- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.201
Çok iyi canım ☺Bende yeni kalktim sayılır :)) yat kalk yat kalk aldik uykuyu
Gunaydinlar canim :)
Adami ginderiyorsun akiskanlik kapiya kadar geciriyorsun kahvalti basta böle eger kalkmayim anlar küs olduğumu bozusuruz zoruna gider haspam cozduk birbirimizi bu hakimle yine kalkiyom:)Maşallah canım erken kalkıyorsun
Adami ginderiyorsun akiskanlik kapiya kadar geciriyorsun kahvalti basta böle eger kalkmayim anlar küs olduğumu bozusuruz zoruna gider haspam cozduk birbirimizi bu hakimle yine kalkiyom:)
Başta alistirirsan buu şimdi acacam yine sinir boşver :)))) en iyisi kuzum anlayis önemli ben hep derim birseyleri goze alrak sukretmek yuva bole ayakra durur sen bende ben ondan bundan gidiyor boleMaşallah canım
Benimki yat kalkma
Ben uyuamıyorum sen uyu
Benim yerime de uyu der
Başta alistirirsan buu şimdi acacam yine sinir boşver :)))) en iyisi kuzum anlayis önemli ben hep derim birseyleri goze alrak sukretmek yuva bole ayakra durur sen bende ben ondan bundan gidiyor bole
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım neler yapiyosunuz
Aynen canım yogunsun desene bugün misafir falanEvet canım
Gönder yine yat canım
Canını sıkma
Napim canım akşama ne pişirsem derdindeyim sıcakta sulu yemek gitmiyo öyle el başta dusunuyorumMisafirlerim var
Sen ne yapıyorsun
Evet canım ☺Aynen canım yogunsun desene bugün misafir falan
Bizde yeniyor sıcak yemekNapim canım akşama ne pişirsem derdindeyim sıcakta sulu yemek gitmiyo öyle el başta dusunuyorum
Ben yatagima geçtim uzaniyorum hava sıcak hava heo yağmurlu bekli bekirsiz gunes yagmur camlar kirlendi temizlik baslancak artik güneş acsin duzelsin kople temizlik yaoacam bu jafta moladayim:) sen napiyonMerhaba kızlar nasılsınız bakalım neler yapiyosunuz
Napim canım akşama ne pişirsem derdindeyim sıcakta sulu yemek gitmiyo öyle el başta dusunuyorum
Aynen bzidede 2 kişi 3 cesit yemek her zaman bir sulu bir kuru corba eksik olmaz salata hep boleBizde yeniyor sıcak yemek
Bizde yemeyi severizAynen bzidede 2 kişi 3 cesit yemek her zaman bir sulu bir kuru corba eksik olmaz salata hep bole
Ellerine sağlık afiyet olsun bamya yaomadim hic herkez kokay yapamaz der sunermis birgun deniycemBamya yapacağım ben
Aynen bazen usaniyom sürekli düşün bugün bilmiyorum ne yapsam belki ankaradan gelirken bisi al derim arabada aldi değişik olsun diye :)Bizde yemeyi severiz
Sıcak yemek Yanına pilav ya da dolma yoğurtlu salata
Ellerine sağlık afiyet olsun bamya yaomadim hic herkez kokay yapamaz der sunermis birgun deniycem
Evet geçen bizde çiğ köfte partisi yaptıkAynen bazen usaniyom sürekli düşün bugün bilmiyorum ne yapsam belki ankaradan gelirken bisi al derim arabada aldi değişik olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?