Amaan benim de kv günah falan diyor da ne yapayım yani kendim yapamıyorum jilet de yapsam 1 hafta sonra yine aynı oluyor ve sertleşiyor. Benim kocam karışmıyor o yönden gidiyorum ben. Takmıyorum ben böyle konularda kimseyi he diyip bildiğimi yapıyorum hep

Canım üzülme
İnşallah bebeğin yuvana neşe ile gelir
O da baba sorunlu olur düşüncesiyle geriliyor belli
İnşallah sağlıkla gelsin
Yeme içme bahane
Ha sen yapmışsın ha oo

Aynen öyle canım
Temiz olmalıyız
Herşeye günah deyip de
Herşeyi dine yüklemek de cahilce
Hamile insan stresten uzak durur

Sinirle ne dediğini bilmiyor bazıları seninki de onlardan. Şimdi bebeğin Allah korusun rahatsız doğma ihtimali olduğu için onu düşünüyor galiba o da kendine stres yapıyorsa bu da istemeden sana yansıyor olabilir kuzum

Aynen ole ama herseyime kusur laf karidan beter oldu buda beni bunalima sokuyor desteğini görmüyorum. Ama rabbim büyük duzelir diyom sizlerde dua etmeyi unutmayın hep diyom bebegim insallah bu strestlerin altinda kalmaz.

Bizimki birazdan fazla anneci o strest yetmez gibi ama insallah rabbim dogru yoladan sastirmasin bzii artik stresine veriim bende 8 aylik olduk kendim mucadele ediyom gibi geliyor ke di kendime gidiyor bir sekilde hamilelik gibi

Aynen ole ama herseyime kusur laf karidan beter oldu buda beni bunalima sokuyor desteğini görmüyorum. Ama rabbim büyük duzelir diyom sizlerde dua etmeyi unutmayın hep diyom bebegim insallah bu strestlerin altinda kalmaz.
Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun inşallah o zaman herşey daha güzel olur kuzum. Bak benim eşim ilk zamanlar mesela ailesine çok düşkündü. Benden küçük kardeşi var ondan özür diletmisti hatta bi kere çok zoruma gitmişti. Neyse bizim ilk bebek doğdu sonra eşim bana bi bağlandı. Zaten seviyordu biliyorum ama bebek olduktan sonra daha da sevdi beni. Inşallah sizin de öyle olur canim

Insallah kuzum bizi hep eileeler yipratti esimde bi ole bir bole orta yolu bulamaz. Dusuklerde strest yaptı ama bende cok ozurler diledim kvden hakszi yere halen bile beni ezdirir korkuyor annesinden baskin yapısı var 45 yasinda kayinvalide cicuklar pesinde dort donduruyor korkuyor anne hakki anne sole herseyi yaotirir bende iyi oldugumda gecinyoz ole aman inşallah duzelcek birgun bende bekliyom evim ayri uzakgim kafam biraz rahat diye yine ugrasir ama eskisi gibi takmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…