- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.141
Doğru olanı yapmışsın kuzu. İnşallah anlamıştır biraz da olsa:) Ben tuttum kendimi terbiyesizlik yapmiyim diye kaynım baya dokturunce bende pek konuşmadım evlada sahip olmak kolay ama onun için cabalamanin ne olduğunu bilemezsin dedim
Anlamıştır kesin bence manyak değil ya o kdr :)Doğru olanı yapmışsın kuzu. İnşallah anlamıştır biraz da olsa
Bakalım gorcez kuzum Allah ıslah etsinDoğru olanı yapmışsın kuzu. İnşallah anlamıştır biraz da olsa
Anlasin benim nasıl canım yandiysa onunda yansın hiç uyumadım gece senin yüzünden diyo yaAnlamıştır kesin bence manyak değil ya o kdr :)
Senin yüzünden mi uyumamış ? Sen nabmıssın acaba da uyumamışAnlasin benim nasıl canım yandiysa onunda yansın hiç uyumadım gece senin yüzünden diyo ya
dün kikirdeyip bu konuyu konuşan bi insan anlamayadabilir ne bilim :)Anlamıştır kesin bence manyak değil ya o kdr :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık , canim tatlı tatlı uyusun inşAllah...Eki Görüntüle 2175969 minige diktigim nevresim simdi oldu :)
Nice yıllara canim güzel yasları olsun inşAllah oğluşununHala yataktayım kız :) 3 saat sonra adam işten gelecek ben daha yatıyorum. Normalde böyle olmam da dün oğluma doğum günü yaptık çok yoruldum hala yorgun hissediyorum yattım bende
Adama da yazık üzüldüm şimdi , ama iyi demis helal olsunŞöyle solim cana kaynım Serra ipek haklı her kadın doğuramaya bilir ama her doguranda anne olamaz sen yinede kusuruna bakma dedi ben napicami çocuğumun annesinin vicdansizligiyla dedi eltimi kipkirmiziydi özür felan diledi bende sok oldum beklemiyordum kaynimdan okadarini ben eşim duymasın dedim işte bide buna kafası takılmasını dedim ole
Hey ! Allahım ..Anlasin benim nasıl canım yandiysa onunda yansın hiç uyumadım gece senin yüzünden diyo ya
Senin yüzünden mi uyumamış ? Sen nabmıssın acaba da uyumamış
Gerçekten insanlar çok degişik yaa hassasiyet nedir bilmiyorlar gerçekten ben öyle insanları etrafmdan uzaklaştırıyorumdün kikirdeyip bu konuyu konuşan bi insan anlamayadabilir ne bilim :)
Serra yüzünden uyumamışDaha ne demiş ya :)
En iyisi o. Bende öyle yapıyorum artık. Keşke daha önce de yapsaymışım. bi kendine müslüman olanlara he deyip geçiyom artıkGerçekten insanlar çok degişik yaa hassasiyet nedir bilmiyorlar gerçekten ben öyle insanları etrafmdan uzaklaştırıyorum
Hoşbuldum canisi..
Ben he bile demiyorumEn iyisi o. Bende öyle yapıyorum artık. Keşke daha önce de yapsaymışım. bi kendine müslüman olanlara he deyip geçiyom artık
:) değişikmiş kadın :)Serra yüzünden uyumamış
Hoşbuldum canisi..
Ne kız senin burcun :))Ben he bile demiyorum
İyiyim canim şükürler olsun, yastıklarla uğraşıyorum ..Nasılsn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?