- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.601
İyi canım Allah kolaylıkla r versin.biri gelse de bizim çamaşırlaro da katlasa :))Saol canim camasir katliyorum perdelerim makinadan ciksin onlari asicam
Canim yeni gördüm , ne yapalım yeni gün yeni umut diyelim kalkalım , sende iyisindir insallah çok öptüm
Ne oldu ki canim? Sen halledersin Allah’in İzniyle ..Ne olsun tatlım valla yerleştik kem gozlerle uğraşıyoz bir türlü huzur bulamadık. Sen ne yapıyorsun hamilelik nasıl geçiyor
Şükür iyiyim kuzum kahvaltı yaptık ev topluyorun simdide.Sağol canım seni sormalı :)
Kolay gelsin kuzum nasil gidiyor iyimisin esinle duzeldimi canımSaol canim camasir katliyorum perdelerim makinadan ciksin onlari asicam
Bizde is cikartiyoruz napalım iyalaniyoz yoksa patlamaya bizde giriyoz :))Sıkıntıdan patlıyorum .. sizlerde ne var ne yok..
Bende iyiyim kuzum yat kalk is yemek ole geçiyor. Ara ara ozletmeyin kendiniziTesekkur ederim sen nasilsin ❤
Olsun canım iyi olsa sıkıntı yok ozletme kendiniKizlar araniza katilmayi cok isterdim paketim daha yenilenmemis
Pinekliyorım şuan sen canım :)
Az dinkenyom az kalkıp is yapıyorm canımP
Pinekliyorım şuan sen canım :)
Kolay gelsin:) ben de niyetliyim aynısını yapmaya da dinlenme kısmından iş yapma kısmına geçiş yapamadım dahaAz dinkenyom az kalkıp is yapıyorm canım
Saol canim cok sukur iyiyzŞükür iyiyim kuzum kahvaltı yaptık ev topluyorun simdide.
Kolay gelsin kuzum nasil gidiyor iyimisin esinle duzeldimi canım
Bizde is cikartiyoruz napalım iyalaniyoz yoksa patlamaya bizde giriyoz :))
Bende iyiyim kuzum yat kalk is yemek ole geçiyor. Ara ara ozletmeyin kendinizi
Olur kuzum arada geliyler bize:)()Kolay gelsin:) ben de niyetliyim aynısını yapmaya da dinlenme kısmından iş yapma kısmına geçiş yapamadım daha
Hic bozulmasın insalkah kuzum hasta oldun muSaol canim cok sukur iyiyz
Bol bol serinle benim yerimede kuzum bizim burda da var koye gittin ugruyoz ben bilmiyorum ama:) dolaniyom ole :)Denize gidelim gel de
Sen ne yapıyorsun
Yok canim hala olmadim tarlusalda dun bitti hala gelen giden yokHic bozulmasın insalkah kuzum hasta oldun mu
Sabırlı ol, olursun merak etme..!!Yok canim hala olmadim tarlusalda dun bitti hala gelen giden yok
Bol bol serinle benim yerimede kuzum bizim burda da var koye gittin ugruyoz ben bilmiyorum ama:) dolaniyom ole :)
Kismet canim bekliyorumSabırlı ol, olursun merak etme..!!
SekerparemmmmZeytintanem canimmm
Seni bole enerhik görmek iyi geldi iyi oldu sevindim kuzum. Heo bole hzuur mutlu olursun bende şükür diyelim kötü demek istemiyorum kabullendim yavrum iyi olsun.4 saat yüzdüm canım
Çookkk güzeldii canımm
Tüm stresimi bıraktım suya
Sen nasılsın
Nasıl gidiyor
Baby iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?