- 28 Ocak 2009
- 34.623
- 58.597
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.881
aynen oyle canım:)Benim bir gün gececi bir gün gunduzcu oluyor iki gün evde oluyor sonra ayy işkence gibi yemn ederim
sükür iyi kuzumkıpır kıpır cıkcak gibi uyuyamıyom gündüz uykusu agır basıyorİyi dir canım balkonda oturmuş siteyi geziyorum konulara bakiyorum sen nasılsın bebişin ne durumda
hayırdır kuzum ne olduNasıl canım sıkkın nasıl :/
iyiyim balım takılıyorum uyku gelmiyor sen nasılsın canımnasılsın
aynen oyle canım:)
sükür iyi kuzumkıpır kıpır cıkcak gibi uyuyamıyom gündüz uykusu agır basıyor
hayırdır kuzum ne oldu
iyiyim balım takılıyorum uyku gelmiyor sen nasılsın canım
allah iyiylik versin kuzum sıcak bunaltıcı sende atamıyon heraliyiyim ben de aynı bildiğin gibi.
Dışarısı yanıyor da ev serin her taraf açık kapı pencere esiyor o konuda sıkıntı yok,uykum gelmiyor bugün :) gündüz çok sıcak oluyor dışarısı markete gidecektim akşam 8 de gittim geldim ama ona ragmen su içinde kaldım bugün güneşte 50 derece oluyor diyebilirim fazlasını bilemiyeceğim gölgesi bile gündüz 45 civarı hissediliyor.allah iyiylik versin kuzum sıcak bunaltıcı sende atamıyon heral
oooo fena desene bura normal diyelim nem çok yagmurlu geciyorDışarısı yanıyor da ev serin her taraf açık kapı pencere esiyor o konuda sıkıntı yok,uykum gelmiyor bugün :) gündüz çok sıcak oluyor dışarısı markete gidecektim akşam 8 de gittim geldim ama ona ragmen su içinde kaldım bugün güneşte 50 derece oluyor diyebilirim fazlasını bilemiyeceğim gölgesi bile gündüz 45 civarı hissediliyor.
Tek damla yağmur yok yağıyorsada yaylara,köylere yağıyordur nem + sıcaklık birleşince aynen çok fena oluyor.oooo fena desene bura normal diyelim nem çok yagmurlu geciyor
allah kolaık versin sabir versin sükür her halimize diyelim.Tek damla yağmur yok yağıyorsada yaylara yağıyordur nem + sıcaklık birleşince aynen çok fena oluyor.
Amin.allah kolaık versin sabir versin sükür her halimize diyelim.
Uyuycaktim uykum kaçtı..sen ne yapiosunPsikolojik Deliii huhu gece kusu napırsenn
bende aynı dünde kackere kalktım ayaklar yanıyor vucut yanıyor uyku yok gündüz az uyuyom arara gece gelmiyor oncedende uyuyordumda bilmiymUyuycaktim uykum kaçtı..sen ne yapiosun
Normal cnm. Hamilelikten .bende aynı dünde kackere kalktım ayaklar yanıyor vucut yanıyor uyku yok gündüz az uyuyom arara gece gelmiyor oncedende uyuyordumda bilmiym
aynen kımıl kımıl artık daha cok hissediyorum bilirsin acayip bişi ya:)Normal cnm. Hamilelikten .
Rabbim yardımcın olsun..
Evet yaa. Çok tuhaf bir duygu..aynen kımıl kımıl artık daha cok hissediyorum bilirsin acayip bişi ya:)
ügün onu düsündüm diyorum nasıl bişisin şu küçüçk bedende bir can taşiyorum kımıldarken izliyorum.rabbim biliyor ya binlerce şükür halimizeEvet yaa. Çok tuhaf bir duygu..
Düşünsene canının içinde can taşıyorsun.. Rabbim ne kadar da büyük..
Annemin bir sözü var: evlenince sadece kocayı değil, tüm sülalesini alıyorsun der.aynen oyle canım:)
sükür iyi kuzumkıpır kıpır cıkcak gibi uyuyamıyom gündüz uykusu agır basıyor
hayırdır kuzum ne oldu
iyiyim balım takılıyorum uyku gelmiyor sen nasılsın canım
Amin canım amin. Kızıyorum kendime de ama engel de olamıyorum. İster istemez sinirim bozuluyorMaalesef biz kadınların tek sorunu çok tanıyoruz sonra da diyoruz ki buna mi takmisiz inş Rabbim kalbine gönlüne huzur ferahlık versin
Canim yeni gördüm, akşam pek giremiyorum yorgun oluyorum...Ama buralardayım
Başka bir nurunnisa da varmış bende kayıt olurken alt tire ( _ ) koymuştum, öyle olmustu birdaha...@-Mihrimah. Heo etiketleyince başkasını yapiyorum başta nurunnisa yida boyle oluyordu eksi var baş harfle şimdi buldum nerdesin
Of of çok fena ..Dışarısı yanıyor da ev serin her taraf açık kapı pencere esiyor o konuda sıkıntı yok,uykum gelmiyor bugün :) gündüz çok sıcak oluyor dışarısı markete gidecektim akşam 8 de gittim geldim ama ona ragmen su içinde kaldım bugün güneşte 50 derece oluyor diyebilirim fazlasını bilemiyeceğim gölgesi bile gündüz 45 civarı hissediliyor.
Senin için bu söz uygun gibi geldi;Annemin bir sözü var: evlenince sadece kocayı değil, tüm sülalesini alıyorsun der.
Benim sıkıntım da böyle bir şey. Sıkıldım artık bu kadar dibimizde olmalarından. Ne zaman bir işleri düşse, dibimizde bitiyorlar. Onun haricinde hiçbir şeyde yoklar ve işlerini gördükten sonra da bir kazık atarlar mutlaka. İnan usandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?