- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.461
Gerek kalmadı canım.. ❤❤Psikolojik Deliii sende durumlar nedir canim kan testi yaptırdın mi??
valla canm benimde kardesim geldi buraya yanimiza hergunumuz dolu dolu geçiyor teli elime aldigim bile olmuyor cok şukur iyi canmGünaydinnnnnn
Cok sükür iyiyim. Daha yeni uyandim. Dün gece saat 1:30a kadar misafirim vardi...
Sen nasilsin? Neler yapiyorsun?
bebişle ilgili herşey nasil gidiyorSağlık ocağına uğradım geldim yoruldum uzandim sen napiyon nasılsın canim
valla canm benimde kardesim geldi buraya yanimiza hergunumuz dolu dolu geçiyor teli elime aldigim bile olmuyor cok şukur iyi canm
evet canim çok şukur ve çok eğlenceli bir bakiyom vakit geçmiş nasil geçtiğini anlamiyom bileIyi yapiyorsunuz canim güzelce vakit gecirin.
Bende bugün annemlere gittim bahcede oturduk
Kalp atışları güzel dedi şimdilik iyi baya oldu gitmedin doktora haftaya gitcem bende merak ediyorum ne olcakbebişle ilgili herşey nasil gidiyor
Hayirlisi insallah allah buyuk canmbKalp atışları güzel dedi şimdilik iyi baya oldu gitmedin doktora haftaya gitcem bende merak ediyorum ne olcak
Hamilemisin kizzzGerek kalmadı canım.. ❤❤
Regli de olmuş olabilir..Hamilemisin kizzz
He evet olabilirRegli de olmuş olabilir..
Buralardayim cnmmHe evet olabilir
Kimsecikler yok yaa
Kizlarrrr neredesinizzz
T Tatlianne20Esseteacher Psikolojik Deliii B Bitterlokumu
Ve diger kizlar haydi gelin
Nasilsin nasil gidiyor bebis nasil????Buralardayim cnmm
Simdlik cok sukur iyi cnm haftaya kalo atisina gidicez bakalim ins bizimledir.. halsizlik bulantilar falan oluyo kusmalar daha baslamadi sen napiyosnNasilsin nasil gidiyor bebis nasil????
Insaallah güzel haberlerle gelirsin kuzumSimdlik cok sukur iyi cnm haftaya kalo atisina gidicez bakalim ins bizimledir.. halsizlik bulantilar falan oluyo kusmalar daha baslamadi sen napiyosn
Bunada sukur ccnm... sende durumlr nasil sıkınto yok dimiInsaallah güzel haberlerle gelirsin kuzum
Ee bukadarina katlanican artikbulantilarin da cok olmaz insallah
Bende oturuyorum simdi esimi ise gönderdim..
Bende sıkıntı yok cok sükür. Sadece esim cok calisiyor son zamanda beraber biseyler yapamiyorum yorgun oldugundanBunada sukur ccnm... sende durumlr nasil sıkınto yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?