- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.761
Kolay gelsin canımİyiyim canim, yeni gördüm mesajını , şükürler olsun iyi gidiyor.. temizlikle uğraşıyorum iste kızı uyuttuktan sonra..
Emiyor canım ama göğsümü bosaltamiyor.Emiyor mu peki. Emiyorsa sakın pes etme. Emmiyorsa da pes etme. Anne sütü kadar değerli bi besin yok. Ben oğluma anne sütünü 3 ay boyunca sağarak verdim çok zordu ama pes etmedim 3 ay sonra benden emmeye başladı. Bak sana bi tarif vercem onu mutlaka uygula sütündeki değişikliği görürsün. Tereyağını erit üzerine pekmez koy ikisini kaynat. Içine ekmek batırarak bol bol ye. Ben ilk günden itibaren bunu uyguladım ve oğlum emmedigi halde maşallah sütüm oldu ve yağlı olduğu için de çok güzel kilo aldı. Ha bide bol bol su iç kuzum. Ilk zamanlar çok zor Allah kolaylık versin inşallah sonra herşey düzene girince unutuyorsun bu geçen zor günleri. Bu arada bebek neden hastanede kaldı geçmiş olsun
Sezaryan doğdu canımCanim, benimde aklıma gelmiştin pembegomlek nerelerde acaba diye??
Hamileydin , bebeğin dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşAllah, hayırlı evlat olsun sizlere inşAllah adini ne koydunuz??
Birde sıkıntılı diyordun hamile iken kötü değildir umarim, bebeğin daha iyi olur inşAllah...
Sezaryen mi doğdu??
Canim yardım eden yok mu? İlk bebek zordur acemi olduğun icin bende zorlanmıştım kızımda
...
Eşin felan yardımcı olsun..
Yiyeceksin ki sütun olsun yoksa azalır , her emzirmeden sonra 1 bardak su iç ki emzirdiğin sütü karşılasın ..
Çok geçmiş olsun, bol sütlü günler diliyorum canim kendine ve bebeğine iyi bak...
Emiyor canım ama göğsümü bosaltamiyor.
Biberonla sagip verdim dün mesela.
Sağ gögsumde süt azaldi.. karacigerinde tumor vardi o yuzden hastanedeydik. Terayagi pekmez karışımının ölçüsü nedir canım birde ne kadar kaynicak
Sezaryan doğdu canım
Yardim eden yok şuan bir esikm var.kv görümce geliyodu onlarda gelmiyor
Dün kendim yaptım herşeyimi evde üç günlük yemek vardı onu yedim...
Canım yaa Allah yardımcın olsun çok zor tek başına bakmak Allah güç kuvvet versin inşallah.
4 yemek kaşığına yakın tereyağına 1 çay bardağı pekmez koyacaksın. Tereyağını erit üzerine pekmez koy bi taşım kaynasın kapat. Içine ister ekmek doğra ye ister öyle iç. Ama biraz ağır oluyor ekmekle yersen daha iyi olur. Bol bol vişne suyu iç. Birde un kurabiyesi alsın eşin sana onu çok ye. Bunlar sütü güzel yapıyor deneyip faydasını gördüğüm şeyler. Allah yavruna da şifa versin inşallah en yakın zamanda toplarsınız.
Benim de öyleydi dedim ya 3 ay sağarak verdim sütümü. Sana verdiğim tarif sütünü yağlandiriyor ve doyuruculuğunu arttırıyor kuzum sen dene onu 1 hafta ye bak nasıl fark edeceksinCanım benim sütüm var ama oğlum emiyor işte sagip verince içiyor.
Tam doymuyor emerken o yüzden sürekli göğsümde
Birde gaz sancısı var
Yari kirki cıktı bugun
İnşallah canım ya var ya sana ne kadar dua ederim bilemezsin gerçekten kilo alsın artıkBenim de öyleydi dedim ya 3 ay sağarak verdim sütümü. Sana verdiğim tarif sütünü yağlandiriyor ve doyuruculuğunu arttırıyor kuzum sen dene onu 1 hafta ye bak nasıl fark edeceksin
1 hafta düzenli yap ye o tarifi. Benim oğlum da doğduktan 2 gün sonra küvezde yattı doyuramadigim için bobreklerinde su kalmamıştı. Daha sonra kayinvalidem bana bunu sürekli yedirdi sütümü sağıp biberonla verdim hep ve saatli verdim. Biberona sağıp vermek çok zor ve yorucu ama çok şükür benim oğlan çabuk toparladı maşallah. 3 ay sonra da beni emmeye başladı. Sen de sabret bol bol dua et. Sütünü sağ emmedigi zamanları da poşete köy buzluğa at. Sıkıştığın anda çözdür bebeğine içir. Ben hep öyle yaptım. Bana yol gösteren de olmadı kendi kafamdan yaptım her şeyi o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim de annem yanımda değildiİnşallah canım ya var ya sana ne kadar dua ederim bilemezsin gerçekten kilo alsın artık
Selammmm :)Selamlar güzel bayanlar
1 hafta düzenli yap ye o tarifi. Benim oğlum da doğduktan 2 gün sonra küvezde yattı doyuramadigim için bobreklerinde su kalmamıştı. Daha sonra kayinvalidem bana bunu sürekli yedirdi sütümü sağıp biberonla verdim hep ve saatli verdim. Biberona sağıp vermek çok zor ve yorucu ama çok şükür benim oğlan çabuk toparladı maşallah. 3 ay sonra da beni emmeye başladı. Sen de sabret bol bol dua et. Sütünü sağ emmedigi zamanları da poşete köy buzluğa at. Sıkıştığın anda çözdür bebeğine içir. Ben hep öyle yaptım. Bana yol gösteren de olmadı kendi kafamdan yaptım her şeyi o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim de annem yanımda değildi
1 hafta düzenli yap ye o tarifi. Benim oğlum da doğduktan 2 gün sonra küvezde yattı doyuramadigim için bobreklerinde su kalmamıştı. Daha sonra kayinvalidem bana bunu sürekli yedirdi sütümü sağıp biberonla verdim hep ve saatli verdim. Biberona sağıp vermek çok zor ve yorucu ama çok şükür benim oğlan çabuk toparladı maşallah. 3 ay sonra da beni emmeye başladı. Sen de sabret bol bol dua et. Sütünü sağ emmedigi zamanları da poşete köy buzluğa at. Sıkıştığın anda çözdür bebeğine içir. Ben hep öyle yaptım. Bana yol gösteren de olmadı kendi kafamdan yaptım her şeyi o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim de annem yanımda değildi
3 öğün yedim ama bende hepsini yiyemiyorum ağır geliyor çünkü. Yiyebildigin kadar ye kalanı ısıtıp diğer öğünde yersin canımCanım sen yaptığn bu tarifi hergun tekrar yapıp bitirdin
mi.
Bir kase cıktı ama ben bitiremem hepsini
Sıcaklarla boğuşuyorumNasılsınız
Canim en azından yemeğini pişirsinler bari... Öyle öyle insan öğreniyor anneliği iste .Allah yardımcın olsun , sabırlar diliyorum...Emiyor canım ama göğsümü bosaltamiyor.
Biberonla sagip verdim dün mesela.
Sağ gögsumde süt azaldi.. karacigerinde tumor vardi o yuzden hastanedeydik. Terayagi pekmez karışımının ölçüsü nedir canım birde ne kadar kaynicak
Sezaryan doğdu canım
Yardim eden yok şuan bir esikm var.kv görümce geliyodu onlarda gelmiyor
Dün kendim yaptım herşeyimi evde üç günlük yemek vardı onu yedim...
Selam canim..Selamlar güzel bayanlar
Sıcaklarla boğuşuyorumonun dışında iyiyim canım sen nasılsın. Bu arada ben bayadır yazamıyordum buraya daha önceki zamanlarda görmemiştim seni yeni mi katıldın bu topiğe
Selam canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?