Seni bole enerhik görmek iyi geldi iyi oldu sevindim kuzum. Heo bole hzuur mutlu olursun bende şükür diyelim kötü demek istemiyorum kabullendim yavrum iyi olsun.

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Canım benim bebek iyi mı
İyidir inşallah
Dualarını esirgeme anniş

Iyi geceler kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Mutfagimin dolabinin rengi açık kahve ve krem rengi oerdelerim de ayni renk. Buzdolabi ve bulaşık makinesi icin stik bakacam biraz ferah vecyeni gozuksun istiyorum bende kendimi boyle şeylerle oyaliyorum.

Kizlar sondaki daha çok hosuma gitti. Yorumlarinizi bekliyorum sabah.
Simdiden iyi geceler hepinize
T Tatlianne20 . Cancanim rabbim ne derse ohakkimizda hayirli olanı veriyor belkide biz fark edemiyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İyi geceler canim, benimde sondaki hoşuma gitti.. kolay gelsin sana ..

Görümceme nasil davranmaliyim?

Kizlar görümcem az önce bana sesli mesaj gönderdi. Bana misafir geldiginde onu davet etmemem anneme gittigimde ona da "gel " dememem onu cok kizdiriyormus. Artik bu duruma dayanamamis ve bana mesaj göndermis. Bundan sonra misafir geldiginde onu cagirsam da gelmeyecekmis.
Nedenini de söyliyim. Buradaki insanlar "gelin görümce arasi bozuk anlasamiyorlar. Hic gelin görümcesini davet etmiyor" diye dedikodular olur diye...
Halbuki bikac ay önce ona söylemistim "abla biz bir aileyiz kimse kimseyi davet etmek zorunda degil istedigin zaman gel"
Hayir olmuyor özel davet bekliyor...
benim ailemde hic öyle davet meselesi yok. Elalem ne der diye bir cümle yok. Kim kiminle görüsmek istiyorsa görüsüyor. Eger biliyorsa misafiri var yinede davet beklemeden gidilir benim ailemde... bunlar öyle degil ki anam hep özel olmak istiyorlar.
sesli mesaja cevap olarak yazdim yüz yüze konusmak istedigimi daha cevap gelmedi ondan.
Nasil davraniyim? Esimin konudan haberi yok. Mesajima cevap vermezse ben tekrar yaziyim mi konusmak icin?

Canim senden büyükmüş ya!! Ummuş yani beklemiş illaki davet edilmek ister, insan davet edilmeyince gitmek istemiyor bazen ...
Sende her misafir gelince değil de bazılarında çağırsaydın öyle her misafir gelince olmaz..
Hani sen çağır da ister gelir ister gelmez sen adetini yap...
Yine de eşine danış istersen, halledersin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…