- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.081
Canim her evde inan okuyor bende burda dagitiyorun yoksa bitmez sorunlar kafayi yersin oku dua et bol bol duzelir insKocamla dovusuyodum canım ya sen denizi bırak getir yine tık beni bu eve daha kafam dagilmamisti bebek için tedaviye gidicem ağlaya ağlaya geldim valla eve
Ya tatile gitmiştik canım geri döndük onun etkisi bendeki ben biraz daha kalmak istiyodum eşim tatili kısa sürdürdü bende yol boyunca agladim da tüp bebeğe gidicezde biraz günleri uzatmaya calisiyodum olmadı geldim gene bu eve
Yok kzuun esim araba almaya gidiyor aileler ankarada ordan araba bulduk onu alcak aramizda anlastik sen yaparsin annenle dedim ben zaten burda pahali onu sorun etmiyorum zaten gunu birlik gidip gelcek hazir gitmisken ordan yapacak burda uygun bulamadik onceden ben bebe giyimde calsitim uyun jersey ondan dedim ilk. Tabi kv sorunlu biri ama artık takmyorum kuzum esimle biraz limoni gibi morleimi buralar bozuyor
Ya canım benimki bebek tedavisinden korktuğum için bı bahane asıl senin sorunların varmış benimki korku yine başarısız olur diye kaçmaya calisiyorumCanim her evde inan okuyor bende burda dagitiyorun yoksa bitmez sorunlar kafayi yersin oku dua et bol bol duzelir ins
Uykum var yatalım diyorum bizimkilerin hiç yatmaya niyeti yok eşim de otur yanimda diyor illa. Ben de bi acılayım diye girdim size bakıyorum öyle.. siz napıyorsunuz tatlimmNapayon nasılsın balım
Sağol canım.. mısır diye ölcem bende canım süt mısır istiyor bi denk gelemedim denk gelsem bi 10 tane alıp yerim :)Şahane semaverde çay
Közde mısır bayılırım
Afiyet olsun canım
Sağol canım.. mısır diye ölcem bende canım süt mısır istiyor bi denk gelemedim denk gelsem bi 10 tane alıp yerim :)
Izmire gittiğimde yedim de bizim burda daha denk gelmedim pazara da gidemedim pazarda vardır belki. Haftaya giderim artık pazardan bakarimBurda vardı
Ama şimdi var mı bilmiyorum ki
Bulursun inşallah canım ☺Izmire gittiğimde yedim de bizim burda daha denk gelmedim pazara da gidemedim pazarda vardır belki. Haftaya giderim artık pazardan bakarim
Sağol canım kiyafet degil sorunda nasil anlatsam biliyorsun gebelik sıkıntı benim esimlede limoni olduk baya aldirmadimda i kararsız di aileside aldirma yonundeydi benim aile baski yaptı bende aldirmadim heves meves yok anliycagin arada iyiysek arada bozusuyoruz ben yatayim evimde biryere gitmem basliyor caba et bisiler yap çocuk sorunlu kuran iku namaz kıl kendi duzgun olsa elestirici on Yargıcı da bisiler dicem nese her agrim oldugunda kurani iku bisoler yap şöle bu aralarda oncedende vardi bu konu tuyluyum artık tak etti buramakadar getirdi kuafore aliyom gizli bir ayda bir biriktirip 2 senedir dayanamam dedigim aciya dayandim bi alistir der bir bosver evde denemedigim sey kalmadi dayanamadim en sinda yattim masaya kufore aldirdim haberi yok kendim yaparım sanar her kas biyikda her yerime sorun killanma oluyor yok mahvetmisin kendine bakmiyon gecende soguktu neymis karnim burnumda belki rahat temizleyemedim ayıptır söylemesi ama hergun temiz cikiyom bakiyom yikaniyom tartisirken artik tiskinmis baska meseleden tartisiyoz bende yanasmiyom artik kendide bakimli temiz olsa biz hiç birsey demiyoruz ama gucume gitti saclarim kalın hergun dus aliyom yok ter ya naoim kokuyor terliyor dipler uzaklastirdi kendinde bana makine almış nese kol aldi kople aldim bikini dayanamadim yok mahvetmissin heryer dollenme kuafore dedim hormanlardan dedi ilaclar kullaniyon ondan esimede diyemiyom eskiden jiletin etkisiymis heryerime buara iyi kusur buluyor bir seye yardim etmiyor yer sofrasi istiyor belim agrir heryerim egilmekte zorluk cekiyorun yok bahanesi ben caba etmyom namaz su bu hep bole bende bisi gormeyince kendisinde zaten heves yok birçok konu daha daha hamileligim basindan beri heves falan hic bisi yok cok değişti umursamaz gibi bide bunlari derken beni dusunuyormus dusunen kabahat diyor yinede altran alip yuzune bakiyom normal hayata dönüyor z ama zoruma gidiyor cocuk dogunca basima kalkar sorunlu sile bole bende kahrolurum diye agliyomCanım sıkma canını
Kuzu sağlıkla gelsin
Sorun kıyafet olsun
Annesi üzülme
Sağol canım kiyafet degil sorunda nasil anlatsam biliyorsun gebelik sıkıntı benim esimlede limoni olduk baya aldirmadimda i kararsız di aileside aldirma yonundeydi benim aile baski yaptı bende aldirmadim heves meves yok anliycagin arada iyiysek arada bozusuyoruz ben yatayim evimde biryere gitmem basliyor caba et bisiler yap çocuk sorunlu kuran iku namaz kıl kendi duzgun olsa elestirici on Yargıcı da bisiler dicem nese her agrim oldugunda kurani iku bisoler yap şöle bu aralarda oncedende vardi bu konu tuyluyum artık tak etti buramakadar getirdi kuafore aliyom gizli bir ayda bir biriktirip 2 senedir dayanamam dedigim aciya dayandim bi alistir der bir bosver evde denemedigim sey kalmadi dayanamadim en sinda yattim masaya kufore aldirdim haberi yok kendim yaparım sanar her kas biyikda her yerime sorun killanma oluyor yok mahvetmisin kendine bakmiyon gecende soguktu neymis karnim burnumda belki rahat temizleyemedim ayıptır söylemesi ama hergun temiz cikiyom bakiyom yikaniyom tartisirken artik tiskinmis baska meseleden tartisiyoz bende yanasmiyom artik kendide bakimli temiz olsa biz hiç birsey demiyoruz ama gucume gitti saclarim kalın hergun dus aliyom yok ter ya naoim kokuyor terliyor dipler uzaklastirdi kendinde bana makine almış nese kol aldi kople aldim bikini dayanamadim yok mahvetmissin heryer dollenme kuafore dedim hormanlardan dedi ilaclar kullaniyon ondan esimede diyemiyom eskiden jiletin etkisiymis heryerime buara iyi kusur buluyor bir seye yardim etmiyor yer sofrasi istiyor belim agrir heryerim egilmekte zorluk cekiyorun yok bahanesi ben caba etmyom namaz su bu hep bole bende bisi gormeyince kendisinde zaten heves yok birçok konu daha daha hamileligim basindan beri heves falan hic bisi yok cok değişti umursamaz gibi bide bunlari derken beni dusunuyormus dusunen kabahat diyor yinede altran alip yuzune bakiyom normal hayata dönüyor z ama zoruma gidiyor cocuk dogunca basima kalkar sorunlu sile bole bende kahrolurum diye agliyom
Korkma kuzum allah kolayligini verir strest yapma kendineYa canım benimki bebek tedavisinden korktuğum için bı bahane asıl senin sorunların varmış benimki korku yine başarısız olur diye kaçmaya calisiyorum
Sağol canım kiyafet degil sorunda nasil anlatsam biliyorsun gebelik sıkıntı benim esimlede limoni olduk baya aldirmadimda i kararsız di aileside aldirma yonundeydi benim aile baski yaptı bende aldirmadim heves meves yok anliycagin arada iyiysek arada bozusuyoruz ben yatayim evimde biryere gitmem basliyor caba et bisiler yap çocuk sorunlu kuran iku namaz kıl kendi duzgun olsa elestirici on Yargıcı da bisiler dicem nese her agrim oldugunda kurani iku bisoler yap şöle bu aralarda oncedende vardi bu konu tuyluyum artık tak etti buramakadar getirdi kuafore aliyom gizli bir ayda bir biriktirip 2 senedir dayanamam dedigim aciya dayandim bi alistir der bir bosver evde denemedigim sey kalmadi dayanamadim en sinda yattim masaya kufore aldirdim haberi yok kendim yaparım sanar her kas biyikda her yerime sorun killanma oluyor yok mahvetmisin kendine bakmiyon gecende soguktu neymis karnim burnumda belki rahat temizleyemedim ayıptır söylemesi ama hergun temiz cikiyom bakiyom yikaniyom tartisirken artik tiskinmis baska meseleden tartisiyoz bende yanasmiyom artik kendide bakimli temiz olsa biz hiç birsey demiyoruz ama gucume gitti saclarim kalın hergun dus aliyom yok ter ya naoim kokuyor terliyor dipler uzaklastirdi kendinde bana makine almış nese kol aldi kople aldim bikini dayanamadim yok mahvetmissin heryer dollenme kuafore dedim hormanlardan dedi ilaclar kullaniyon ondan esimede diyemiyom eskiden jiletin etkisiymis heryerime buara iyi kusur buluyor bir seye yardim etmiyor yer sofrasi istiyor belim agrir heryerim egilmekte zorluk cekiyorun yok bahanesi ben caba etmyom namaz su bu hep bole bende bisi gormeyince kendisinde zaten heves yok birçok konu daha daha hamileligim basindan beri heves falan hic bisi yok cok değişti umursamaz gibi bide bunlari derken beni dusunuyormus dusunen kabahat diyor yinede altran alip yuzune bakiyom normal hayata dönüyor z ama zoruma gidiyor cocuk dogunca basima kalkar sorunlu sile bole bende kahrolurum diye agliyom
Ilk çocugum kuzum ilk aldircaktik hani doktorlar özürlü sakat bir suru sorun alcakaldi benim Ailem baski yaptı aldirtmadi esimde biz ikimiz karar alamadik belkide alcaktik nelerle karsilascaz bikmiyoz doktorlarda sakincali diyor aioen karisiyor falan biraz soğukluk oldu bu hamilelikte bastan beri strest yaşadım zaten beni dusunen olmadı kvlerde cok gucumu üzdü aileler barıştı şükür bayramda ama yansiyan yine bana bende olay olmasin diye pek soylemyorun ilk kayinvakideyle oturdum o gunah sole bole kufore gitmedim hic esimde indan sonra günah gönderme fakan jilete vurdum hep zaten kalin tuylerim esmerim bende evi baska yere tasdik uzak ailelerden memeleketlerine kas bıyık aldirmaya giderken agdamida yaptiriyom haberi olmuyor 2 senedir bole aslinda her isi elinde hersey gelir ama değişti biraz vardı temmeli hamielmi sumu bumi ben onun nazini ceker oldum yeminle birkez naz yapmadim şunu yapalim demedim kople islerimi kendim yapiyom illa ben dicem sunu kaldirirmisin diye iki defa dedim odun olan anlar hep yapar masada asla yemez belim agriya agriya ser kadir ser kaldir her gun 3 cesit yemek kahvaltisiz gönderme m zoruma gidiyor ben kadınlık görevim yaomiyom her hamile patik orer bebegi icin caba yaoar sunu eder kurandan başını kaldirmaz namaz kilar herseyime bahane halbuki ben gozyaslarim okudugum görmüyor. Oncekilerde cok ilgilenirdi hevesi geçmiş ne olcak belli değil bende diyom bu hamilelikte bunu yapıyor dogunca sorunlu olsa hep yuzume vurur kendimce agliyomCanım eşin kısıtlıyor mu kuaföre git ayda
Hamile halinle sana o hazırlasın
Merhametli biri değil sanırım
Hamile kadınsın ne istiyor senden
Canım ilk çocuğun değil mi
Neden istemiyor
Hayırlı aksamlar canimmm :)Hayırlı aksamlar canlar
Kuzum hamilekigimde sıkıntı yok beğeniyor 3 gun iyisek biegun morel bozucu oluyor mahrem ile konu iyiyken askim artik agirlastin kolay degil sever bazen ama bir kizalim soguk olalım bu aralar kilmiyom kuranda neymis isine gekince kıl kilma bole bozuyor diyorum tam uzanyiom aşkım belim kasiklarim agiyor yok kendine bakma koruma diyim alev basiyor zaten sicak evde cikmiyom hamileler korurmus corapsiz durmaz nasil basiyor sicaklik seni anlamaiyom çok ters konusuyor beni anlamiyor bole bozusuyoz sinra bunlar siyleniyorCanım yaa eşin keşke böyle kurucu şekilde söylemese. Bazı şeylerin de bi söylenme adabı var yani. Sen zaten namazlarini kiliorsun kuranini okuyorsun sanki o söyledi diye mi yapacaksın yani zaten onun demesiyle yapsan bi anlamı olmaz da esin anlamıyordur bunu. Sen biraz ağırlığını koy ağrın varsa kaldırma bişey. Kafana falan kakamaz o taşıdığın sadece senin değil onun da çocuğu. Kendileri bişeyin farkında değil tabi. Anca gördükleri koca bi göbek. Ama bizim için ne kadar zor hamilelik. Sen biraz saydır kendini eşini en iyi tanıyan sensin. Bi erkeğin eşi hamile diye onu begenmemesine zaten hiç aklım almıyor. Ben kendimi hiç beğenmiyorum mesela eşim de bana diyor ki sen manyakmisin ben senin bu hâline daha çok aşığım diyo o zaman kendimi daha iyi hissediyroum yani demem o ki eşinin senin moralini yüksek tutması lazım senin onun değil
Napiyon nasılsın canımHayırlı aksamlar canimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?