- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.101
Ilk çocugum kuzum ilk aldircaktik hani doktorlar özürlü sakat bir suru sorun alcakaldi benim Ailem baski yaptı aldirtmadi esimde biz ikimiz karar alamadik belkide alcaktik nelerle karsilascaz bikmiyoz doktorlarda sakincali diyor aioen karisiyor falan biraz soğukluk oldu bu hamilelikte bastan beri strest yaşadım zaten beni dusunen olmadı kvlerde cok gucumu üzdü aileler barıştı şükür bayramda ama yansiyan yine bana bende olay olmasin diye pek soylemyorun ilk kayinvakideyle oturdum o gunah sole bole kufore gitmedim hic esimde indan sonra günah gönderme fakan jilete vurdum hep zaten kalin tuylerim esmerim bende evi baska yere tasdik uzak ailelerden memeleketlerine kas bıyık aldirmaya giderken agdamida yaptiriyom haberi olmuyor 2 senedir bole aslinda her isi elinde hersey gelir ama değişti biraz vardı temmeli hamielmi sumu bumi ben onun nazini ceker oldum yeminle birkez naz yapmadim şunu yapalim demedim kople islerimi kendim yapiyom illa ben dicem sunu kaldirirmisin diye iki defa dedim odun olan anlar hep yapar masada asla yemez belim agriya agriya ser kadir ser kaldir her gun 3 cesit yemek kahvaltisiz gönderme m zoruma gidiyor ben kadınlık görevim yaomiyom her hamile patik orer bebegi icin caba yaoar sunu eder kurandan başını kaldirmaz namaz kilar herseyime bahane halbuki ben gozyaslarim okudugum görmüyor. Oncekilerde cok ilgilenirdi hevesi geçmiş ne olcak belli değil bende diyom bu hamilelikte bunu yapıyor dogunca sorunlu olsa hep yuzume vurur kendimce agliyom
Amaan benim de kv günah falan diyor da ne yapayım yani kendim yapamıyorum jilet de yapsam 1 hafta sonra yine aynı oluyor ve sertleşiyor. Benim kocam karışmıyor o yönden gidiyorum ben. Takmıyorum ben böyle konularda kimseyi he diyip bildiğimi yapıyorum hep
Sinirle ne dediğini bilmiyor bazıları seninki de onlardan. Şimdi bebeğin Allah korusun rahatsız doğma ihtimali olduğu için onu düşünüyor galiba o da kendine stres yapıyorsa bu da istemeden sana yansıyor olabilir kuzumKuzum hamilekigimde sıkıntı yok beğeniyor 3 gun iyisek biegun morel bozucu oluyor mahrem ile konu iyiyken askim artik agirlastin kolay degil sever bazen ama bir kizalim soguk olalım bu aralar kilmiyom kuranda neymis isine gekince kıl kilma bole bozuyor diyorum tam uzanyiom aşkım belim kasiklarim agiyor yok kendine bakma koruma diyim alev basiyor zaten sicak evde cikmiyom hamileler korurmus corapsiz durmaz nasil basiyor sicaklik seni anlamaiyom çok ters konusuyor beni anlamiyor bole bozusuyoz sinra bunlar siyleniyor
İyiyim canm sen nasılsınNapiyon nasılsın canım
Uyuyamzsan ninni soylerm ben sanaDün gece izledim ben
Bugün de gezmekten yoruldum
Umarım uyurum
Bizimki birazdan fazla anneci o strest yetmez gibi ama insallah rabbim dogru yoladan sastirmasin bzii artik stresine veriim bende 8 aylik olduk kendim mucadele ediyom gibi geliyor ke di kendime gidiyor bir sekilde hamilelik gibiAmaan benim de kv günah falan diyor da ne yapayım yani kendim yapamıyorum jilet de yapsam 1 hafta sonra yine aynı oluyor ve sertleşiyor. Benim kocam karışmıyor o yönden gidiyorum ben. Takmıyorum ben böyle konularda kimseyi he diyip bildiğimi yapıyorum hep
Şükür kuzum iyisiyle kotusuyle gidiyor:))İyiyim canm sen nasılsın
Okudum canm yukarıları Allah yardmcin olsun inş..Şükür kuzum iyisiyle kotusuyle gidiyor:))
Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun inşallah o zaman herşey daha güzel olur kuzum. Bak benim eşim ilk zamanlar mesela ailesine çok düşkündü. Benden küçük kardeşi var ondan özür diletmisti hatta bi kere çok zoruma gitmişti. Neyse bizim ilk bebek doğdu sonra eşim bana bi bağlandı. Zaten seviyordu biliyorum ama bebek olduktan sonra daha da sevdi beni. Inşallah sizin de öyle olur canimAynen ole ama herseyime kusur laf karidan beter oldu buda beni bunalima sokuyor desteğini görmüyorum. Ama rabbim büyük duzelir diyom sizlerde dua etmeyi unutmayın hep diyom bebegim insallah bu strestlerin altinda kalmaz.
Aynen ole ama herseyime kusur laf karidan beter oldu buda beni bunalima sokuyor desteğini görmüyorum. Ama rabbim büyük duzelir diyom sizlerde dua etmeyi unutmayın hep diyom bebegim insallah bu strestlerin altinda kalmaz.
SöyleUyuyamzsan ninni soylerm ben sana
Çılgın rose naber nasılsınOkudum canm yukarıları Allah yardmcin olsun inş..
Insallah kuzum bizi hep eileeler yipratti esimde bi ole bir bole orta yolu bulamaz. Dusuklerde strest yaptı ama bende cok ozurler diledim kvden hakszi yere halen bile beni ezdirir korkuyor annesinden baskin yapısı var 45 yasinda kayinvalide cicuklar pesinde dort donduruyor korkuyor anne hakki anne sole herseyi yaotirir bende iyi oldugumda gecinyoz ole aman inşallah duzelcek birgun bende bekliyom evim ayri uzakgim kafam biraz rahat diye yine ugrasir ama eskisi gibi takmiyomAllah'ın izniyle sağlıkla doğsun inşallah o zaman herşey daha güzel olur kuzum. Bak benim eşim ilk zamanlar mesela ailesine çok düşkündü. Benden küçük kardeşi var ondan özür diletmisti hatta bi kere çok zoruma gitmişti. Neyse bizim ilk bebek doğdu sonra eşim bana bi bağlandı. Zaten seviyordu biliyorum ama bebek olduktan sonra daha da sevdi beni. Inşallah sizin de öyle olur canim
Canım çok sağol tesellin içinKorkma kuzum allah kolayligini verir strest yapma kendine
Amin kuzum.Okudum canm yukarıları Allah yardmcin olsun inş..
Tüp bebek tedavisi mi Olcan canimCanım çok sağol tesellin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?