- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.501
Evet canım kendim gebe kaliyom halam altan baktirmasaydin daha kucuk kizom dediler 6 7 haftalik neki ama ogun baya gekismemis sole bole duser bu yada sagliksiz olir dedi aksama kananama oldu zaten ameliyattan sonra ki belki dusuk olur dedi sagliksizdir bundan sinraki tutunur dedi ultrasyinda girdu rahim kalp gibi yumurta olması gerekirken kalp sekli bebegin gekiisimini engelmis rah8m flmi cekilip ankarada ameliyat oldum kendim hamile kalabikiyordim
Evet canım kendim gebe kaliyom halam altan baktirmasaydin daha kucuk kizom dediler 6 7 haftalik neki ama ogun baya gekismemis sole bole duser bu yada sagliksiz olir dedi aksama kananama oldu zaten ameliyattan sonra ki belki dusuk olur dedi sagliksizdir bundan sinraki tutunur dedi ultrasyinda girdu rahim kalp gibi yumurta olması gerekirken kalp sekli bebegin gekiisimini engelmis rah8m flmi cekilip ankarada ameliyat oldum kendim hamile kalabikiyordim
Yaa dualarinizda banada yer verin ama
Canım inşallah ikimizde bebislerimizin olduğunun haberini nurdan verebilirizBenim duam her zaman
İsteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah
Kuzum ederken her kese ediyorum inşallah canimYaa dualarinizda banada yer verin ama
Naptin girdin mi tranfere canım busefer Rabbim nasip etsinTransfer sonrası kan sonuçlarını yazmışlardı başka bı sitede benim hep 0.1 di veya 1.0
Inşallah canım benimCanım inşallah ikimizde bebislerimizin olduğunun haberini nurdan verebiliriz
Eski teansftr sonuçlarını diyorum canım biraz toparlanıp gidicem hastaneyeNaptin girdin mi tranfere canım busefer Rabbim nasip etsin
Bu düşüşler tüp bebekmiydi kuzumBende rahim filmim iyi
muayene iyi herşey iyi
Düşüğün sebebi belli değil
Ben hiç hamile kalmadım ama
Tüp ile kalıyorum 1 aylık olup düşüyor
Hadi inşallah canım haberini aliriz güzel bir sebinc daha yasariz ne annelerin haberini aldik sasirdik sizlerinde insallahEski teansftr sonuçlarını diyorum canım biraz toparlanıp gidicem hastaneye
Dua rabb8me siginmak elden bu gelir buda opmazsa Rabbim vermez zatenNe diyim bende dahil evlat ile tutuşan bütün kadınları görsün ne diyim ki elimden hiç bişi gelmiyor
Aminn inşallahNe diyim bende dahil evlat ile tutuşan bütün kadınları görsün ne diyim ki elimden hiç bişi gelmiyor
Sende mi bekliyosun kuzunu canımAminn inşallah
Bizin fıstık nişanlı gelecegibicin amin dedi..Sende mi bekliyosun kuzunu canım
Ben patlıcan oturtma pilav cacık yaptım canımEe kizlar ne yemek yaptiniz tatil falan gubler nasil geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?