Kuzum cok ihmal ettim burayi... son zamanda stresli günler geciriyorum.. esimin ailesi birbirine küstü, izine gidenler var, kayinbaba yalniz kaldi ee haliyle yemek isi bende oluyor.. zaman bulamiyorum girmeye nasilsin cnm? Bebis nasil?
Iyi ol kuzum yeter stres yalma gecmis olsun oncelikle diyelim düzelir ins. Bende aynı devam kuzum buralarda takiaca yukler zorlaşıyor şükür :)

Iyi ol kuzum yeter stres yalma gecmis olsun oncelikle diyelim düzelir ins. Bende aynı devam kuzum buralarda takiaca yukler zorlaşıyor şükür :)
Oy kiyamam sana bebis büyümüstür kesin.
Tatlim bu stresin icinde benimki tutturdu bebek istiyorum diye.. insallah durumlar düzelir. Dün aksam esim bayagi agladi ben bile sasirdim üzülüyorum ama elimden gelen bisey yok..

Efendim kuzucum günaydın ..

Kuzum cok ihmal ettim burayi... son zamanda stresli günler geciriyorum.. esimin ailesi birbirine küstü, izine gidenler var, kayinbaba yalniz kaldi ee haliyle yemek isi bende oluyor.. zaman bulamiyorum girmeye nasilsin cnm? Bebis nasil?
Benimde aklımdan geçiyordun canim, bu kız nerelerde diye?? Canim çok üzülürdüm inşAllah bir ortayol bulunur da barış olur..

Tatlim bu stresin icinde benimki tutturdu bebek istiyorum diye.. insallah durumlar düzelir. Dün aksam esim bayagi agladi ben bile sasirdim üzülüyorum ama elimden gelen bisey yok..
Canim esini ağlatacak kadar demek ki ciddi bir durum var sen ona destek ol ki atlatır inşAllah..

Kuzum kv ortalık yatissin esinlede konuş yuvanla esinle alakali sorun yoksa bir çocuk düşünün erteleme kuzum aile skinrilari seni uzen bir es degilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…