- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.181
Kuzum cok ihmal ettim burayi... son zamanda stresli günler geciriyorum.. esimin ailesi birbirine küstü, izine gidenler var, kayinbaba yalniz kaldi ee haliyle yemek isi bende oluyor.. zaman bulamiyorum girmeye
Iyi ol kuzum yeter stres yalma gecmis olsun oncelikle diyelim düzelir ins. Bende aynı devam kuzum buralarda takiaca yukler zorlaşıyor şükür :)Kuzum cok ihmal ettim burayi... son zamanda stresli günler geciriyorum.. esimin ailesi birbirine küstü, izine gidenler var, kayinbaba yalniz kaldi ee haliyle yemek isi bende oluyor.. zaman bulamiyorum girmeyenasilsin cnm? Bebis nasil?
Oy kiyamam sanaIyi ol kuzum yeter stres yalma gecmis olsun oncelikle diyelim düzelir ins. Bende aynı devam kuzum buralarda takiaca yukler zorlaşıyor şükür :)
Efendim kuzucum günaydın ..
Benimde aklımdan geçiyordun canim, bu kız nerelerde diye?? Canim çok üzülürdüm inşAllah bir ortayol bulunur da barış olur..Kuzum cok ihmal ettim burayi... son zamanda stresli günler geciriyorum.. esimin ailesi birbirine küstü, izine gidenler var, kayinbaba yalniz kaldi ee haliyle yemek isi bende oluyor.. zaman bulamiyorum girmeyenasilsin cnm? Bebis nasil?
Iyi ol kuzum yeter stres yalma gecmis olsun oncelikle diyelim düzelir ins. Bende aynı devam kuzum buralarda takiaca yukler zorlaşıyor şükür :)
Canim esini ağlatacak kadar demek ki ciddi bir durum varOy kiyamam sanabebis büyümüstür kesin.
Tatlim bu stresin icinde benimki tutturdu bebek istiyorum diye.. insallah durumlar düzelir. Dün aksam esim bayagi agladi ben bile sasirdim üzülüyorum ama elimden gelen bisey yok..
Esesim günaydın canimAslında çoğunu arabayla gezdim çaktırma
Aktif üye olmuşsun hayırlı olsun canim..Vaaaayyy ama aksamdan kalma uykusuzluk var ya ondan yorulmussundur
Günaydın tunaydin canım.Günaydın Canlar
O ne demek oluyor ne ise yarıyor canmAktif üye olmuşsun hayırlı olsun canim..
Aktif işte , bende tam bilmiyorum Mune daha iyi bilir..O ne demek oluyor ne ise yarıyor canm
Aktif işte , bende tam bilmiyorum Mune daha iyi bilir..
AynenEmin adımlarla ilerliyorm o zaman
Evet bugün uyudum şükürVaaaayyy ama aksamdan kalma uykusuzluk var ya ondan yorulmussundur
Gunaydinlar canim :)Evet bugün uyudum şükür
Kuzum kv ortalık yatissin esinlede konuş yuvanla esinle alakali sorun yoksa bir çocuk düşünün erteleme kuzum aile skinrilari seni uzen bir es degilse.Oy kiyamam sanabebis büyümüstür kesin.
Tatlim bu stresin icinde benimki tutturdu bebek istiyorum diye.. insallah durumlar düzelir. Dün aksam esim bayagi agladi ben bile sasirdim üzülüyorum ama elimden gelen bisey yok..
Acaba gece gündüz olarakmi :)))))) bende hic cikmazdim gece gündüz olamadim :))))
Bende yeni kalktim sayılır :)) yat kalk yat kalk aldik uykuyuEvet bugün uyudum şükür
Maşallah canım erken kalkıyorsunGünaydın hayırlı sabahlar bacilar ♡♥
Esesim günaydın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?