- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.801
Sevindim canım bende uzandım bişiler yiyip sinra yemek ev topla sicaktan yapılmıyor bisi:)İyiyim napim alisiyoruz ya yavaş yavaş bakalım
Sevindim canım bende uzandım bişiler yiyip sinra yemek ev topla sicaktan yapılmıyor bisi:)
Ev isleri yemek dunya isi ugrasuyoz sen naoiyon kuzumDünya işi hiç bitmez Rabbim ahireti unutanlardan eylemesin inşaallah..
Ne var ne yok kardes canlar ;-)
Aleyküm selam kuzum nasılsın neler yapıyor sun canimSelam hanimlar
Allah kolaylik versin canım tatlı seyler diyelim bunlar cocuklarin önüne gecemiyoruz maglun:)))Aynen ya sıcakta hiçbirşey yapılmıyor hoş yapsam da iki velet sağolsunev gene ayni halini alıyor
Aminnn canım benimennn güzel dualar üzerinize olsun aamiiinn
Amin canim ne güzel dedin..Dünya işi hiç bitmez Rabbim ahireti unutanlardan eylemesin inşaallah..
Ne var ne yok kardes canlar ;-)
Ah!! Kuzum.. mecbursun dinlenmeye, ev işlerine de eşin yardımcı olsun... Allah yardımcın olsun ....Iyi geceler kizlaar. Nasılsınız. Benim ağrılar çok fena yaa yatınca geçiyor ama iş bitmiyor ki geçsin
Aynen öyle kuzum allah yardimcilar8miz oldunnÇok şükür nefes aldiran Rabbimize diyelim.. ne olsun ev isleri rutini malum.. ekstralara zaman yetistirmeye calisoyorum ev hanımı olmak zor zanaat
Benimde basladi kuzu ağrılar dün yatamadim ates basiyor uyku gelmiyor agri oluyor belimde kasikdaIyi geceler kizlaar. Nasılsınız. Benim ağrılar çok fena yaa yatınca geçiyor ama iş bitmiyor ki geçsin
İyim cok sukur gunaydin bu arada ev isi falan filan bide coluk c;cukEv isleri yemek dunya isi ugrasuyoz sen naoiyon kuzum
Aleyküm selam kuzum nasılsın neler yapıyor sun canim
Herkesin başında, senin kaç çoçuğun var canim??İyim cok sukur gunaydin bu arada ev isi falan filan bide coluk c;cuk
İki tane oglum var bir tanesi annaneye kqcti gezmeyw sipa. Senin varni minnaginHerkesin başında, senin kaç çoçuğun var canim??
İyi yapmış düşkün galiba..Benimde 19 aylık kızım var canim..İki tane oglum var bir tanesi annaneye kqcti gezmeyw sipa. Senin varni minnagin
Valla 3. Gidisi ilk gittiginre ertesi gubu gelmisti. 2. De 4 gun kaldi bayrami zor etti pazarvgitti simdide bakalim:)İyi yapmış düşkün galiba..Benimde 19 aylık kızım var canim..
Sıkılır canim, birde arkadaş da olmayınca .. Allah bağışlasın canim evlatlarını ...Valla 3. Gidisi ilk gittiginre ertesi gubu gelmisti. 2. De 4 gun kaldi bayrami zor etti pazarvgitti simdide bakalim:)
Amin canim sağol. Eşim yardım ediyor yaa sağolsun ama benimki öyle bi ev ki her gün süpür sil ertesi gün yine toz. Bıktım artık temizlik yapmaktanAmin canim ne güzel dedin..
Ah!! Kuzum.. mecbursun dinlenmeye, ev işlerine de eşin yardımcı olsun... Allah yardımcın olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?