- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.581
Aynen canim , karnında gezdirmek güzel sonrası tatlı yorgunluklar olacak Allah yardımcın olsun..Ayy Evet cnm Ama en Zor zamanı şimdiden sonra iştebakalım hayırlısı
Amin Teşekkür ederimAynen canim , karnında gezdirmek güzel sonrası tatlı yorgunluklar olacak Allah yardımcın olsun..
Sıhhatler olsun canim , sen beğendiysen mesele yok bence hem kendini iyi hissedersin ne guzell havan değişmiştir ..Iyiyim kuzum banlıydım. Saçlarımı bugün kızıla boyadım. Esim begenmedi ama ben beğendim. Öyle oturuyorum :)
Teşekkür ederim. Evet ya değişiklik oldu :) sen nasılsın nasıl gidiyorSıhhatler olsun canim , sen beğendiysen mesele yok bence hem kendini iyi hissedersin ne guzell havan değişmiştir ..
Bende iyiyim canim , iyi gidiyor şükürler olsun kizla uğraşıyorum az önce marketten geldim onları yerleştirecem simdi..Teşekkür ederim. Evet ya değişiklik oldu :) sen nasılsın nasıl gidiyor
70 alinca geciyordum ya 68 almisimBende iyiyim canim , iyi gidiyor şükürler olsun kizla uğraşıyorum az önce marketten geldim onları yerleştirecem simdi..
Sen nasılsın senin nasıl gidiyor?? Okul da tatil oldu var mi tatil planınız falan..??
Hayirlisi olsun canim, sıkı çalış inşAllah geçersin dersini , 10 gün çok değil mi ?? Canim neyse özleyin birbirinizi ...70 alinca geciyordum ya 68 almisim
Bütünlemeye kaldım eşim de akşamüstü ailesinin yanina gitti 10 günlüğüne. Yine yalnız kaldımneyse beni götürmesinden iyidir yine de
Gecen sene 2 ay gitmişti. Bu da ikinci gidişi 20 gun kaldı şimdi 10 daha kalıyor. Amaan umrumda degil. Benlik bisey yok. Bana gidelim sen de illa gelcen demedigi surece isterse 3 ay tatilde evde kalsin. Ki seneye öyle olucakmış. Biraz canım sıkıldı ama önemsemedim. Ben de kendi ailemle tatilimi yaparım.Hayirlisi olsun canim, sıkı çalış inşAllah geçersin dersini , 10 gün çok değil mi ?? Canim neyse özleyin birbirinizi ...
Güle güle kullan canımIyiyim kuzum banlıydım. Saçlarımı bugün kızıla boyadım. Esim begenmedi ama ben beğendim. Öyle oturuyorum :)
Bukadar ayrı niye kaliyorsunuz canım soğukluk olur kadin ister anlarimda esin saçma okadar fazla bilmiyorum kuzuGecen sene 2 ay gitmişti. Bu da ikinci gidişi 20 gun kaldı şimdi 10 daha kalıyor. Amaan umrumda degil. Benlik bisey yok. Bana gidelim sen de illa gelcen demedigi surece isterse 3 ay tatilde evde kalsin. Ki seneye öyle olucakmış. Biraz canım sıkıldı ama önemsemedim. Ben de kendi ailemle tatilimi yaparım.
Sağol canım seni sormalı :)
Sıkıntıdan patlıyorum .. sizlerde ne var ne yok..
Güle güle kullan canım
Bilmiyorum ki. Cok seviyom canim ailem falan diyo. Aralarina girmis gibi olcsk bisey desem. Esim hemen agzimim payini verir. O yuzden bisey demiyomBukadar ayrı niye kaliyorsunuz canım soğukluk olur kadin ister anlarimda esin saçma okadar fazla bilmiyorum kuzu
Ben bugun iyi degildim surekli yuvarlanir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?