- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.441
Geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin ..inşallah canim yaaa ameliyattan cikti cok sukur ama cok rahatsiz ateşi 39, 40 larda hep insallah guzel gulucuklu zamanlarinida gorcez
Sana da günaydın canim..Gunaydin kizlar
Günaydinnnnnn
Sağlık ocağına uğradım geldim yoruldum uzandim sen napiyon nasılsın canim
Gecmis olsun kuzummSağlık ocağına uğradım geldim yoruldum uzandim sen napiyon nasılsın canim
Ha ha haha haKocaman mavi boncuk tak üstüne. Maşallah demiyor olabilir. nefsi de kuvvetli galiba
fena değil hakkini yiyemem valla eve bakıyor dusun cep telefonlari sarja takarken ya koltukların kenarlari kobidinler vs gibisi birakiyoruz ama kendisi cep telefonu boyutunda çok ince ve zarif bir demirle prizin altina monte etmiş. Rahatlikla oyle heryere değil ev dolu çiçek. Ciceklere bayilir benim gibi bendede çiçek var bakar uğraşır. Kırık çıkık tamir eder her iş elinden gelirBaşkasını karıştırmıyor desene , zevklimi bari..
İyi masallah ...fena değil hakkini yiyemem valla eve bakıyor dusun cep telefonlari sarja takarken ya koltukların kenarlari kobidinler vs gibisi birakiyoruz ama kendisi cep telefonu boyutunda çok ince ve zarif bir demirle prizin altina monte etmiş. Rahatlikla oyle heryere değil ev dolu çiçek. Ciceklere bayilir benim gibi bendede çiçek var bakar uğraşır. Kırık çıkık tamir eder her iş elinden gelir
Hayirli sabahlar poncikkk“Yeni günün Size huzur getirmesi dileğiyle, hayırlı sabahlar..” Canlar...
Ilaclarim bitti kuzum yazdirdim sıkıntı yok s en nasılsınGecmis olsun kuzumm
Saglik ocagina neden gittinumarim önemli bisey yoktur
İyiyim canim, kızla uğraşıyorum ..Hayirli sabahlar poncikkknasilsin?
Aynen bendede var napicam bilmiyorum 44 beden oldum 40 ti elbiselerim bama olmuyorHayirli geceler kizlar
Nasilsiniz?
Neler yapiyorsunuz?
Yaa ben bayramdan sonra acayip cok yemege basladim. Sanki doymuyormusum gibi bir his var icimde
Ilaclarim bitti kuzum yazdirdim sıkıntı yok s en nasılsın
Kolay gelsin kuzucukkkİyiyim canim, kızla uğraşıyorum ..
Yürüyüs yapmiyorum kac zamandir baslasam iyi olacakAynen bendede var napicam bilmiyorum 44 beden oldum 40 ti elbiselerim bama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?