Biliyo canım o üye yaptı zaten kendi kendine kurcana kafan dagilsin dedi bı baktım üye yapmis
Iyi bari bizimki bilmiyor tum ozelimi paylasimimi burda yapıyor m kafam dağılıyor basenbazen kv sorunları derdim buraya yaziyom okursa yanarik kocislede sorunlar oluyor anliycagin :)

Buraya üye olmadan önce günlük gözlerim sis sis oluyordu
Ankiyorum seni bende cok skintilar beni anliyan yok surekli düşük ameliyat uzerine strete sokuyorlar o yetmez millet beni teslli vercegine ben ayakta duruyom ne hamile olduguma sevinc yaşıyorum nede dusuge üzüntü adam akıllı koniscak kimse yok aileme anlatsan zaten almaya meyilli ailem kabul eder ufak seyde buyur aslinda hahaklılar ama yuvam icin paylasmiyorum artık hemen yayiliyor ana yüreği durmuyor annlede bisiyimi paylasmam anliycagin bi bura var bide en yakın arkadas var oda uzak yere gelin cok musait olmuyor oda artık takım kuzenler falan akraba uzagim hep eson icin yoksa aman herkesde dert işte

Iyi bari bizimki bilmiyor tum ozelimi paylasimimi burda yapıyor m kafam dağılıyor basenbazen kv sorunları derdim buraya yaziyom okursa yanarik kocislede sorunlar oluyor anliycagin :)
Yok canım ya bizde tek dert bebis olduğundan negatif lerden sonra odaya kapanıp bütün gün hiç çıkmadan agladigimi biliyordu bu iyi gelecek felan diye açtı işte

Bende aile olmadığından küçüklüğünden beri antmadan ağlarım sürekli kötü bişi olduğu zaman alışkanlığım olmuş bı kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…