Kuzum olur gider jersey yuva yapana Rabbim yardımcı oluyor inan yerden olup gidiyor
Yardım eder Allah büyükte kuzu ne bileyim işte. Aklıma gelip duruyo bunlar üzerime almamaya bastırmaya çalışıyodum kaç gündür de. Temizliğe verdim kendimi. Ne iştahım kaldı ne bişi:)

Yardım eder Allah büyükte kuzu ne bileyim işte. Aklıma gelip duruyo bunlar üzerime almamaya bastırmaya çalışıyodum kaç gündür de. Temizliğe verdim kendimi. Ne iştahım kaldı ne bişi:)
Bu konuda en iyisi anane olması dedemin maaşı banaydi kendi maaşı ona eee babamın parasını da aliyodum bolluk olunca okumadan soguttular

Daha ne kuzum kafana esse özelde de çalışıp is bulamaz misin diploma olsun yeterki derler bu işler ha deyince olmaz ki biz kaldık cahil ne para bar ne koca var (kıymet bilen) ne aile var ( üstüme düşen)
Allah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.

Bu konuda en iyisi anane olması dedemin maaşı banaydi kendi maaşı ona eee babamın parasını da aliyodum bolluk olunca okumadan soguttular
Bolluk olunca okumadan soğutmak nasıl oluyor ki hiç duymadım öğrencinin bolluktan okumadigini öğrencinin parası olmaz bu ülkede farzdır bu

Allah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.
Ben bi basliyim dertlere de sukret haline ilcedeysen ilcedesin bağlı değilsin neticede hakkında hayırlısı olsun gönlün ferah olursa işin rast gider

Bolluk olunca okumadan soğutmak nasıl oluyor ki hiç duymadım öğrencinin bolluktan okumadigini öğrencinin parası olmaz bu ülkede farzdır bu
Anne baba olmayınca tek torun olunca harçlığı sapittilar :) bende varken ne okuyim dedim evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…