- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.861
Uzandim kuzum tv bakiyniyorum takılıyorum adam yokken dışarı cikinca firsat bakiyom buraya :))
Allah kolaylik versin kuzum sirtini sivazla olmadi goster bi götür kuzum. Inşallah gecer.Ne yapayım canım Saat altıdan beri bebeği uyutma için uğraşıyorum. gaz sancısı çok kötü bebek ağlamaktan çatlıyor resmen O öyle olunca ben de çok kötü olmuş hiç yapmam dediğim şeyleri yapar hale geldim. Dün yarın 40 ziyaretine gittiğimiz arkadaşımız onların Oralarda gaz için bebeklere daha hastaneden gelir gelmez ot varmış kaynatılıp içilirmis ondan verdi şeker karıştırip hemde. Sonra çocuk rahatladı gece ama bugün de ben dayanamadım araştırdım rezene çayı veriliyormuş rezenenin içine biraz karıştırdım içirdik iki kasik.
Gaz ilacı mi alsam napsam. Çatlayacak gibi ağlayınca çok üzülüyorum sabrım da kalmiiyor
Aynen gelir şimdi arizaci akşam çıkınca arada iyi oluyor bole:))Ohh mis gibi hayat sana güzelbende yalniz takiliyorm valla
Iki saat sırtını sıvazladim yine aynıAllah kolaylik versin kuzum sirtini sivazla olmadi goster bi götür kuzum. Inşallah gecer.
Aynen gelir şimdi arizaci akşam çıkınca arada iyi oluyor bole:))
İyi dir canım balkonda oturmuş siteyi geziyorum konulara bakiyorum sen nasılsın bebişin ne durumda
Bir ara eşim oyle çalışıyorduBenim bir gün gececi bir gün gunduzcu oluyor iki gün evde oluyor sonra ayy işkence gibi yemn ederim
Bir ara eşim oyle çalışıyordu
Eşimde bir ara öyle çalıştı cezaevindemi çalışıyor esiniz normalde orda oyle mesailer vardırBenim bir gün gececi bir gün gunduzcu oluyor iki gün evde oluyor sonra ayy işkence gibi yemn ederim
Eşimde bir ara öyle çalıştı cezaevindemi çalışıyor esiniz normalde orda oyle mesailer vardır
EvetEvet cezaevinde çalışıyor sizin Eşiniz de mi cezaevinde calisiyor
Lojmanlardamisiniz yoksaEvet cezaevinde çalışıyor sizin Eşiniz de mi cezaevinde calisiyor
Lojmanlardamisiniz yoksa
Nasıl canım sıkkın nasıl :/
Nasıl canım sıkkın nasıl :/
Çok çok sağ ol. İnşallah diğerleri gibi bu da geçecek ama insanız işte takmadan da edemiyorum.Bence çok skmayin dünya gbi dertler de geçiyor.. Canınızı sıkan her ne ise inş bir an önce duzelir
Çok çok sağ ol. İnşallah diğerleri gibi bu da geçecek ama insanız işte takmadan da edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?