- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.221
Denycem dün pazarda alcaktik vazgectim haftaya alirim limonda normal icine sikiyon demi yaparkenYıkar öyle ayıklarsan
Limonla pişirirsen sünmez
Ben her hafta yaparım
Çokk severim
Evet canımDenycem dün pazarda alcaktik vazgectim haftaya alirim limonda normal icine sikiyon demi yaparken
Bizde oleydik halen okede biraz gerginiz bugün bare yapalım inan hergun durum yerdim hamilelikte tiskindim yemez oldum durumu cigkofteyi bazi sevdiğim seyler mide bunaltici geliyorEvet geçen bizde çiğ köfte partisi yaptık
Dünde öyle dışarda yedik içtik
İyi oluyor arada değişiklik
Yaparsam basardim derim birkere yaoim guzel okursa hep yaparımEvet canım
Ayıkla sık üstüne
Pişirirken de koy içine
Miss olur
Ben temizlik işini atlattım rahatım vallaBen yatagima geçtim uzaniyorum hava sıcak hava heo yağmurlu bekli bekirsiz gunes yagmur camlar kirlendi temizlik baslancak artik güneş acsin duzelsin kople temizlik yaoacam bu jafta moladayim:) sen napiyon
Oh miss ben bi son rutus yapacam dio köşe her yer agirlasiyom yaoamam düzgün diye az kaldi zaten .Ben temizlik işini atlattım rahatım valla
Bazen çok iyi oluyor seni iyi anlıyorum bikiyor insan artik evde her gin hergunOh bu gun yemek derdi son buldu hanımlar yapmicam eltimler çağırdı bende yarım ağız kabul ettim hevesli durmiyim ama demi .
Yaparsın güveniyorum sanaYaparsam basardim derim birkere yaoim guzel okursa hep yaparım
Bizde oleydik halen okede biraz gerginiz bugün bare yapalım inan hergun durum yerdim hamilelikte tiskindim yemez oldum durumu cigkofteyi bazi sevdiğim seyler mide bunaltici geliyor
Oh mis deniycem inşallah canımYaparsın güveniyorum sana
Önce yıka
Suyu aksın
Kuruyunca saplarını çok derin olmadan ayıkla
Limon dök üstüne
Pişir limonlu miss olurr
AMIN kuzum biraz korku artiyor desem yeridir:))T Tatlianne20 az kalmış iyice hadi Allah kurtarsın❤❤
AMIN kuzum biraz korku artiyor desem yeridir:))
Canim ben normal istiyom ama bebegin durumu riskli oldugunda sezaryan olursun dedi doktor belli degil tam sonlarinda karar vercek ama normal olmak isterdim sezaryan istemiyom.E doğal tabi Allah yardımcın olsun normal mi düşünüyorsun
İkiniz için de hangisi daha hayırlı ise o olsun ❤Canim ben normal istiyom ama bebegin durumu riskli oldugunda sezaryan olursun dedi doktor belli degil tam sonlarinda karar vercek ama normal olmak isterdim sezaryan istemiyom.
Aynen öyle canım hayırlısı demek den başka çare yokİkiniz için de hangisi daha hayırlı ise o olsun ❤
Canım keşke yakinimda olsan yardım ederdim vallaOh miss ben bi son rutus yapacam dio köşe her yer agirlasiyom yaoamam düzgün diye az kaldi zaten .
Hayırdır canım neden anlasamiyormusunuzAy kızlar karşımda eltim karşımda ve tık muhabbet ilerlemiyo o bana bakiyo ben tele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?