- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.781
Keşke canım ama nerdeeeCanim en azından yemeğini pişirsinler bari... Öyle öyle insan öğreniyor anneliği iste .Allah yardımcın olsun , sabırlar diliyorum...
Elhamdülillah iyiyim canım..
Bende iyiyim canim temizlikle uğraşıyorum sürekli , yatak odasının tülünü attım da yıkanıyor ... sürekli uykun geliyorsa bir görün doktora??Elhamdülillah iyiyim canım..
Havalardann mıdır nedir? Surekli uyku yorgunluk modundayim..
Sen nasılsın?? Canım kardeşim ❤❤❤
Gorunmem lazım zaten.. surekli uyuyorum...Bende iyiyim canim temizlikle uğraşıyorum sürekli , yatak odasının tülünü attım da yıkanıyor ... sürekli uykun geliyorsa bir görün doktora??
Bizim bir komşuda sürekli uyuyorum diye doktora gitmişmiş doktor kansız sin demiş , ilaçları felan kullanıyormuş ama yine de bir faydası olmamış , başkasına gitçem diyordu..Gorunmem lazım zaten.. surekli uyuyorum...
Kolay gelsin. Temizlik hiicc bitmio yaa..
Bende bir kan degerlerime baktircam..Bizim bir komşuda sürekli uyuyorum diye doktora gitmişmiş doktor kansız sin demiş , ilaçları felan kullanıyormuş ama yine de bir faydası olmamış , başkasına gitçem diyordu..
Duruma göre canim hareket edersin mecbur, bende ilaç kullanmayı hiç sevmem.Bende bir kan degerlerime baktircam..
İlaç kullanmayı da hiç sevmiyorum, bakalım artık
Kan ilaçlarının tadı da iğrenç..Duruma göre canim hareket edersin mecbur, bende ilaç kullanmayı hiç sevmem.
Kan ilaçlarının tadı da iğrenç..
Canim gözün aydınCanım sen yaptığn bu tarifi hergun tekrar yapıp bitirdin
mi.
Bir kase cıktı ama ben bitiremem hepsini
Hosbulduk canım hafta sonu köye gittik bizimkilen giremedim şimdi bişiler hazırladım kendime yiycem sen naoiyon kuzu alistinmi buralara:)Hoşgeldin tatlınerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?