- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.181
Aynen öle yapicam canım unutmam dünüTahmin edebiliyorum canim, sende birdaha ona göre davran ederi kadar muamele göster ..
Beni güldüren arkadaşlarım genelde terazidir :))Benim terazi olabileceğimi nasıl tahmin ettin o zaman
Ben çok yoruldum ya. Mutfakla uğraştım duş aldım oturuyorum. Çok acıkmıştım ama çokta iştahsızımEee neler yaptınız bakim ben paso yüzleştim
Beni güldüren arkadaşlarım genelde terazidir :))
:))ucundan yakaladın zaten :)
Ben az önce yemek yaptım canim...Eee neler yaptınız bakim ben paso yüzleştim
Nasıl da buldun canim bravo sana..!!Beni güldüren arkadaşlarım genelde terazidir :))
Sen terazi misin yoosaaamBen az önce yemek yaptım canim...
Nasıl da buldun canim bravo sana..!!
Benim yok kuzumKizlarr sizin yün yatağınız yün yastığınız var mi?
Canim açıkça söylemek gerekirse kimliğimde 26 Ağustos yazar ama doğduğum ay başkaymış sanırsamSen terazi misin yoosaaam
İyi en güzeliymiş ..Benim yok kuzum
Karışık isler o zaman :)Canim açıkça söylemek gerekirse kimliğimde 26 Ağustos yazar ama doğduğum ay başkaymış sanırsam
Aynen annem pamuk elyaf karışımı yaptrmıstı banaİyi en güzeliymiş ..
Geçmiş olsun hemen okuyalımBu topik çok enerjik ya bugunlük minik bi enerji ödünç verseniz olmaz mı sabahtan beri hasta gibiyim bi halsizlik bi baş ağrısı karamsarlık huysuzluk daha neler sayayim..
Böyle hissedince bulustugum arkadaşım çok yoğun, dışarı çıkmak iyi gelirdi iki çocukla gözümde büyüyor şuan (hergün park eşimin is yeri bir yerlere çıkarız can atar çıkardım ) nazar mi değdi noldu bi okun üfleyin dostlar :-(
Aynen canim ama yas günümü kutlarım o tarihte ..Karışık isler o zaman :)
Ne okuyacağina bağlı belki hissederimGeçmiş olsun hemen okuyalımnefesimizi hisset
O tarihe göre başak oluyorsun bence de kutla mesela brnm babam eylül iki yazıyor kimlikte babannrm 27 mayıs diyorAynen canim ama yas günümü kutlarım o tarihte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?