aldık. Bide simfer in ikili firinini. Bin 250 ye aldik. 300 tl ye zuccaciyede harcadik. Toplam heralde 5 bin 650 harcadik ve daha duşa kabin de bu akşam takılacak onada 350. Birde pervane alacaz baya bütçeyi aştık. Ama ihtiyacti baya tuttuğu icin. Artık sineklik mutfak masasını Ayakkabilik. Banyo dolabini 20 gun sonraya ertelemek zorunda kaldık. Ama kaynana bu televizyonu gorse varya ufffffffffffffff hiç hesapta degildi son model valla 4k her ozellik var 127 ekran. İnşallah nazar etmez çünkü ne kadar evime gelse bu çok güzel dediğinde evden çıktığı gibi kırılır yada zarar görür ilk once eşim abartma derdi ama sonra kendi görüp tekrarlandiginda oda diyor.
Başkasını karıştırmıyor desene , zevklimi bari..Kiz valla kayinpederim herşeyi alır her kadin onun gibi koca ister tek sorunu surpriz yapar bir baktık geldi dedi hali almisim yok televizyon almışım bir buzdolabı böyle alır evdekilere der ki yarin bu gelecek
inşallah canim yaaa ameliyattan cikti cok sukur ama cok rahatsiz ateşi 39, 40 larda hep insallah guzel gulucuklu zamanlarinida gorcezHakkında hayirlisi olsun canim.. Kan testi yaptırdın mi??
Oyy!! Minik tırtıl yesin onu teyzesi...
Çok kolay gelsin canim...
Rabbim şifalar versin insallah ..tez vakitte.. miniğe
boyle insanlar etrafimizda cok var ve allah bizi onlardan korusunKocaman mavi boncuk tak üstüne. Maşallah demiyor olabilir. nefsi de kuvvetli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?