- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.481
Merhabalar bu arada :)Bizim bura karisik her arkadas gelir gider derlesiriz.
Merhaba canım hoşgeldin♥Merhabalar bu arada :)
Hoşbuldumm. Tatsız bi zamana denk geldim amaMerhaba canım hoşgeldin♥
Dogum yaoaken bile sizleri aklima gecircem oan nasip edip saglikli inşallah kolay değil anlıyorum ama en azindan yinede umidimizi yitirmiyelim.
Senin bebeğin vardı dmi yanlış mı hatırlıyorum canımm?Dogum yaoaken bile sizleri aklima gecircem oan nasip edip saglikli inşallah kolay değil anlıyorum ama en azindan yinede umidimizi yitirmiyelim.
Ben dusuklerden sonra ayni senin gibi 3 cude acele ettin ardi kaldim bunu sonra 5 haftalikken tedtler yapti 1 ay sonra pirti yok dusuklerinde onla alakasi yok ama biz her ihtimale igneyi yazalim dedim oksapar ignesi vuruyom bir aydır vurmadim kendim yazdircam esim evde vuruyorduSende mi hibor yapıyorsun
Hamileim suan canım 3 dusuk verdim simdiyw vardi hayırlısı kuzum 1 bucuk ay kaldiSenin bebeğin vardı dmi yanlış mı hatırlıyorum canımm?
Ben dusuklerden sonra ayni senin gibi 3 cude acele ettin ardi kaldim bunu sonra 5 haftalikken tedtler yapti 1 ay sonra pirti yok dusuklerinde onla alakasi yok ama biz her ihtimale igneyi yazalim dedim oksapar ignesi vuruyom bir aydır vurmadim kendim yazdircam esim evde vuruyordu
Hamileim suan canım 3 dusuk verdim simdiyw vardi hayırlısı kuzum 1 bucuk ay kaldi
Yaa Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağ salim. İsteyen herkese nasip etsin inşallahHamileim suan canım 3 dusuk verdim simdiyw vardi hayırlısı kuzum 1 bucuk ay kaldi
Sen naparsin nasılsın çocuk falan varmi yik canım normal kinusmamiz arkadasimizn ihtiyaci var arada oluyor bole paylasip dertlesip morel oluyoruzHoşbuldumm. Tatsız bi zamana denk geldim ama
Nasip eder inşallah Allahım.Sen naparsin nasılsın çocuk falan varmi yik canım normal kinusmamiz arkadasimizn ihtiyaci var arada oluyor bole paylasip dertlesip morel oluyoruz
Yok kuzum okadar çok mutluydumki 2 ci dusukte rahim perdesi var dedi ankaraya sevkettiler bebek gelişmeyi p dusuyormus ufak ameliyat oldum perdeyi kazidilar duzeltiler bundan sonra düşmez dendi ve 7 8 ay sonra hamile kaldim 1 buçuk 2 ayina girdik sevindik busefer olcak heyecan esim destesk dikkat ederdik hayallerimiz kurmazdik ama icimizdeki heyecan ve hiç kalp atisi duymadim ve gelismemis doktor duser bu dedi ardindan düştü ama alttan kurcaladi çok 2 aylık dedi goremedi bakmak icin yok bu sagliksiz düşer düştü kurtaj oldum sonra bunuda ardindan kaldım buda tutndu3 düşük ne zor
Rabbim sevindirmiş seni
Darısı bana
Peki 3.de düşecek korkusu oldu mu
Bende şimdi bu korku var
Tedirginim korkuyorum
Yok kuzum okadar çok mutluydumki 2 ci dusukte rahim perdesi var dedi ankaraya sevkettiler bebek gelişmeyi p dusuyormus ufak ameliyat oldum perdeyi kazidilar duzeltiler bundan sonra düşmez dendi ve 7 8 ay sonra hamile kaldim 1 buçuk 2 ayina girdik sevindik busefer olcak heyecan esim destesk dikkat ederdik hayallerimiz kurmazdik ama icimizdeki heyecan ve hiç kalp atisi duymadim ve gelismemis doktor duser bu dedi ardindan düştü ama alttan kurcaladi çok 2 aylık dedi goremedi bakmak icin yok bu sagliksiz düşer düştü kurtaj oldum sonra bunuda ardindan kaldım buda tutndu
Oh maşallah hayırlı ugurlu huzurlu mutlu etsin sen olsunNasip eder inşallah Allahım.
Yok bekarım sözlenmek üzereyim inşallah :) 24 yaşındayımm
Üniv. Bitti Kpss ye hazırlandım girdim çıktım bakalım bekliyorum :)
İyiyim elhamdülillah
Sen nasılsın sende nasıl durumlar
Allah razı olsun :)Oh maşallah hayırlı ugurlu huzurlu mutlu etsin sen olsun
Ben 4 yil olcak evleneli 21 yaş erken atildik hayata lise terk
Evet canım kendim gebe kaliyom halam altan baktirmasaydin daha kucuk kizom dediler 6 7 haftalik neki ama ogun baya gekismemis sole bole duser bu yada sagliksiz olir dedi aksama kananama oldu zaten ameliyattan sonra ki belki dusuk olur dedi sagliksizdir bundan sinraki tutunur dedi ultrasyinda girdu rahim kalp gibi yumurta olması gerekirken kalp sekli bebegin gekiisimini engelmis rah8m flmi cekilip ankarada ameliyat oldum kendim hamile kalabikiyordimAlttan muayene zararı yok dedi doktor bana
Perde olduğunu muayenede mı anladı
başka bir işlem mı yapıldı
Sen kendin gebe kalıyorsun demi
Amin canım allah razi olsun darısı sana inşallah. Ne okulu meslekAllah razı olsun :)
Huzur mutluluk versin yuvana Allah :)
Ayy amin inşallah.Amin canım allah razi olsun darısı sana inşallah. Ne okulu meslek
Meslegin olsunda hayırlısı olsun insallahAyy amin inşallah.
Bankacılık, iktisat öyle :) banka istemiyorum aslında artık. İnşallah polis olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?