- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.521
Hayır bekarım ama çok istiyorum bende anne olmayı :) Allahın izniyle :)Sende mi bekliyosun kuzunu canım
Varta bu konu insanı deli eder ha duygudan duyguya yım şuanBizin fıstık nişanlı gelecegibicin amin dedi..
Oh ellerine sağlık kuzum benim fasulye pilav pazi corba şükür yarina da yeter cumaya kaldi :)Ben patlıcan oturtma pilav cacık yaptım canım
Amiiiinnn canım inşallah sen evlendiğinde bizim gibi bu kadar uğraşmadan gelir bebisin sen yorulmadan yipranmadanHayır bekarım ama çok istiyorum bende anne olmayı :) Allahın izniyle :)
İsteyen herkese nasip etsin inşallah Allah sizlere tez zamanda
Canim benim mutlu ol pozitif ol gelecek ögünler.Varta bu konu insanı deli eder ha duygudan duyguya yım şuan
Ay paziya bayılırım benim elimin ayarı yok yarına bizimde patlıcan oturtma yeriz öğlene yemeğim olurOh ellerine sağlık kuzum benim fasulye pilav pazi corba şükür yarina da yeter cumaya kaldi :)
Allah razı olsun. Hayırlısıyla inşallah. Bakalım bizi neler bekliyo. :)Amiiiinnn canım inşallah sen evlendiğinde bizim gibi bu kadar uğraşmadan gelir bebisin sen yorulmadan yipranmadan
İnsallİn canısı yaCanim benim mutlu ol pozitif ol gelecek ögünler.
İyi geceler canimKızlarr uyuyorum ben. Allah hepinize bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok memnun oldum. yarın görüşürüz inşallah. İyi geceler :)
Seninki bikiyormu buraya takildiginiİ
İnsallİn canısı ya
Hayırlı geceler canım memenun oldum hosgeldin iyi uykular canimKızlarr uyuyorum ben. Allah hepinize bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok memnun oldum. yarın görüşürüz inşallah. İyi geceler :)
Biliyo canım o üye yaptı zaten kendi kendine kurcana kafan dagilsin dedi bı baktım üye yapmisSeninki bikiyormu buraya takildigini
Iyi bari bizimki bilmiyor tum ozelimi paylasimimi burda yapıyor m kafam dağılıyor basenbazen kv sorunları derdim buraya yaziyom okursa yanarik kocislede sorunlar oluyor anliycagin :)Biliyo canım o üye yaptı zaten kendi kendine kurcana kafan dagilsin dedi bı baktım üye yapmis
Ankiyorum seni bende cok skintilar beni anliyan yok surekli düşük ameliyat uzerine strete sokuyorlar o yetmez millet beni teslli vercegine ben ayakta duruyom ne hamile olduguma sevinc yaşıyorum nede dusuge üzüntü adam akıllı koniscak kimse yok aileme anlatsan zaten almaya meyilli ailem kabul eder ufak seyde buyur aslinda hahaklılar ama yuvam icin paylasmiyorum artık hemen yayiliyor ana yüreği durmuyor annlede bisiyimi paylasmam anliycagin bi bura var bide en yakın arkadas var oda uzak yere gelin cok musait olmuyor oda artık takım kuzenler falan akraba uzagim hep eson icin yoksa aman herkesde dert işteBuraya üye olmadan önce günlük gözlerim sis sis oluyordu
Yok canım ya bizde tek dert bebis olduğundan negatif lerden sonra odaya kapanıp bütün gün hiç çıkmadan agladigimi biliyordu bu iyi gelecek felan diye açtı işteIyi bari bizimki bilmiyor tum ozelimi paylasimimi burda yapıyor m kafam dağılıyor basenbazen kv sorunları derdim buraya yaziyom okursa yanarik kocislede sorunlar oluyor anliycagin :)
Bende aile olmadığından küçüklüğünden beri antmadan ağlarım sürekli kötü bişi olduğu zaman alışkanlığım olmuş bı kereAnkiyorum seni bende cok skintilar beni anliyan yok surekli düşük ameliyat uzerine strete sokuyorlar o yetmez millet beni teslli vercegine ben ayakta duruyom ne hamile olduguma sevinc yaşıyorum nede dusuge üzüntü adam akıllı koniscak kimse yok aileme anlatsan zaten almaya meyilli ailem kabul eder ufak seyde buyur aslinda hahaklılar ama yuvam icin paylasmiyorum artık hemen yayiliyor ana yüreği durmuyor annlede bisiyimi paylasmam anliycagin bi bura var bide en yakın arkadas var oda uzak yere gelin cok musait olmuyor oda artık takım kuzenler falan akraba uzagim hep eson icin yoksa aman herkesde dert işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?