- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.161
Kolay gelsin canımİyiyim canim şükürler olsun, yastıklarla uğraşıyorum ..
Yakalamışım azcık :))Koçyukselenim terazi
Hoşgeldin kolay gelsin :)İyiyim canim şükürler olsun, yastıklarla uğraşıyorum ..
Iyi bari kaynin yine düşünceliymiş. Sende üzme artık kendini unutma pozitif olcaz hepŞöyle solim cana kaynım Serra ipek haklı her kadın doğuramaya bilir ama her doguranda anne olamaz sen yinede kusuruna bakma dedi ben napicami çocuğumun annesinin vicdansizligiyla dedi eltimi kipkirmiziydi özür felan diledi bende sok oldum beklemiyordum kaynimdan okadarini ben eşim duymasın dedim işte bide buna kafası takılmasını dedim ole
Ne istersen canım :) hatay usulü koyma tepsi yaparım sana (çok güzel yaparım hee)Geleriimmm ama güzel yemek isterim
Aynen senin terazi galibaYakalamışım azcık :))
Baktım netten kıymayı anlamadım önce :) :) etin her türlüsünü severim valla sıcak pideyle ohhhh miss :))Ne istersen canım :) hatay usulü koyma tepsi yaparım sana (çok güzel yaparım hee)
:) olmadı :) boğa :)Aynen senin terazi galiba
Ayy kıyma değil koyma yazmışım anlamamakta çok haklısınBaktım netten kıymayı anlamadım önce :) :) etin her türlüsünü severim valla sıcak pideyle ohhhh miss :))
Sağol canim..Hoşgeldin kolay gelsin :)
Baktım hemen netten :))Ayy kıyma değil koyma yazmışım anlamamakta çok haklısın
Hadi görüşürüz inşallah :)Benim kocişim geldi. Ev halkını uyutup gelirim gece kızlar
Tamam canim sen kocişinle ilgilen..Benim kocişim geldi. Ev halkını uyutup gelirim gece kızlar
Canim senin bu eltin hep mi böyleydi yoksa bir haller mi oldu??Çünkü aklı bende kalmis garibimin
Arda gelirlerdi böle ilk defa karşılaştım ya normalde samimiydik buldumcuk olur başkası yanindaykenCanim senin bu eltin hep mi böyleydi yoksa bir haller mi oldu??
Tahmin edebiliyorum canim, sende birdaha ona göre davran ederi kadar muamele göster ..Arda gelirlerdi böle ilk defa karşılaştım ya normalde samimiydik buldumcuk olur başkası yanindayken
BekliyoruzBenim kocişim geldi. Ev halkını uyutup gelirim gece kızlar
Benim terazi olabileceğimi nasıl tahmin ettin o zaman:) olmadı :) boğa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?