- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.241
Yardım eder Allah büyükte kuzu ne bileyim işte. Aklıma gelip duruyo bunlar üzerime almamaya bastırmaya çalışıyodum kaç gündür de. Temizliğe verdim kendimi. Ne iştahım kaldı ne bişi:)Kuzum olur gider jersey yuva yapana Rabbim yardımcı oluyor inan yerden olup gidiyor
Evet üni bitti. 5 sene okudum.
İnşallahh aminn Allah razı olsun
Nisan gibi düşünüyoruz kuzu. Kendi planımıza göre. Allah tan bi şey olmazsa inşallahÜzülme ne kadar kaldı dugunune
Bu konuda en iyisi anane olması dedemin maaşı banaydi kendi maaşı ona eee babamın parasını da aliyodum bolluk olunca okumadan soguttularYardım eder Allah büyükte kuzu ne bileyim işte. Aklıma gelip duruyo bunlar üzerime almamaya bastırmaya çalışıyodum kaç gündür de. Temizliğe verdim kendimi. Ne iştahım kaldı ne bişi:)
Benim ananeyi sana yönlendiriyim :)Nisan gibi düşünüyoruz kuzu. Kendi planımıza göre. Allah tan bi şey olmazsa inşallah
Allah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.Daha ne kuzum kafana esse özelde de çalışıp is bulamaz misin diploma olsun yeterki derler bu işler ha deyince olmaz ki biz kaldık cahil ne para bar ne koca var (kıymet bilen) ne aile var ( üstüme düşen)
Bolluk olunca okumadan soğutmak nasıl oluyor ki hiç duymadım öğrencinin bolluktan okumadigini öğrencinin parası olmaz bu ülkede farzdır buBu konuda en iyisi anane olması dedemin maaşı banaydi kendi maaşı ona eee babamın parasını da aliyodum bolluk olunca okumadan soguttular
Benim ananeyi sana yönlendiriyim :)[/QUO
Tontiş değilse istemem :))
Ben bi basliyim dertlere de sukret haline ilcedeysen ilcedesin bağlı değilsin neticede hakkında hayırlısı olsun gönlün ferah olursa işin rast giderAllah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.
:))Bolluk olunca okumadan soğutmak nasıl oluyor ki hiç duymadım öğrencinin bolluktan okumadigini öğrencinin parası olmaz bu ülkede farzdır bu
Anne baba olmayınca tek torun olunca harçlığı sapittilar :) bende varken ne okuyim dedim evlendimBolluk olunca okumadan soğutmak nasıl oluyor ki hiç duymadım öğrencinin bolluktan okumadigini öğrencinin parası olmaz bu ülkede farzdır bu
Şimdiden strest yapma nşsana kadar illa güzel bir yol kapı açılır canmmYardım eder Allah büyükte kuzu ne bileyim işte. Aklıma gelip duruyo bunlar üzerime almamaya bastırmaya çalışıyodum kaç gündür de. Temizliğe verdim kendimi. Ne iştahım kaldı ne bişi:)
E ben 7 - 8 ay için kalkıp başka ilde bi düzen mi kurayım napayimBen bi basliyim dertlere de sukret haline ilcedeysen ilcedesin bağlı değilsin neticede hakkında hayırlısı olsun gönlün ferah olursa işin rast gider
:) en iyisi :))Anne baba olmayınca tek torun olunca harçlığı sapittilar :) bende varken ne okuyim dedim evlendim
Allah seni napmasın kızım yaaa: DAnne baba olmayınca tek torun olunca harçlığı sapittilar :) bende varken ne okuyim dedim evlendim
Valla o oda iyiymiş Umarız esin dedeyi babanneyi aratmadan bonkor davranıyodurAnne baba olmayınca tek torun olunca harçlığı sapittilar :) bende varken ne okuyim dedim evlendim
Inşallahhh kuzu Allah razı olsunŞimdiden strest yapma nşsana kadar illa güzel bir yol kapı açılır canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?