- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.061
Neden hiç uyuyamıyorsun halbu ki tioid erken uyku getirir kendimden biliyorum :) mesela şimdi bile uykum var yatsam uyurum ama bu seferde sabah olmaz :)
Kızlar buaralar iyice morelim bozuldu ya zaten icime atmaktan yetmiyor canım sıkkın baya bari buraya yazayım biraz morel verin
Bende bebek için bişiler bakti bizin buralar pahli baya bi ana kucagi takitin setini aldik cantasi herseyi icinde 5 li set yarin ankaraya gitcek bizimki kayinvalidemle yapcaj bakarim ordan alirim dedi hastane cantasi hazirlasam yeter fazla almiycam bende gitmek isterdin ama umursamiyom napim
Şahane semaverde çay
Yok canım bunu takmiyorun kafama asla sorun etmem normal anlattim baska sıkıntım ama anlatirim biara karmakarışıkTam anlamadım ama
Hoşgeldin canımKızlar bende geldim
Kaneoede uzandim bizimkide ariza geldi asansorcu kendisi o yikken bakayim buaralara dedim sen anoiyon canımEee napiyon bakalım kizlar
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Napim canım tatilden döndük baba ocağından çıkmışım gibi depresyona girdimKaneoede uzandim bizimkide ariza geldi asansorcu kendisi o yikken bakayim buaralara dedim sen anoiyon canım
Yok canım bunu takmiyorun kafama asla sorun etmem normal anlattim baska sıkıntım ama anlatirim biara karmakarışık
Oyun bölümüne el atıyorumEee napiyon bakalım kizlar
Burda depresyondan çıkmaya çalışıyorum canım yaOyun bölümüne el atıyorum
Gün boyu gezdim yoruldum
Sen ne yaparsın canım
Hayırdır inşallahBurda depresyondan çıkmaya çalışıyorum canım ya
Kocamla dovusuyodum canım ya sen denizi bırak getir yine tık beni bu eve daha kafam dagilmamisti bebek için tedaviye gidicem ağlaya ağlaya geldim valla eveHayırdır inşallah
Noldu canımKocamla dovusuyodum canım ya sen denizi bırak getir yine tık beni bu eve daha kafam dagilmamisti bebek için tedaviye gidicem ağlaya ağlaya geldim valla eve
Yok kzuun esim araba almaya gidiyor aileler ankarada ordan araba bulduk onu alcak aramizda anlastik sen yaparsin annenle dedim ben zaten burda pahali onu sorun etmiyorum zaten gunu birlik gidip gelcek hazir gitmisken ordan yapacak burda uygun bulamadik onceden ben bebe giyimde calsitim uyun jersey ondan dedim ilk. Tabi kv sorunlu biri ama artık takmyorum kuzum esimle biraz limoni gibi morleimi buralar bozuyorAnlat canım
Bazen insan konuşacak insan arıyor
İlk çocuk mu ?
K.valide ile mi yaşıyorsun ?
Anlayışsız mı eşin
Gitmek istediğini söylesen
Ya tatile gitmiştik canım geri döndük onun etkisi bendeki ben biraz daha kalmak istiyodum eşim tatili kısa sürdürdü bende yol boyunca agladim da tüp bebeğe gidicezde biraz günleri uzatmaya calisiyodum olmadı geldim gene bu eveNoldu canım
Anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?